Παλιοί εκπαιδευτικοί από εποχές που δούλευαν 15ωρα και αν ,παίρναν εφαπαξάρες, δεν τους έλεγχε κανείς, διορίστηκαν επί χουντας ή με τα απόνερα με μία ξερή αίτηση σχεδόν με του που έπαιρναν το σκέτο πτυχίο, έχουν γίνει σχεδόν όλοι Νουδου και να ήταν πριν πασοκοι αγωνιστές και ότι θες, ότι "κουράστηκαν" και τους άξιζε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ" είπε συνταξιούχος εκπαιδευτικός (κομματικό ντόγκ ΝΔ) στη Καρυστιανού
Re: "ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ" είπε συνταξιούχος εκπαιδευτικός (κομματικό ντόγκ ΝΔ) στη Καρυστιανού
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Re: "ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ" είπε συνταξιούχος εκπαιδευτικός (κομματικό ντόγκ ΝΔ) στη Καρυστιανού
Το ό,τι το κάθε ανώνυμο ζούδι θεωρεί ως "τρίψιμο στη μούρη", "τρομπόνι", "πήξιμο" κλπ κλπ κλπ είναι μία ακόμη κωμική ένδειξη της επικινδυνότητας του είδους σας, καλό μου.Chupacabra έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:00Οταν σας τριβουνε στην μουρη τα επιχειρηματα το γυρνατε στο καλαματιανο αυτοι ειστε τις βρισιες σου εκει που σε παιρνει δε σε εβρισα ναι;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2024, 11:57Ο πολιτιζμένος δυτικός και ενσυναισθηματικός κόζμος ας πάει να μείνει στις περιοχές που υποστηρίζει. Ο θορυβώδης ενσυναισθηματισμός από ασφαλή απόσταση, είναι η επιτομή του επιδοτούμενου από τους δυτικούς, παπάρα.Chupacabra έγραψε: 03 Ιουν 2024, 11:45
Ε αλοιμονο ο πολιτιζμενος δυτικος κοσμος δεν εχει καμια σχεση και καμια δοσοληψια με ισλαμοπιθηκους.![]()
![]()
Οπότε, είτε βρίζετε είτε δεν βρίζετε, το ίδιο ακριβώς είναι. Στοιχειώδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γελοίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Ναι, μόνο αυτό έκανε λάθος. Έριξες καμία ματιά στο κείμενο; Η κακοποίηση των σημείων στίξης δεν είναι τίποτα. 'Ε' στο τέλος ρήματος σε παθητική φωνή. Χωρίς φειδώ διπλοσύμφωνα. Αν ήμουν ο φιλόλογος του θα τον πλάκωνα στα χαστούκια.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Πλάκα πλάκα κάτι τέτοια θα χρησιμοποιούμε σε λίγο καιρό για να ξεχωρίζουμε τα ανθρώπινα κείμενα από τα κείμενα της τεχνητής νοημοσύνης.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- hellegennes
Αυτό είναι ένα ποιητικό σχήμα που χρησιμοποιείται στην λογοτεχνία αλλά με φειδώ, αλλιώς ακούγεται παράταιρο, γελοίο και κιτς. Όποιος το χρησιμοποιεί στον καθημερινό του λόγο είναι για πολλά μπατσίδια.Kauldron έγραψε: 03 Ιουν 2024, 11:55Θέλει να δώσει έμφαση ντε.hellegennes έγραψε: 03 Ιουν 2024, 11:54Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει (χ4)Kauldron έγραψε: 03 Ιουν 2024, 11:12 https://www.tanea.gr/2024/06/03/politic ... os-tis-nd/
Μετά το ξυλοδαρμό συγγενούς θύματος που τόλμησε ν' απευθυνθεί στο Μουσολινοτάκη, έχουμε ένα ακόμα βρωμερό βοθρόλυμα της ΝΔ που επιτίθεται, αυτή τη φορά στη Καρυστιανού.
Ον ε σάιντ νόουτ, δε μπορούμε να μη προσέξουμε την αγραμματοσύνη του ελεεινού υποκειμένου, που ήταν και εκπαιδευτικός.
Επιπλέον δε μπορούμε να μη προσέξουμε τη μαλακία που δέρνει απαξάπαντες τους μαλάκες Δεξιούς, που αν δεν έχεις κάνει και πορεία για τα θύματα του Πελοπονησιακού Πολέμου, δε δικαιούσαι να μιλάς για τους δολοφονημένους απ' τους χουντικούς ποντικούς της Δεξιάς.
