!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:59 πες βρε μποτακι, ξερεις αν υπαρχει πουθενά αλλου;
Τα 'χεις παίξει. Συγκεντρώσου. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:40 κανετε πλακα στον φραπετζή, ή αλήθεια δεν σας ενοχλεί που η εταιρία εχει κανει τον αιγιαλό υποκατάστημα και σερβιρει μεσα στην θάλασσα;

δηλαδή οποιος ελεγκτικός φορέας σε αλλο μερος δεν τα παιρνει, ειναι μαλακας, πρέπει να το κανουν ολοι;
Είμαι σίγουρος ότι το έχει ελέγξει κάποιος εισαγγελέας.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:49
Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:39 Btw είναι νόμιμο τα "μπιτσομπαρα" να φυτεύουνε φυτά στην άμμο, φοίνικες και τέτοια;
Όταν λες "φυτά" τι εννοείς;

Γιατί από ανθρώπινη χλωρίδα στα μπιτσόμπαρα, άλλο τίποτα.
bitchομπαρο να φυτεύει φοίνικες στην άμμο και να τους αφήνει εκεί όλο το χρόνο
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:01 Τα 'χεις παίξει. Συγκεντρώσου. :e045:
πες βρε μποτακι, ξερεις αν το κανει καμια αλλη χώρα αυτο, ή ειναι πατέντα Ελληνική; Δηλαδή οκ, πλακα εχει στο πλαισιο της τουριστικής εκμεταλευσης, τι να πώ γιατί οχι, αλλα την αστική ευθύνη πως γινεται να την καλυψουν μεσα στην θαλασσα; Θα αλλαζουν αφμ στα γρήγορα;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:49
Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:39 Btw είναι νόμιμο τα "μπιτσομπαρα" να φυτεύουνε φυτά στην άμμο, φοίνικες και τέτοια;
Όταν λες "φυτά" τι εννοείς;

Γιατί από ανθρώπινη χλωρίδα στα μπιτσόμπαρα, άλλο τίποτα.
bitchομπαρο να φυτεύει φοίνικες στην άμμο και να τους αφήνει εκεί όλο το χρόνο
Ε, μάλλον θα ήταν πιο δύσκολο να φυτέψει πλατάνια ή έλατα, τί να κάνουμε τώρα;

Εκτός αν έχεις δει φοίνικες στα βουνά.

Ενιγουέι, γουστάρω στροφή στο γεωπονικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τα εχω γραψει και στο παλιο νημα, το θεμα για μενα δεν ειναι μονο το αν ειναι ή οχι παρανομες οι εξεδρες (που τελικα ειναι), αλλά και ο συμβολισμός του ολου σκηνικού και το ηθικο δίδαγμα που αφηνει ολο αυτο πισω του. Μπαίνεις μεσα με το δισκο για να σερβίρεις νεόπλουτους μαλάκες που σε κοιτούν απο ψηλά (και αφ' υψηλού) και σου πετάνε δεκαρίτσες πανω στο δισκο (α οχι δεκαριτσες νταξει, ειπαμε, "εχει πολυ καλα τιπς", οπότε ας πουμε οτι σου πετάνε 500άρικα) και πεφτουν και μερικα μεσα στη θαλασσα και σου λενε "βούτα να τα πιασεις".

