Εξάλλου αν δεν σας αρέσει να πάτε στο Ιράν ή στην Βόρεια ΚορέαGoBzi έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:45Νομίζω βάσει νόμου όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δικαιώνονται 24/7 τσέους. Μην κοιτάς τους πλέμπες τους Βρετανούς που μόνο οι κύριοι βασιλικοί έχουν 24/7 αστυνόμευση, εμείς στην Ελλάδα είμαστε αρχόντοι και αγαπάμε την βασιλική μας οικογένεια.nyxtovios έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:39 Κάτι σχετικό με το θέμα
https://www.iefimerida.gr/politiki/stef ... pakogianni
Γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο η κόρη της Μπαμπωγιάννης έχει αστυνομική συνοδεία;
Μήπως επειδή είναι ταξί τα περιπολικά;
Επίσης, αυτό ο αστυνομικός έχει σκοτώσει μοτοσυκλετιστές ή όχι ακόμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το περιπολικό δεν είναι ταξί, κυρία μου
Re: Το περιπολικό δεν είναι ταξί, κυρία μου
Στην Β. Κορέα παίζει να ισχύει το ίδιο αλλά εκεί μιλάμε για την οικογένεια του γενικού γραμματέα του κόμματος, έχει μεγάλη διαφορά. Ο βασιλιάς είναι της αστικής τάξης.nyxtovios έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:47Εξάλλου αν δεν σας αρέσει να πάτε στο Ιράν ή στην Βόρεια ΚορέαGoBzi έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:45Νομίζω βάσει νόμου όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δικαιώνονται 24/7 τσέους. Μην κοιτάς τους πλέμπες τους Βρετανούς που μόνο οι κύριοι βασιλικοί έχουν 24/7 αστυνόμευση, εμείς στην Ελλάδα είμαστε αρχόντοι και αγαπάμε την βασιλική μας οικογένεια.nyxtovios έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:39 Κάτι σχετικό με το θέμα
Γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο η κόρη της Μπαμπωγιάννης έχει αστυνομική συνοδεία;
- Frappezitis
Η σύζυγος του κυρίου Λύτρα ζήτησε περιπολικό να τη φυλάει μόνιμα,της δόθηκε και καλώς της δόθηκε, η κόρη μου ζήτησε περιπολικό να τη πάει σπίτι της δεν της δόθηκε και την σκότωσαν λέει ο πατέρας της Κυριακής.
Ποιος να πει τι σε αυτόν τον δυστυχισμένο πατέρα
Ποιος να πει τι σε αυτόν τον δυστυχισμένο πατέρα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
σταμάτα να βουτάς τα τουιτ του κόσμου ρε γύφτο
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
-
Chupacabra
Tι εγραψε το ατομο.GoBzi έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:45Νομίζω βάσει νόμου όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δικαιώνονται 24/7 τσέους. Μην κοιτάς τους πλέμπες τους Βρετανούς που μόνο οι κύριοι βασιλικοί έχουν 24/7 αστυνόμευση, εμείς στην Ελλάδα είμαστε αρχόντοι και αγαπάμε την βασιλική μας οικογένεια.nyxtovios έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:39 Κάτι σχετικό με το θέμα
Δικαιούνται* μαν, κεκτημένα ταχύτητα.Chupacabra έγραψε: 19 Ιουν 2024, 07:51Tι εγραψε το ατομο.GoBzi έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:45Νομίζω βάσει νόμου όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δικαιώνονται 24/7 τσέους. Μην κοιτάς τους πλέμπες τους Βρετανούς που μόνο οι κύριοι βασιλικοί έχουν 24/7 αστυνόμευση, εμείς στην Ελλάδα είμαστε αρχόντοι και αγαπάμε την βασιλική μας οικογένεια.nyxtovios έγραψε: 24 Απρ 2024, 23:39 Κάτι σχετικό με το θέμα
Επίσης, αυτό ο αστυνομικός έχει σκοτώσει μοτοσυκλετιστές ή όχι ακόμα;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 86 Απαντήσεις