Τραγούδι γράφει;![]()
Δεν ξέρω τι είναι ο τύπος αλλά φωνάζει πασόκο φιλόλογο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι ρε παιδί μου, το πόιντ μου ήταν ότι δικαίωμά του είναι, του μπάρμπα, να λέει τις μαλακίες του (και να τις γράφει ανορθόγραφα, γαμώ τους εκπαιδευτικούς μου μέσα γαμώ). Πέταξε κι ένα: "αβελτηρία", επειδή του φάνηκε καθαρευουσιάνικο, σού λέει μη με περάσουνε για κάναν μαλλιαρό, γράφει και με κεφαλαία τις ιδιότητες (Αστυνομικός, Γιατρός) γιατί καθώς πρέπει άνθρωπος, σοβαρός νουδαίος, δείχνει τον προσήκοντα σεβασμό εις τας Αρχάς.
Δικαίωμά μας κι εμάς να τονέ λέμε γίδι ωστόσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 03 Ιουν 2024, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαξοπίστησε κι έγινε νουδούκος για να σωθεί, όπως ο Σατανικός Ποντικός.hellegennes έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:19Αυτό είναι ένα ποιητικό σχήμα που χρησιμοποιείται στην λογοτεχνία αλλά με φειδώ, αλλιώς ακούγεται παράταιρο, γελοίο και κιτς. Όποιος το χρησιμοποιεί στον καθημερινό του λόγο είναι για πολλά μπατσίδια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αγνός νεοδημοκρατικος δεξιός βόθρος.
Σε αυτή τη χώρα δυστυχώς συναγωνίζονται δεξιοί και αριστεροί στο ποιος είναι το μεγαλύτερο σίχαμα.
Σε αυτή τη χώρα δυστυχώς συναγωνίζονται δεξιοί και αριστεροί στο ποιος είναι το μεγαλύτερο σίχαμα.
Ο τύπος βασικά είναι τρόμπας, αλλά όχι για γραμματικούς ή λογοτεχνικούς λόγους.hellegennes έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:19Αυτό είναι ένα ποιητικό σχήμα που χρησιμοποιείται στην λογοτεχνία αλλά με φειδώ, αλλιώς ακούγεται παράταιρο, γελοίο και κιτς. Όποιος το χρησιμοποιεί στον καθημερινό του λόγο είναι για πολλά μπατσίδια.
Προσωπικά, συμφωνώ μαζί του με τις δυο πρώτες προτάσεις, μέχρι το "κομματική ανέλιξη" δηλαδή. Ή έστω, για να το πω πιο σωστά (σόρυ... ποιο σωστά), συμφωνώ ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ισχύει η εργαλειοποίηση που λέει, από τον τρόπο που το χειρίζεται η μάνα κι από αυτά που διαβάζουμε εδώ κι εκεί ακόμα και από άλλους γονείς θυμάτων. Από 'κει και κάτω όμως, απλά το γάμησε και ψόφησε ο τύπος, ακόμα κι αν έχει κάποιο δίκιο στο πρώτο που λέει, το χάνει πανηγυρικά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Isildur έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:33
Ο τύπος βασικά είναι τρόμπας, αλλά όχι για γραμματικούς ή λογοτεχνικούς λόγους.
Προσωπικά, συμφωνώ μαζί του
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτή πάει για βουλευτής όπως και η Φυσαινα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Χελώνε, κοφ' τις μαλακίες. Ξες εσύ...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Εμπεδοκλής
Προς το παρόν βουλευτή έχουμε δει μόνο τη χήρα Μπακογιάννη, το γιο τους, τη χήρα Βολουδάκη και τον πατέρα του άλλου του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε. Άντε και τον αδερφό Παναγούλη.
- hellegennes
Εγώ πρώτα αυτά κοιτάω γιατί μού δείχνουν το επίπεδο καλλιέργειας ενός ανθρώπου και πόσο σοβαρά να πάρω οτιδήποτε λέει. Δεν με έχει προδώσει ποτέ αυτό το κριτήριο.Isildur έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:33Ο τύπος βασικά είναι τρόμπας, αλλά όχι για γραμματικούς ή λογοτεχνικούς λόγους.hellegennes έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:19Αυτό είναι ένα ποιητικό σχήμα που χρησιμοποιείται στην λογοτεχνία αλλά με φειδώ, αλλιώς ακούγεται παράταιρο, γελοίο και κιτς. Όποιος το χρησιμοποιεί στον καθημερινό του λόγο είναι για πολλά μπατσίδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 242 Απαντήσεις
- 7879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 9 Απαντήσεις