!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πεθερόπληκτοι-ες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Πεθερόπληκτοι-ες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

stergiosbik έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 14:46
Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 14:17 Όλες τις φορές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν έχει την ευθύνη κάποιος εξωτερικός παράγοντας αλλά το ίδιο το ζευγάρι.
Στην περίπτωση της πεθεράς-πεθερού ο καθένας πρέπει να βάζει τους γονείς του σε τάξη.
Και εγώ αρέσκομαι να κάνω πλάκα για την πεθερά μου αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Την ευθύνη την έχει η πρώην μου που δεν την έβαλε στην θέση της.
Η πεθερά μου απλώς έβρισκε έδαφος και απλωνόταν, μέχρι που τσακώθηκα και άρχισε η κάτω βόλτα. Της το είχα πει πολλές φορές της γυναίκας μου πριν τσακωθώ.
Τες πα, αυτά να τα ακούν όσοι νομίζουν ότι τα πεθερικά τους είναι το πρόβλημα... στην ουσία είναι το ίδιο το ζευγάρι που δεν μπορεί να συνεννοηθεί.
Ακριβως αυτο.
Η καθε πεθερα και πεθερος παιρνει τον χωρο που της αφηνει το παιδι της.
Εγω ειχα την τυχη να εχω μια πεθερα που θα ηταν ευλογια να την εχουν ολοι οι γαμπροι του κοσμου.
Διακριτικη οσο δεν πηγαινε,με υπεραγαπουσε,λογικοτατη και γλυκυτατη.
Ποτε μα ποτε δεν την επιασα να βαζει κουβεντες ή να χωνει την μυτη της.
Απεναντιας παντα ελεγε στην γυναικα μου οτι αν ποτε μαλωσει μαζι μου να κατσει να τα βρουμε σαν ζευγαρι και οχι να παει σ αυτην για υποστηριξη.
Δυστυχως πεθανε πολυ νωρις,μολις 61 ετων.
Φυσικά δεν μίλησα για την περίπτωση που τα πεθερικά είναι σωστά και καταλαβαίνουν. Αν σου τύχουν καλά πεθερικά είναι δώρο!
the end
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Τον πεθερο μου δεν τον γνωρισα καν μιας και ειχε πεθανει πιο νωρις.
Γι αυτον ολοι μα ολοι λενε ακομη καλυτερα λογια απ'οτι για την πεθερα μου!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 14:17 Όλες τις φορές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν έχει την ευθύνη κάποιος εξωτερικός παράγοντας αλλά το ίδιο το ζευγάρι.
Στην περίπτωση της πεθεράς-πεθερού ο καθένας πρέπει να βάζει τους γονείς του σε τάξη.
Και εγώ αρέσκομαι να κάνω πλάκα για την πεθερά μου αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Την ευθύνη την έχει η πρώην μου που δεν την έβαλε στην θέση της.
Η πεθερά μου απλώς έβρισκε έδαφος και απλωνόταν, μέχρι που τσακώθηκα και άρχισε η κάτω βόλτα. Της το είχα πει πολλές φορές της γυναίκας μου πριν τσακωθώ.
Τες πα, αυτά να τα ακούν όσοι νομίζουν ότι τα πεθερικά τους είναι το πρόβλημα... στην ουσία είναι το ίδιο το ζευγάρι που δεν μπορεί να συνεννοηθεί.
Αυτό σ' εμάς δεν δούλεψε. Έπρεπε να τους δείξω πως δεν τους ανέχομαι άλλο. Όταν το έκανα, μαζεύτηκαν κι άρχισαν τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα. Ήταν πλέον αργά.

Από κει και πέρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του καθενός. Κάποιοι θέλουν κι ανακατεύονται. Αποκορύφωμα αυτό που ξεκινήσανε να κάνουν τον Αύγουστο όπου με πολύ άσχημο τρόπο έκανα σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους ανεχτώ. Πανηγύρι τέλος. Ακόμη κι αν επιχειρήσουν κάτι ανάλογο μελλοντικά θα ξέρουν προς τα που πάει το πράγμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εσείς ξέρετε, άλλο να μπει την μέση το παιδί και άλλο ο γαμπρός-νύφη.
Από τότε που τσακώθηκα με την πεθερά μου κράτησε δύο χρόνια με εμφανή την αλλαγή του χαρακτήρα της γυναίκας μου όσο περνούσε ο καιρός παρόλο που δεν μου έδιναν δικαιώματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 26 Νοέμ 2018, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

