Πέθανε χθες ο Τάσος Μπιρσίμ, ο γνωστός "σκηνοθέτης του Ανδρέα" και διευθυντής για χρόνια στην ΕΡΤ.
Από Καθημερινή: Πέθανε ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ
Έτυχε να τον συναντήσω μια φορά πριν λίγα χρόνια, σε αίθουσα αναμονής ιατρείου. Συμπαθέστατος άνθρωπος και πολύ χαμηλών τόνων.
Συλληπητήρια στους δικούς του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπιρσίμ: τίτλοι τέλους
Μπιρσίμ: τίτλοι τέλους
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Μπιρσίμ: τίτλοι τέλους
δε μπορώ παρα να συμφωνήσω, είχα την τιμή να συναναστραφώ μαζί του προ ετών, μου είχε κανει εντυπωση η γαλήνη και η ηρεμία που εβγαζε, ο λόγος του απλός λητός και κατανοητός, ανθρωπος με ενσυναίσθηση.Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:06 Πέθανε χθες ο Τάσος Μπιρσίμ, ο γνωστός "σκηνοθέτης του Ανδρέα" και διευθυντής για χρόνια στην ΕΡΤ.
Έτυχε να τον συναντήσω μια φορά πριν λίγα χρόνια, σε αίθουσα αναμονής ιατρείου. Συμπαθέστατος άνθρωπος και πολύ χαμηλών τόνων.
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Εγώ έτυχε να πιάσω κουβέντα μαζί του εκεί στο ιατρείο που λέω για πόσο... μισή ώρα, κάτι τέτοιο; Κι έβγαζε αυτό ακριβώς που λες, γαλήνη, ηρεμία και μια απίστευτη γλυκύτητα. Πραγματικά πολύ συμπαθητικός τύπος.Andromachi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:46δε μπορώ παρα να συμφωνήσω, είχα την τιμή να συναναστραφώ μαζί του προ ετών, μου είχε κανει εντυπωση η γαλήνη και η ηρεμία που εβγαζε, ο λόγος του απλός λητός και κατανοητός, ανθρωπος με ενσυναίσθηση.Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:06 Πέθανε χθες ο Τάσος Μπιρσίμ, ο γνωστός "σκηνοθέτης του Ανδρέα" και διευθυντής για χρόνια στην ΕΡΤ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
ναι! και για εμενα ενα κοριτσάκι 19-20 τότε, φάνταζε απίστευτο το να εχεις απεναντι σου και να μιλάς εναν τετοιο άνθρωποIsildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:49
Εγώ έτυχε να πιάσω κουβέντα μαζί του εκεί στο ιατρείο που λέω για πόσο... μισή ώρα, κάτι τέτοιο; Κι έβγαζε αυτό ακριβώς που λες, γαλήνη, ηρεμία και μια απίστευτη γλυκύτητα. Πραγματικά πολύ συμπαθητικός τύπος.
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
-