στηριζω.decadent έγραψε: 02 Ιουν 2024, 21:52 όσο θέλει και όπως νιώθει καλά με τον εαυτό της αδιαφορώντας για την αισθητική σας, η μόνη παράμετρος που έχει σημασία είναι η υγεία και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο γυμνασμένη πρέπει να είναι μια γυναίκα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πόσο γυμνασμένη πρέπει να είναι μια γυναίκα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ρε σεις, αυτές είναι άμα σ' αρέσουν τα αγοράκια (και το ξύλο) και ντρέπεσαι να το πεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κάπως έτσι;Andromachi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:09αχ ΄δεν εχω φβ να το δω... δεν μπορώ να εχω εικόναJuno έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:06Δες την ξανθιά στην άκρη δεξιά, όπως βλέπεις. Έχει λίγο λίπος στον μηρό από πίσω. Πρώτα θα έφευγε αυτό και μετά εντελώς το λίπος της κοιλιάς.Andromachi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:03
ναι δεν ειπε κανεις οτι ειναι και υγειινό
απλά γίνεται και χωρίς λιποαναρροφηση
αλλα ξέρω γυναίκα που ήταν μποντυ μπίλντερ και πλέον στα 60φεύγα της είναι ... ασε μη τα ρώτας!! ούτε να κοιτάς....
Spoiler

Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη!
Πάντως, συνάδελφος που μικρή πήγαινε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό, μου είπε ότι τα είχε παρατήσει, επειδή άρχισε να βγάζει τρίχες και αραίωσε πολύ η περίοδός της. Και μου είπε ότι δεν είχε πάρει φάρμακα ακόμα, απλώς είχε ξεχωρίσει και το πάλευε να ξεπεράσει τις υπόλοιπες που είχαν επίσης ξεχωρίσει.
Να κατάλαβε το σώμα ότι χρειάζεται τεστοστερόνη και να άρχισε να παράγει; Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Να περναει τα αθληματα για μπατσινα
Δρόμος 100 μ. σε χρόνο 16” (μία προσπάθεια).
Δρόμος 1000 μ. σε χρόνο 4′ και 20 ‘ ‘ (μία προσπάθεια).
Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,05 μ. (τρεις προσπάθειες).
Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. (τρεις προσπάθειες).
Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ., ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι ανά προσπάθεια (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
H φώτο, τύπισσα, είναι από άτομο που έχασε απότομα και πολύ βάρος, χωρίς να μπορέσει να αφομοιωθεί το παραπάνω δέρμα, είτε είχε πολλούς μύες, είτε πολύ λίπος.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:27Κάπως έτσι;Andromachi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:09αχ ΄δεν εχω φβ να το δω... δεν μπορώ να εχω εικόναJuno έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:06
Δες την ξανθιά στην άκρη δεξιά, όπως βλέπεις. Έχει λίγο λίπος στον μηρό από πίσω. Πρώτα θα έφευγε αυτό και μετά εντελώς το λίπος της κοιλιάς.
αλλα ξέρω γυναίκα που ήταν μποντυ μπίλντερ και πλέον στα 60φεύγα της είναι ... ασε μη τα ρώτας!! ούτε να κοιτάς....Προσοχή! Σκληρές εικόνες!Spoiler
Πάντως, συνάδελφος που μικρή πήγαινε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό, μου είπε ότι τα είχε παρατήσει, επειδή άρχισε να βγάζει τρίχες και αραίωσε πολύ η περίοδός της. Και μου είπε ότι δεν είχε πάρει φάρμακα ακόμα, απλώς είχε ξεχωρίσει και το πάλευε να ξεπεράσει τις υπόλοιπες που είχαν επίσης ξεχωρίσει.
Να κατάλαβε το σώμα ότι χρειάζεται τεστοστερόνη και να άρχισε να παράγει; Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό![]()
Η έντονη γυμναστική, σε επίπεδο πρωταθλητισμού όπως η φίλη σου, προκαλεί ορμονικές διαταραχές στα κορίτσια της εφηβείας κυρίως, αλλά και σε μεγαλύτερες γυναίκες. Άλλωστε πρωταθλητισμός σημαίνει κακουχίες και αυτό σίγουρα δεν τις κάνει καλό, όπως βλέπουμε και από παιχνίδια τύπου Survivor.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
περίπου... όχι ρε συ... υπερβολές θεωρώ...Juno έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:27Κάπως έτσι;Andromachi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:09αχ ΄δεν εχω φβ να το δω... δεν μπορώ να εχω εικόναJuno έγραψε: 02 Ιουν 2024, 22:06
Δες την ξανθιά στην άκρη δεξιά, όπως βλέπεις. Έχει λίγο λίπος στον μηρό από πίσω. Πρώτα θα έφευγε αυτό και μετά εντελώς το λίπος της κοιλιάς.
αλλα ξέρω γυναίκα που ήταν μποντυ μπίλντερ και πλέον στα 60φεύγα της είναι ... ασε μη τα ρώτας!! ούτε να κοιτάς....Προσοχή! Σκληρές εικόνες!Spoiler
Να κατάλαβε το σώμα ότι χρειάζεται τεστοστερόνη και να άρχισε να παράγει; Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό![]()
επαιζα 9 χρόνια βόλευ και στην συνέχεια πηγαινα γυμναστήριο για τα επομενα 3 χρόνια
σίγουρα δε μου ειπε κανεις να παρω κάτι.... ούτε είχα ποτέ θεματα περιόδου....
βεβαια τα μονα καταλοιπα είναι οτι εχω πλεον θεμα με τις αρθρώσεις μου... γόνατα και καρπους
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-