δε κάθονται στο τραπέζι και σηκώνονται λιάρδα.
γκευδες ειναι?
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:36 Εσείς ξέρετε, άλλο να μπει την μέση το παιδί και άλλο ο γαμπρός-νύφη.
Από τότε που τσακώθηκα με την πεθερά μου κράτησε δύο χρόνια με εμφανή την αλλαγή του χαρακτήρα της γυναίκας μου όσο περνούσε ο καιρός παρόλο που δεν μου έδιναν δικαιώματα.
Εμείς είμαστε σε φάση που μας λες κι ευτυχισμένη οικογένεια. Γνωρίζουν βέβαια πως περιμένω τη στιγμή να κάνουν τη χοντρή μλκια όπου θα σταματήσω να τους μιλάω. Κι επειδή ξέρουν πως θα το κάνω με μεγάλη χαρά αν μου δωθεί η ευκαιρία, είναι τυπικότατοι.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Gherschaagk έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:44
Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:36 Εσείς ξέρετε, άλλο να μπει την μέση το παιδί και άλλο ο γαμπρός-νύφη.
Εμείς είμαστε σε φάση που μας λες κι ευτυχισμένη οικογένεια. Γνωρίζουν βέβαια πως περιμένω τη στιγμή να κάνουν τη χοντρή μλκια όπου θα σταματήσω να τους μιλάω. Κι επειδή ξέρουν πως θα το κάνω με μεγάλη χαρά αν μου δωθεί η ευκαιρία, είναι τυπικότατοι.
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, σε εμένα δούλεψε ανάποδα. :102:
the end
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

perseus έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:36
γκευδες ειναι?
Απλά δεν ειναι υπερκαράμπαμπες.
Ο πατηρ μου όποτε κάτσει στο τραπέζι θα κατεβάσει τον άμπακα και οι κουβέντες, γέλια, συζητήσεις θα ακούγονται μέχρι το Διόνυσο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:48
Gherschaagk έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:44
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, σε εμένα δούλεψε ανάποδα. :102:
Είναι θέμα χαρακτήρα. Ξεκάθαρα. Για αυτό δεν δούλεψε σ' εσένα. Δεν έκανες κάτι λάθος, σε καμία περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Πάντως δεν το μετάνιωσα, από την στιγμή που επηρεάστηκε δεν έχω ενδοιασμούς για την κατάληξη. Στο μόνο που δίνω άδικο στο εαυτό μου είναι στο γεγονός ότι πίστεψα πως θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για μένα όπως και εγώ. Γιαυτό τσακώθηκα και με την πεθερά μου, αλλά δεν πήγαινε άλλο.
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sys3x έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 23:17
stergiosbik έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 23:16 Γυναικες.
Οταν ειναι νυφες φταιει η πεθερα και οταν γινονται πεθερες φταιει η νυφη!
:popc:
Spoiler
Naida
:lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Ψιλοσοβαρά όμως, καλύτερα να έχεις μια γυναίκα έτσι-κι-έτσι αλλά με μια καλή πεθερά, παρά το αντίστροφο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Παιδιά στα ζευγάρια ποτέ δεν φταίει μόνο ένας, πάντα φταίει και η μάνα της.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Maspoli έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 12:43
Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 23:13 Γυναίκα χωρίς αντιπεθερίτιδα είναι το αντίστοιχο της πόλης χωρίς ιερά του Πλουτάρχου.
Και τις περισσότερες φορές μάλλον αδίκως ενώ με τις μανούλες τους είναι συμπαιγνία ασχέτως που μπορεί να τρώγονται στα "μικρά" ζητήματα. Αντιθέτως οι άντρες είμαστε πολύ πιο ανεκτικοί ως γαμπροί και σαφώς λιγότερο παρεμβατικοί ως πεθεροί.
Γενικά πιστεύω ότι η συσχέτιση μεταξύ παρακμής της χώρας και ολοένα αυξανόμενου παρεμβατισμού των γυναικών στις αποφάσεις από το μικρό νοικοκυριό ως την κυβέρνηση, είναι εξαιρετικά υποτιμημένη
Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι και η αξιοκρατία στο δημόσιο, δεν θα υπήρχαν τόσα πολλά τσόκαρα να παίρνουν αποφάσεις, να διοικούν ή και απλώς να διογκώνουν το διοικητικό τμήμα του δημοσίου. Τον ιδιωτικό τομέα τον αφήνω απέξω αν δεν είναι κρατικοδίαιτος.
Ένας καλός τρόπος να διώξεις τους ικανούς προς χώρες που δεν γίνονται αυτά και να ταράξεις τα νεύρα όσων απομείνουν.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ερμής έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:51
perseus έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:36
γκευδες ειναι?
Απλά δεν ειναι υπερκαράμπαμπες.
Ο πατηρ μου όποτε κάτσει στο τραπέζι θα κατεβάσει τον άμπακα και οι κουβέντες, γέλια, συζητήσεις θα ακούγονται μέχρι το Διόνυσο.
Kαλυτερα αυτο παρα να ειναι τιποτα κρυοκωλοι μουλωχτοι.
Αυτους να τους φοβασαι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”