!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στην δυστοπία του Κούλη σφάζουν και δολοφονούν 11χρονα παιδιά

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Στην δυστοπία του Κούλη σφάζουν και δολοφονούν 11χρονα παιδιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

adon99 έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:56 Βγηκε ο αλλος να πει την παπαρια του ενω 99 στους 100 "αναρχικους" αφηνονται ελευθεροι με φιλικο χτυπημα στην πλατη
Αυτοι ειναι οι δικοι τους, οι παρακρατικοι
Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος »

adon99 έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:56 Βγηκε ο αλλος να πει την παπαρια του ενω 99 στους 100 "αναρχικους" αφηνονται ελευθεροι με φιλικο χτυπημα στην πλατη
Αφήνονται ελεύθεροι όσοι δεν έχουν κάτι εις βάρος τους. Δεν θα τους κρατάει σε φυλακές το κράτος, όλους τους αναρχικούς για το γούστο σου μόνο.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Nandros έγραψε: 10 Ιουν 2024, 17:33
Μαδουραίος έγραψε: 10 Ιουν 2024, 17:15 Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται ώρα με την ώρα στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ένας 37χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε το μικρό κορίτσι…

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το ilialive, ο άνθρωπος αυτός, που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Ηλεία, είναι ο θείος της μικρούλας.

https://www.newsit.gr/ellada/ileia-thei ... s/4106754/
Πολιτική σπέκουλα και με το νεκρό κοριτσάκι?

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ?
Σε χαλασε που δεν ηταν μουσουλμανος να ανοιξεις τουλαχιστο 50 τοπικ ζητωντας το κεφαλι καθε μεταναστη απο δω μεχρι το Λονδινο?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Scouser έγραψε: 11 Ιουν 2024, 09:45 Μπορεί σε μερικά χρόνια να δηλώσει ότι νιώθει γυναίκα και να ζητήσει να μεταφερθεί σε φυλακές γυναικών για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του (αυτά τα λίγα που θα κάτσει μέσα δηλαδή). Σίγουρα θα υπάρξουν ψυχανώμαλοι για να υποστηρίξουν τα ανθρώπινα δικαιώματά του, κάποιοι γράφουν και στο φόρουμ.
Μπορει να δηλωσει και παιδι και να τον πανε αναμορφωτηριο να συνεχισει το εργο του
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ηριαννα Ηρακλής. :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Ιδεολόγος έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:45 Ηλεία: Πειθαρχικός έλεγχος στους δικαστές που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο που είχε καταδικαστεί για βιασμό το 2020

https://www.newsit.gr/ellada/ileia-peit ... =Inarticle
:smt005: :smt005: :smt005:

Να και το ανέκδοτο της ημέρας

Εντωμεταξύ, από το άρθρο, βλέπουμε πώς λειτουργεί η Ελληνική "δικαιοσύνη":
Επιπλέον, η δίκη του 37χρονου σε δεύτερο βαθμό είχε προσδιοριστεί για το 2022, όμως καθώς ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο, το δικαστήριο προχώρησε στον διορισμένο και ανέβαλε τη δίκη για τον περασμένο Φεβρουάριο. Και πάλι όμως αναβλήθηκε λόγω της δικηγορικής αποχή και πήρε αναβολή για το 2025.
Το 2022 δεν είχε δικηγόρο, οπότε η δίκη αναβλήθηκε ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Και μετά, επειδή είχαν απεργία οι δικηγόροι, αναβλήθηκε ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ.

Πραγματικά δηλαδή, κλείστε το το μπουρδέλο. Νομιμοποιήστε την αυτοδικία και κλείστε τα τα μπουρδέλα τα δικαστήρια. Καλύτερη κοινωνία θα έχουμε.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Παιδια, δικηγοροι/δικαστικοι ξερουμε τι ψηφιζουν? :lol:
Ιδεολόγος

micmic έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:04
Ιδεολόγος έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:45 Ηλεία: Πειθαρχικός έλεγχος στους δικαστές που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο που είχε καταδικαστεί για βιασμό το 2020

Επιπλέον, η δίκη του 37χρονου σε δεύτερο βαθμό είχε προσδιοριστεί για το 2022, όμως καθώς ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο, το δικαστήριο προχώρησε στον διορισμένο και ανέβαλε τη δίκη για τον περασμένο Φεβρουάριο. Και πάλι όμως αναβλήθηκε λόγω της δικηγορικής αποχή και πήρε αναβολή για το 2025.
Το 2022 δεν είχε δικηγόρο, οπότε η δίκη αναβλήθηκε ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Και μετά, επειδή είχαν απεργία οι δικηγόροι, αναβλήθηκε ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ.