Αν δεν πηγαινε ο σερβιτορος με τα ποδια εκει, αλλα με κανενα βαρκάκι ή υπήρχε μια πλατφόρμα στην ακτή που ο σερβιτορος αφηνε εκει το δίσκο και με καποιο τρόπο τον εστελνε στη συγκεκριμένη εξεδρα, θα ηταν σιγουρα πιο αξιοπρεπές.
Αλλα δεν θα ειχε καλά τιπςσσς :102:
Αλλά τι να το κανεις, χεστήκαμε για τους καλους μισθούς και την αξιοπρέπεια, μόνο τα καλα τιπςςσς πουλάνε πλέον :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:07
πες βρε μποτακι, ξερεις αν το κανει καμια αλλη χώρα αυτο, ή ειναι πατέντα Ελληνική; Δηλαδή οκ, πλακα εχει στο πλαισιο της τουριστικής εκμεταλευσης, τι να πώ γιατί οχι, αλλα την αστική ευθύνη πως γινεται να την καλυψουν μεσα στην θαλασσα; Θα αλλαζουν αφμ στα γρήγορα;
Συνέχισε να ανεβάζεις ταχύτητα, ειλικρινά το διασκεδάζω. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:45 Ε εντάξει, αυτο μου θυμίζει λίγο γυναίκα που εχει μεγαλώσει και γαλουχηθεί σε κατεχόμενα του ΙΣΙΣ, που της λες οτι πρέπει να βγάλει τη μπούρκα, της εξηγείς πόσο υποβάθμιση του γυναικείου και ανθρώπινου ειδους ειναι αυτο το συμβολο, και να σε βρίσει επειδη η ιδια αυτοβούλως γουσταρει να τη φοράει, την προστατεύει και απο την ηλιο :lol:
Κακώς σου θυμίζει αυτό και να σου εξηγήσω γιατί.
Αν εφαρμόσεις φιλελευθερισμό (εννοώ λίμπεραλ με την αμερικάνικη έννοια των δικαιωμάτων) σημαίνει ότι αυτές οι γυναίκες πρώτα θα αποκτήσουν ισότητα των δύο φύλων, μετά θα αποκτήσουν πραγματική ελευθερία λόγου, μετά θα αποκτήσουν δικαίωμα να ακολουθούν ό,τι θρησκεία θέλουν ή καθόλου θρησκεία, μετά θα αποκτήσουν δικαίωμα να μην τις δέρνει κανείς, μετά θα μπουζουριάσεις μερικές χιλιάδες άντρες που θα προσπαθήσουν να ακυρώσουν αυτά τα πράγματα, και μετά θα ρωτήσεις αυτές τις γυναίκες να σου πουν τι πραγματικά πιστεύουν για τη μπούρκα. Όχι τώρα, τώρα δεν έχει κανένα νόημα.

Στην Ελλάδα έχουμε νομικά κατοχυρωμένη ελευθερία λόγου και προστατευμένα εργατικά δικαιώματα, άρα έχει νόημα να ρωτήσεις τους εγαζόμενους τι θέλουν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:07
Υπαρχουν στη Γαλλικη Πολυνησία κατι εξεδρες μεσα στη θαλασσα (οχι ακριβώς εξεδρες, ολοκληρα συγκροτήματα απο ξυλοσπιτακια ειναι βασικα) αλλα υπάρχει και ξυλινος διαδρομος που τα ενώνει με την ακτή. Δεν το πάνε νεράτο με τα πόδια ως εκει, με το λινό πουκαμισάκι να φουσκώνει πισω σαν ουρά νυφικού.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:09 Συνέχισε να ανεβάζεις ταχύτητα, ειλικρινά το διασκεδάζω. :)
σιγα που ανεβαζω ταχυτητα, θα με μαλώσει ο τσιλ.

Απλα μου μοιαζει περίεργο που λεει ο μικμικ οτι ειναι νομιμο, το ηθικό δεν με νοιαζει αν αυτό νομιζεις, πλακα εχει που εισαστε τελειωμενα ρεμαλια αλλα σιγα τα νεα τωρα.

αλλα αλήθεια, πώς καταφεραν να το κανουν νόμιμο, το εχει κανει καμια αλλη χώρα η διδάσκουμε παλι;
Άβαταρ μέλους
enaon

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:11 αλλα υπάρχει και ξυλινος διαδρομος που τα ενώνει με την ακτή. Δεν το πάνε νεράτο με τα πόδια ως εκει, με το λινό πουκαμισάκι να φουσκώνει πισω σαν ουρά νυφικού.

