Φυσικά και να της στείλεις- και μάλιστα Νέκταρ. Τι πιο γλυκό!
https://www.ab.gr/el/eshop/Kava-anapsyk ... /p/7092236
Φυσικά και να της στείλεις- και μάλιστα Νέκταρ. Τι πιο γλυκό!
Εσύ είσαι ικανός να κάνεις και μια τρυπίτσα και να βάλεις μέσα το σπέρμα σου. Σε φοβάμαι.Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:27Έκανα πολλά πράγματα με το μαξιλάρι γιατί όταν αγχώνομαι παίζω με τα χέρια μου. Το αγκάλιαζα, ήρθαμε αρκετά κοντά. Δεν ξέρω αν ήταν και πλυμενο βέβαια.Kauldron έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:15Ε, τί το 'βαλες και σύ το μαξιλάρι. Έπρεπε να πέταγες τη μαλαπέρδα έξω, να κάνει ντόινγκ ντόινγκ σαν ελατήριο.Kappa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:59
Ειχε κοιτάξει όταν ήμουν με βερμουδα εντός του σπιτιού και είχα καθίσει με ανοιχτά πόδια στον καναπε απέναντι της. Κοίταξε για αρκετή ώρα και αναγκάστηκα να βάλω ένα μαξιλάρι μπροστά μου. Εντωμεταξύ μού το έγραφε οντως στο μειλ ότι δεν έβαλε φούστα για να μην νομίζω ότι βγαίνουμε ραντεβού αλλά εντός του σπιτιού ήταν ξεσκεπη όπως είπα. Αντιφασεις συνεχώς.
Σήμερα σκέφτομαι να της στείλω κάναν χυμό. Με τόση ζέστη, θέλω να ενυδατώνεται σωστά. Αλλά φοβάμαι μήπως το πάρει στραβά.
Και δε μου λές, έτσι όπως την κοίταγες το έσπρωχνες το μαξιλάρι, ε? Είχε λεκέ όταν το άφησες.![]()
Για τους χυμούς τι λετε; Να της στείλω; Είναι γλυκό ως κίνηση;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.