Πραγματικά δηλαδή, κλείστε το το μπουρδέλο. Νομιμοποιήστε την αυτοδικία και κλείστε τα τα μπουρδέλα τα δικαστήρια. Καλύτερη κοινωνία θα έχουμε.
Εσύ γι αυτό δεν αυτοδικείς; Επειδή δεν είναι νόμιμο;
Άβαταρ μέλους
micmic

Ιδεολόγος έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:06

Δεν έχω βρεθεί σε τέτοια θέση, αλλά αν βρισκόμουν και ο βιαστής/δολοφόνος της κόρης μου κυκλοφορούσε ελεύθερος, είμαι σίγουρος ότι θα πάθαινε κάποιο ατύχημα. Εγώ δεν θα είχα καμμία σχέση βέβαια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ιδεολόγος

micmic έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:09

Δεν έχω βρεθεί σε τέτοια θέση, αλλά αν βρισκόμουν και ο βιαστής/δολοφόνος της κόρης μου κυκλοφορούσε ελεύθερος, είμαι σίγουρος ότι θα πάθαινε κάποιο ατύχημα. Εγώ δεν θα είχα καμμία σχέση βέβαια.
Αν ήσουν το παιδί του θύτη;
Άβαταρ μέλους
micmic

Ιδεολόγος έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:11

Προσπαθείς να βρεις δύσκολες περιπτώσεις που τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα; Σαφώς και υπάρχουν άπειρες. Πάντως αν ήμουν το παιδί του θύτη και σκότωναν τον πατέρα μου επειδή βίασε και δολοφόνησε ένα κοριτσάκι, θα έβγαζα το σκασμό και θα το αποδεχόμουν.

Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας. Η συζήτηση ξεκίνησε από την τρισάθλια ελληνική δικαιοσύνη που είναι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΡΓΗ από την δεύτερη χειρότερη δικαιοσύνη στην ΕΕ, διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι, και στο απυρόβλητο από ΟΛΑ τα κόμματα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Νομίζω παλιά υπήρχε ένα περιστατικό που κάποιος στη Πελοπόνησο είχε βιάσει και σκοτώσει έναν νεαρό, και εσκεμμένα μετέφεραν το δράστη οι αστυνομικοί με λεωφορείο. Συγγενείς του θύματος σταμάτησαν το λεωφορείο, ακινητοποίησαν τους αστυνομικούς και σκότωσαν το δράστη. Στη δίκη είχε έρθει μάρτυρας ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ τους ο πατέρας του δράστη.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Ανατριχιαστικη παρατηρηση αλλα ειναι αυτο γυναικοκτονια?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:21 Νομίζω παλιά υπήρχε ένα περιστατικό που κάποιος στη Πελοπόνησο είχε βιάσει και σκοτώσει έναν νεαρό, και εσκεμμένα μετέφεραν το δράστη οι αστυνομικοί με λεωφορείο. Συγγενείς του θύματος σταμάτησαν το λεωφορείο, ακινητοποίησαν τους αστυνομικούς και σκότωσαν το δράστη. Στη δίκη είχε έρθει μάρτυρας ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ τους ο πατέρας του δράστη.
Ναι το 1983-84 κάπου εκεί στη Λακωνια. Λογικά θα το ξέρει ο Αγις το περιστατικό
Δεν ακινητοποιησαν το λεωφορείο,
οταν αυτο έκανε στάση στους Μυλους, εμφανιστηκε ο πατέρας με πιστολι και τον καθάρισε. ΦΥσικά οι αστυνομικοί έκαναν κάπως τα στραβά μάτια και καλά έκαναν
Εχει γίνει και επεισόδιο στη δέκατη εντολή που ειναι πολύ κοντά με την πραγματικότητα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 11 Ιουν 2024, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ιδεολόγος

micmic έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:17
Ιδεολόγος έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:11

Προσπαθείς να βρεις δύσκολες περιπτώσεις που τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα; Σαφώς και υπάρχουν άπειρες. Πάντως αν ήμουν το παιδί του θύτη και σκότωναν τον πατέρα μου επειδή βίασε και δολοφόνησε ένα κοριτσάκι, θα έβγαζα το σκασμό και θα το αποδεχόμουν.

Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας. Η συζήτηση ξεκίνησε από την τρισάθλια ελληνική δικαιοσύνη που είναι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΡΓΗ από την δεύτερη χειρότερη δικαιοσύνη στην ΕΕ, διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι, και στο απυρόβλητο από ΟΛΑ τα κόμματα.
Κοίτα παντού είναι το θέμα μας. και ασφαλώς αυτό δείχνει η εξέλιξη κάθε τέτοιας συζήτησης. Όσο για το τι προσπαθώ, προσπαθώ να δω ποια πράγματα δεν βλέπουν άλλοι και ποια βλέπουν. Αυτό που εντοπίζω κάθε φορά είναι η παντελής αδιαφορία για το κάθε θύμα. Το πρώτο ενδιαφέρον φάνηκε πως ήταν η πολιτική ευθύνη, η ευκαιρία να εκφράσουν κάποιοι απωθημένα φαντασιόμενοι βασανιστήρια, το θέμα της αυτοδικίας επίσης ως αντικείμενο συναισθηματικής ικανοποίησης και τέτοια γενικώς.
Για τα δικαστικά που λες βεβαίως και υπάρχει ζήτημα αλλά είναι γενικότερο και αφορά αμέτρητες υποθέσεις. Υποπτεύομαι ότι λειτουργεί και με τον καλύτερο και τίμιο τρόπο. Μπορεί να πέφτει χρήμα. Μπορεί αδιαφορία. Ας δούμε τι θα κάνει ο Άρειος πάγος κι ας μην προτρέχουμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”