ναι οκ αυτο δεν εχει καμια σχεση νομιζω, στο ηθικό οκ μοιαζει, αλλα πες αυτο δεν μας αφορά αληθεια οπως βλεπεις και στο νημα. Στο πρακτικό ομως, πως γινεται να καλυψουν αστικη ευθύνη μεσα στην θαλασσα, αφου για να παει ο πελάτης θα κολυμπήσει/μπει μεσα στο νερό ;

Το χει δει κανεις πουθενά αλλου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιουν 2024, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:08 Τα εχω γραψει και στο παλιο νημα, το θεμα για μενα δεν ειναι μονο το αν ειναι ή οχι παρανομες οι εξεδρες (που τελικα ειναι), αλλά και ο συμβολισμός του ολου σκηνικού και το ηθικο δίδαγμα που αφηνει ολο αυτο πισω του. Μπαίνεις μεσα με το δισκο για να σερβίρεις νεόπλουτους μαλάκες που σε κοιτούν απο ψηλά (και αφ' υψηλού) και σου πετάνε δεκαρίτσες πανω στο δισκο (α οχι δεκαριτσες νταξει, ειπαμε, "εχει πολυ καλα τιπς", οπότε ας πουμε οτι σου πετάνε 500άρικα) και πεφτουν και μερικα μεσα στη θαλασσα και σου λενε "βούτα να τα πιασεις".

Αν δεν πηγαινε ο σερβιτορος με τα ποδια εκει, αλλα με κανενα βαρκάκι ή υπήρχε μια πλατφόρμα στην ακτή που ο σερβιτορος αφηνε εκει το δίσκο και με καποιο τρόπο τον εστελνε στη συγκεκριμένη εξεδρα, θα ηταν σιγουρα πιο αξιοπρεπές.
Αλλα δεν θα ειχε καλά τιπςσσς :102:
Αλλά τι να το κανεις, χεστήκαμε για τους καλους μισθούς και την αξιοπρέπεια, μόνο τα καλα τιπςςσς πουλάνε πλέον :102:
Έλα μου τώρα, μη χαλάς το προχωκαγκούρικο τρέντυ στάιλε προφίλ σου με ξανθοπουλικές* ασπρόμαυρες παρεμβάσεις.

*Στο μουντ αναφέρομαι, ο Ξανθόπουλος ήταν Κύριος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:46
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:37 που να ξέρω ρε συ τι ισχύει για τα τραπεζοκαθίσματα στην ελλάδα; έλεος, δεν είμαι η πολεοδομία, μια δουλειά έχω μάθει στη ζωή μου κι αυτή με το ζόρι
καλα μωρε μην με μαλώνεις που λεω οτι πουλας τρελα για 5χρονα, στα λεω γιατι και περυσι καταφερες σε νημα 55 σελίδων να το κανεις γαργαρα το θεμα της νομιμότητας, θελω να δω αν θα τα καταφερεις και του χρόνου τωρα που στο εκανα πιο δυσκολο. :lol:
ντουντ πραγματικά σου λέω με κάθε ειλικρίνεια και αγάπη, δεν-κα-τέ-χω. Λογικό δεν είναι να μη μιλάω για πράγματα που δεν κατέχω; Εμπορικό δίκαιο ξέρω κάτι λίγα και μιλάω γιατί ήταν η δουλειά μου κάποτε, πολεοδομία δεν ξέρω. Τι θες να σου πώ; Αν είναι παράνομα ξήλωστα όλα, στην καραπαπάρα μου, νομίζεις έχω μετοχές στα μπιτσόμπαρα της κρήτης;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:09 Συνέχισε να ανεβάζεις ταχύτητα, ειλικρινά το διασκεδάζω. :)
σιγα που ανεβαζω ταχυτητα, θα με μαλώσει ο τσιλ.

Απλα μου μοιαζει περίεργο που λεει ο μικμικ οτι ειναι νομιμο, το ηθικό δεν με νοιαζει αν αυτό νομιζεις, πλακα εχει που εισαστε τελειωμενα ρεμαλια αλλα σιγα τα νεα τωρα.

αλλα αλήθεια, πώς καταφεραν να το κανουν νόμιμο, το εχει κανει καμια αλλη χώρα η διδάσκουμε παλι;
Εγώ να δεις τι ζόρια τραβάω όταν με μαλώνουν τα εναούδια. :cry

Μη σου τύχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

σε καμια ταινια του χολυγουν απο ταιλανδη κλπ εστω, το εχει δει κανεις;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”