!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:46
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:38
Πρόωρες εκλογές – Γαλλία: Το «όραμά» του για μια ακροδεξιά κυβέρνηση ανέπτυξε ο Μπαρντελά.

«Ενώ είμαι υπέρ της συνέχισης της υποστήριξης υλικοτεχνικού και αμυντικού εξοπλισμού για την Ουκρανία, η κόκκινη γραμμή παραμένει όσον αφορά την αποστολή ιδίως πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς ή στρατιωτικού εξοπλισμού που θα μπορούσε να έχει τις συνέπειες μιας κλιμάκωσης, δηλαδή εξοπλισμού που θα μπορούσε να πλήξει άμεσα τις ρωσικές πόλεις, γιατί πιστεύω ότι αυτό θα δημιουργούσε πρώτα απ’ όλα τις συνθήκες για εμπλοκή της Γαλλίας στον πόλεμο και τις προϋποθέσεις για μια κλιμάκωση απέναντι σε μια δύναμη που είναι πυρηνική δύναμη», είπε.

https://www.in.gr/2024/06/24/world/proo ... mparntela/
Κρίμα, γιατί οι νατοχιμπατζήδες που έχουμε και εδώ μέσα, ήθελαν κλιμάκωση. :smt005:
Ετσι μπραβο, γλειψτε ο,τι λαϊκιστικο ακροδεξιο κατακαθι βρεθει στον δρομο σας αλλα προς θεου, μη σας πουν και φασιστες :102:
Δεν είμαι εγώ που τον γλείφω, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, οι Γάλλοι ψηφοφόροι. Σου λέει, καλύτερα να βγάλουμε τον κώλο μας απ' έξω και αντ' αυτού να στείλουμε στα ρώσικα αγγούρια τίποτα Πολωνούς, Αλβανούς, Έλληνες και λοιπούς πεινασμένους για δυτική αναγνώριση ανατολικοπιθήκους. :smt005:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:58
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:46
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:38

Κρίμα, γιατί οι νατοχιμπατζήδες που έχουμε και εδώ μέσα, ήθελαν κλιμάκωση. :smt005:
Ετσι μπραβο, γλειψτε ο,τι λαϊκιστικο ακροδεξιο κατακαθι βρεθει στον δρομο σας αλλα προς θεου, μη σας πουν και φασιστες :102:
Δεν είμαι εγώ που τον γλείφω, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, οι Γάλλοι ψηφοφόροι. Σου λέει, καλύτερα να βγάλουμε τον κώλο μας απ' έξω και αντ' αυτού να στείλουμε στα ρώσικα αγγούρια τίποτα Πολωνούς, Αλβανούς, Έλληνες και λοιπούς πεινασμένους για δυτική αναγνώριση ανατολικοπιθήκους. :smt005:
Ξερω ξερω, φαινεται απο μακρια η στεναχωρια σου αν κυβερνησουν τυχαρπαστοι ακροδεξιοι ψεκες.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Νon4me έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:49
Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:06
Νon4me έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:30

Καβούκι βρήκες ζαιαυγιτη ? :smt005:
Χελώνα είμαι, δε θα βρήκα καβούκι?

Απ τα γραπτα σου δείχνεις για ζαιαυγιικο κοντοπουτινο που δεν εχει βγει απ το σπιτι ,. σε ιδρυμα σε εχουν κλεισμενο :giggle: ? το μικρο μου ανίψι να ρωτησω ( εκτη δημοτικου ) αν πουλανε καβουκια καθρεπτων σε βενζιναδικο θα μου πει πας καλα ρε θειο ?

Επισης δεν καταλαβαινω τον λογο που κανεις share την εικονα με το οπλο . να δειξεις τι ? αυτο το εχεις κανει μονο εσυ και ενα αλλο μαλακισμενο φιλαρακι σου . εριξα καποτε με οπλο εσυ προφανως δεν εχεις πιασει με τα χερια σου στην κλινικη που σε εχουν ουτε .... μυγοσκοτωστρα
Πολλά λές Νόνη.
Όσο για το όπλο, σιγά μην ήταν γεμάτο. Άλλωστε με το χεράκι σου δε θα μπορούσες να το σηκώσεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 17:18
Νon4me έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:49
Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:06

Χελώνα είμαι, δε θα βρήκα καβούκι?

