είσαι καλός εσύ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
Re: Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
- Fata_Morgana
Εγώ να πω την αληθεια οταν μπαίνω μεσα στο αυτοκίνητο και καίει το καθίσμα μ αρέσει.George_V έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:41Εχω παρκαρει σε σημειο που ηταν σκιερο το αυτοκινητο αλλα λιγη ωρα μετα που αλλαξε ο ηλιος το εκανε φουρνο.
Γυριζω παω να μπω μεσα και μια που εκατσα μια που τιναχτηκα γιατι εγινε ο κωλος μου μπριζολα στα καρβουνα.
Ευτυχως ειχε ξεμεινει μια πετσετα απο τη θαλασσα στο πορτμπαγκαζ και την εβαλα κι εκατσα να φυγω...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οκ αλλο λιγο ζεστο και αλλο να γινεται ο κωλος σου μοσχαρισια medium-rare.Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:51Εγώ να πω την αληθεια οταν μπαίνω μεσα στο αυτοκίνητο και καίει το καθίσμα μ αρέσει.George_V έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:41Εχω παρκαρει σε σημειο που ηταν σκιερο το αυτοκινητο αλλα λιγη ωρα μετα που αλλαξε ο ηλιος το εκανε φουρνο.
Γυριζω παω να μπω μεσα και μια που εκατσα μια που τιναχτηκα γιατι εγινε ο κωλος μου μπριζολα στα καρβουνα.
Ευτυχως ειχε ξεμεινει μια πετσετα απο τη θαλασσα στο πορτμπαγκαζ και την εβαλα κι εκατσα να φυγω...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Fata_Morgana
Όχι μ αρέσει να καίει. Αλλά οκ να φοράω ρούχα. Όχι να αφήσω το πετσί μου στο κάθισμα.George_V έγραψε: 16 Ιουν 2024, 15:02Οκ αλλο λιγο ζεστο και αλλο να γινεται ο κωλος σου μοσχαρισια medium-rare.Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:51Εγώ να πω την αληθεια οταν μπαίνω μεσα στο αυτοκίνητο και καίει το καθίσμα μ αρέσει.George_V έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:41
Εχω παρκαρει σε σημειο που ηταν σκιερο το αυτοκινητο αλλα λιγη ωρα μετα που αλλαξε ο ηλιος το εκανε φουρνο.
εκεινη που προτιμα να σκοτωθουν οσοι κοιτανε τον κωλο της αντι για το δρομο, αντι να βαλει ενα ρουχο, πως τη σχολιαζουμε;vantono έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:41 Κατά τα λοιπά, αρρωστημένα πράγματα από την τύπισσα. Αρρωστημένα και από τους άντρες φυσικά, όσοι τα κανουν. Η παθολογική ζήλια δεν έχει φύλο, και εκτός από μέγιστο αρρωστιλικι είναι και καραμπινατος μικροαστισμός.
Η άλλη προτιμάει να σκοτωθεί από τα να κοιτάει έναν κωλο ο μαλακας της. Εντελώς βλαχαδερα κυρπαντελάκια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρε σεις, πάμε καλά; Είναι στενός δρόμος με γκρεμό και όλο στροφές χωρίς ορατότητα, τι προσπέραση;
Δεν έκανα προσπέραση ούτε με απειλή μπαζούκας, ασχέτως κώλου κλπ.
Δεν έκανα προσπέραση ούτε με απειλή μπαζούκας, ασχέτως κώλου κλπ.
Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που δεν γίνονται συγκεκριμένα σχόλια για τον κώλο;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δικό της θέμα το ότι θα σκοτωθεί ο άλλος αν είναι μαλακας? Μήπως θα πρέπει να συλληφθεί και για ανθρωποκτονία από πρόθεση ή ενδεχόμενο δόλο?Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιουν 2024, 18:06εκεινη που προτιμα να σκοτωθουν οσοι κοιτανε τον κωλο της αντι για το δρομο, αντι να βαλει ενα ρουχο, πως τη σχολιαζουμε;vantono έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:41 Κατά τα λοιπά, αρρωστημένα πράγματα από την τύπισσα. Αρρωστημένα και από τους άντρες φυσικά, όσοι τα κανουν. Η παθολογική ζήλια δεν έχει φύλο, και εκτός από μέγιστο αρρωστιλικι είναι και καραμπινατος μικροαστισμός.
Η άλλη προτιμάει να σκοτωθεί από τα να κοιτάει έναν κωλο ο μαλακας της. Εντελώς βλαχαδερα κυρπαντελάκια.
Εκείνος να μην κοιτάει. Αν ήταν ο καθένας να κοιτάει κώλους όταν οδηγάει στα νησιά κάθε χρόνο θα γινονταν γενοκτονίες.
Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:51Εγώ να πω την αληθεια οταν μπαίνω μεσα στο αυτοκίνητο και καίει το καθίσμα μ αρέσει.George_V έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:41Εχω παρκαρει σε σημειο που ηταν σκιερο το αυτοκινητο αλλα λιγη ωρα μετα που αλλαξε ο ηλιος το εκανε φουρνο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Fata_Morgana
Είναι σαν να ξεκουραζεται το σώμα εκείνη τη στιγμήAlienWay έγραψε: 16 Ιουν 2024, 18:22Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:51Εγώ να πω την αληθεια οταν μπαίνω μεσα στο αυτοκίνητο και καίει το καθίσμα μ αρέσει.George_V έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:41
Εχω παρκαρει σε σημειο που ηταν σκιερο το αυτοκινητο αλλα λιγη ωρα μετα που αλλαξε ο ηλιος το εκανε φουρνο.
Ευτυχως ειχε ξεμεινει μια πετσετα απο τη θαλασσα στο πορτμπαγκαζ και την εβαλα κι εκατσα να φυγω...![]()
-
stergiosbik
ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΚΩΛΑΡΑ!!! 
Spoiler
μουαχαχα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση