!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Android vs Iphone

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet

Τι συσκευή χρησιμοποιείτε (κυρίως, αν έχετε πάνω από μία)

Android
23
79%
Iphone
3
10%
παλιό Windows
2
7%
Άλλο ( featurephone, nokia, κλπ)
1
3%

Σύνολο ψήφων: 29

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Android vs Iphone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

sharp έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:23
klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 10:37 Γελαώ γιατί έτυχε τώρα που το διάβασα, να έχω στο γραφείο και το Nexus και το iPhone και για κάποιο λόγο το Microsoft Lumia.
Windows Phone ήταν το καλύτερο. Ας όψεται ο καπιταλισμός που καταπίνει τις μικρές εταιρίες
Ήταν πολύ κομπλέ είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ηταν το μοντέλο από το τελευταίο που είχα πάρει (το flagship της γενιάς του πάντως, είχα δώσει κάνα 500), αλλά ερχόταν εργοστασιακά με windows 10 mobile και δούλευε γαμάτα. Σίγουρα το λειτουργικό ήταν καλύτερο από το αντίστοιχο android της εποχής.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Είχα windows phone. Όντως πολύ καλό απλά από ένα σημείο και μετά δεν ήταν καθόλου λειτουργικό.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 19:31 Ναι ένα laser keyboard είναι
ωραίος, εγω το ειχα παρει το 2006 νομιζω και δουλευει ακόμα, ισραηλινοι ηταν, μια αλλη εταιρία ειχε φτιαξει την τεχνολογία, τους περίμενα να το βγαλουν 3-4 χρόνια θυμαμαι. :)

Spoiler
Εικόνα
τεράστεια μπουρδα ηταν το windows phone, μας αφησε και τα πλακάκια του να το θυμομαστε να μας σπανε τα νευρα, ευτυχώς στα 11 τα βγαλανε, επιτέλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Ιουν 2024, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

enaon έγραψε: 16 Ιουν 2024, 20:01
klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 19:31 Ναι ένα laser keyboard είναι
ωραίος, εγω το ειχα παρει το 2006 νομιζω και δουλευει ακόμα, ισραηλινοι ηταν, μια αλλη εταιρία ειχε φτιαξει την τεχνολογία, τους περίμενα να το βγαλουν 3-4 χρόνια θυμαμαι. :)

Spoiler
Εικόνα
Και το δικό σου celluon είναι, εκτός άμα είμαι στραβός. Μια χάρα hardware πάντως, το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές ενώ είμαι έξω για να κάνω emergency δουλειά στο terminal του κινητού.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 20:14 Και το δικό σου celluon είναι, εκτός άμα είμαι στραβός. Μια χάρα hardware πάντως, το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές ενώ είμαι έξω για να κάνω emergency δουλειά στο terminal του κινητού.
ναι αλλα η τεχνολογία ηταν της Canesta, δεν το θυμομουνα βεβαια στο wiki το ειδα. Καλα το δικο σου ειναι και 10+ χρονια μετά, εμενα σε σκουρα επιφανεια δεν ειναι για πολλά, και οκ, πλακα εχει αλλα ποτε δεν περασε το επίπεδο του γκατζετ στην πρακτικότητα, αλλα ηταν ωραια τεχνολογία πράγματι.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 19:35
sharp έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:23
klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 10:37 Γελαώ γιατί έτυχε τώρα που το διάβασα, να έχω στο γραφείο και το Nexus και το iPhone και για κάποιο λόγο το Microsoft Lumia.
Windows Phone ήταν το καλύτερο. Ας όψεται ο καπιταλισμός που καταπίνει τις μικρές εταιρίες
Ήταν πολύ κομπλέ είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ηταν το μοντέλο από το τελευταίο που είχα πάρει (το flagship της γενιάς του πάντως, είχα δώσει κάνα 500), αλλά ερχόταν εργοστασιακά με windows 10 mobile και δούλευε γαμάτα. Σίγουρα το λειτουργικό ήταν καλύτερο από το αντίστοιχο android της εποχής.
Είχα το 520 και το 925, όντως πολύ καλύτερα από το Android της εποχής, αλλά άργησαν να μπουν στην αγορά και όταν μπήκαν πήγαν να το παίξουν Apple και το λειτουργικό αποκλειστικά για δεν δικές τους συσκευές + ότι κάνανε μαλακίες με το store και κανείς δεν έβγαζε apps για τα windows phone.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

GoBzi έγραψε: 16 Ιουν 2024, 10:39
Blackberry;
Μου είχαν δώσει ένα από την δουλειά.
Είναι πλήρως λειτουργικό και το φυλάω κειμήλιο στο ντουλάπι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”