Απ τα γραπτα σου δείχνεις για ζαιαυγιικο κοντοπουτινο που δεν εχει βγει απ το σπιτι ,. σε ιδρυμα σε εχουν κλεισμενο :giggle: ? το μικρο μου ανίψι να ρωτησω ( εκτη δημοτικου ) αν πουλανε καβουκια καθρεπτων σε βενζιναδικο θα μου πει πας καλα ρε θειο ?

Επισης δεν καταλαβαινω τον λογο που κανεις share την εικονα με το οπλο . να δειξεις τι ? αυτο το εχεις κανει μονο εσυ και ενα αλλο μαλακισμενο φιλαρακι σου . εριξα καποτε με οπλο εσυ προφανως δεν εχεις πιασει με τα χερια σου στην κλινικη που σε εχουν ουτε .... μυγοσκοτωστρα
Πολλά λές Νόνη.
Όσο για το όπλο, σιγά μην ήταν γεμάτο. Άλλωστε με το χεράκι σου δε θα μπορούσες να το σηκώσεις.
αν ελεγα πολλα θα αυτοκτονουσες . καμια φορα ομως σκέφτομαι πως δε χρειαζεται να δινω σημασια στο καθε προβληματικο λεσι στα ιντερνετς και με πιανει το φιλεύσπλαχνο μου . :a040:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Εντάξει, πήγαινε τώρα να προετοιμαστείς για τη συνάντησή σου με τον Αχμέτ. Πού ξέρεις, μπορεί σήμερα να σε στολίσει με τα υγρά του.
Τύπε, δεν έχεις γράψει ΕΝΑ πόστ σε οποιοδήποτε νήμα που να μην είναι τρολλιά και να μη βγάζει κακία. Τέτοια κακιασμένη αδερφή σα και 'σενα δεν έχει ξαναϋπάρξει.

https://twitter.com/Zlatti_71/status/18 ... 4564728208
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 17:35 Εντάξει, πήγαινε τώρα να προετοιμαστείς για τη συνάντησή σου με τον Αχμέτ. Πού ξέρεις, μπορεί σήμερα να σε στολίσει με τα υγρά του.
Τύπε, δεν έχεις γράψει ΕΝΑ πόστ σε οποιοδήποτε νήμα που να μην είναι τρολλιά και να μη βγάζει κακία. Τέτοια κακιασμένη αδερφή σα και 'σενα δεν έχει ξαναϋπάρξει.
με συγχωρεις πολυ .. το ειπα και πριν
Νon4me έγραψε: 24 Ιουν 2024, 17:21 καμια φορα ομως σκέφτομαι πως δε χρειαζεται να δινω σημασια στο καθε προβληματικο λεσι στα ιντερνετς και με πιανει το φιλεύσπλαχνο μου . :a040:
αλλα δε μπορω οταν πχ μου ζηταει τα ρεστα το καθε τελειωμενο πουτινακι με τασεις κασιδιαρισμου να μη το κατουρησω .....
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Η ουκρανική επίθεση με πυραύλους που περιείχαν γόμωση διασποράς και καθοδηγήθηκαν από αμερικανικό drone σε πλαζ στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρεις νεκροί (ένα παιδί δύο χρονών) μέχρι τώρα και εκατοντάδες τραυματίες, εκ των οποίων 5 στην εντατική (ανάμεσά τους και παιδιά), είναι η έμπρακτη απόδειξη του πώς αντιλαμβάνεται το ΝΑΤΟ και το καθεστώς της Ουκρανίας το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη διεθνή νομιμότητα. Τυφλά χτυπήματα σε ώρες αιχμής και σε περιοχές με μεγάλη παρουσία αμάχων και με γόμωση διασποράς προκειμένου να αυξήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα θύματα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

καλώς τα συμμορίτικα real news .
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

dna replication έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:20
Pillars έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:16
nyxtovios έγραψε: 24 Ιουν 2024, 15:35 Είναι προφανές πλέον πως επειδή δεν μπορούν μόνο με τους Ουκρανούς να νικήσουν στο πεδίο, θα προχωρήσουμε σε κλιμάκωση.
Να δούμε τι θα είναι.
Στρατός από νατοικές χώρες επίσημα;
Χτυπήματα στη Μόσχα;
Δυστυχώς, η ΝΤΠ είναι σε αδιέξοδο, έκαναν λάθος υπολογισμούς για τον πόλεμο με την Ρωσία και λίγο πριν το απόλυτο φιάσκο ενεργοποιούν στρατιωτική οικονομία και ετοιμάζουν αποστολή στρατευμάτων, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει άλλο plan B.... :102:
τι plan b? να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και να ζητησουν ειρήνη?
Θα χάσουν την ηγεμονία και κανείς δε θα τους παίρνει στα σοβαρά, δεν έχουν άλλη επιλογή
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ΝΤΠ δεν έχει την ηγεμονία, γι' αυτό και λέγεται Νέα. Ετοιμάζεται να έρθει, πρόκειται... :wink

Για να βλέπουν όσοι διαβάζουν τι ασυναρτησίες γράφετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 24 Ιουν 2024, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 08:46
Οι Ρώσοι δε διέθεταν βόμβες ολίσθησης μέχρι πρόσφατα (το 22 δεν είχαν).
Οι νεοναζί θες να πεις, τώρα διαθέτουν και οι νεοναζί ρώσοι όπως και οι νεοναζί γερμανοί στον βππ είχαν τις V και έριχναν Λονδίνο
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Esperos έγραψε: 24 Ιουν 2024, 19:30
Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 08:46
Οι Ρώσοι δε διέθεταν βόμβες ολίσθησης μέχρι πρόσφατα (το 22 δεν είχαν).
Οι νεοναζί θες να πεις, τώρα διαθέτουν και οι νεοναζί ρώσοι όπως και οι νεοναζί γερμανοί στον βππ είχαν τις V και έριχναν Λονδίνο
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Oι V2 ήταν πύραυλοι ρε τύπε, τα FAB 250, 500, 1500, και πλέον 3000 είναι βόμβες. Η Ρωσία έχει χιλιάδες τέτοιες από την εποχή της ΕΣΣΔ, τους βάζει ένα κιτ με αναδιπλούμενα φτερά και μηχανισμό κατεύθυνσης, και τις μετατρέπει σε βόμβες ολίσθησης. Πάμφθηνο (σε σύγκριση, οι πύραυλοι είναι πολύ ακριβοί), αποτελεσματικότατο, και καταστροφικότατο.
Καταστρέφει υπόγειες οχυρώσεις, μέχρι και κτήρια της ΕΣΣΔ που ήταν κτηνώδη από άποψη κατασκευής. Αυτά δε μπορούσαν να γίνουν με πυροβολικό γιατί απλά δεν έχουν τη δύναμη τα βλήματα των πυροβόλων, και ήταν οικονομικά ασύμφορο να χρησιμοποιήσουν πυραύλους.
Για την ιστορία, οι φίλοι σου οι Αμερικλάνοι τις χρησιμοποίησαν ευρέων στη Γιουγκοσλαβία, οπότε από 'κει τα μάθανε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Νon4me έγραψε: 24 Ιουν 2024, 17:38 αλλα δε μπορω οταν πχ μου ζηταει τα ρεστα το καθε τελειωμενο πουτινακι με τασεις κασιδιαρισμου να μη το κατουρησω .....
Αφού δε κατουράς όρθια εσύ.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 19:42ους βάζει ένα κιτ με αναδιπλούμενα φτερά...
Ετσι πες μας, τι βομβες και πυραυλοι και τέτοιες σαχλαμάρες, το αναδιπλούμενα φτερά έπρεπε να το πεις απ την αρχή για να καταλάβουμε.

Εικόνα
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Η ατυχία να έχεις τον Ρώσο γείτονα.

https://www.youtube.com/watch?v=TU8X44QBpgA
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”