Δεν είναι ξένο, γνωρίζονται από χρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Δεν είναι ξένο, γνωρίζονται από χρόνια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
https://x.com/DD_Geopolitics/status/1795823907636928777
Προβληματικό το Abrams σύμφωνα με τους Ουκρανούς αρματιστές.
Προβληματικό το Abrams σύμφωνα με τους Ουκρανούς αρματιστές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ακόμα ένα Abrams καταστρέφεται από ρωσικό FPV ντρόουν.
https://x.com/Krommsan/status/1796029685857738790
https://x.com/Krommsan/status/1796029685857738790
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
κάποιες είναι αλλά εδώ μιλάμε για την κλασική περίπτωση της πόντιας πουτάναςsharp έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:05Η δουλειά δεν είναι ντροπή.Libre arbitre έγραψε: 29 Μάιος 2024, 23:53 Υπάρχει έντονο πρόβλημα κατανόησης κειμένου στους Πουτινιστας. Δεν εξηγείται αλλιώς.![]()
- Dwarven Blacksmith
- Καραμελίτσα
Αυτό είναι σεξιστικό μεν, αλλά σκέφτομαι ότι αν πήγαινα να δείξω το αντίστοιχο με άντρες θα το έκοβαν ως πορνό.
Z
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Μπράβο στους ρώσους πολίτες που θα βάλουν το χέρι στη τσέπη για την αποναζιστικοποίηση της ουκρανίας!
Όχι να τα λέμε αυτά!
Χίλια μπράβο!
Έτσι θα πάει η ανθρωπότητα μπροστά!
Νόστιμη η ΑΙ με τα γυαλάκια.
Οι βυζαρούδες είναι ως γνωστόν για κρυφαδερφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 30 Μάιος 2024, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα σου το χαλάσω λίγο, αλλά η Ρωσία θεωρείτε developing χώρα και οχι developed, τα ποσοστά ανάπτηξης φυσικά και είναι μεγαλύτερα απο τις developed χώρες. Είναι σαν να ξεκινάς εσυ γυμναστική και να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Σβατζενέκερ στα νιάτα του και να μας λες πως μεσα στον χρόνο το ποστοστό μυικης μαζας που έβαλες εσυ είναι μεγαλύτερο απο του Αρνολντ, οπότε είσαι καλύτερος. Εννοείτε πως εσυ θα βάλεις ποσοστιαία περισσότερη μυική μάζα, γιατί ο άλλος το έχει τερματήσει.
Τώρα εσυ μπορεί να νομίζεις πως η Γερμανία με 0.2 growth rate είναι χειρότερα απο την Αιθιοπία που έχει 6.2, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Κάνει η Ρωσία νούμπ γκέηνζ? Μα η Ρωσία δεν άρχισε τώρα. Εκτός αν τους είχανε πάει πίσω οι δυτικάτζες, οπότε ναι.GoBzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:56Θα σου το χαλάσω λίγο, αλλά η Ρωσία θεωρείτε developing χώρα και οχι developed, τα ποσοστά ανάπτηξης φυσικά και είναι μεγαλύτερα απο τις developed χώρες. Είναι σαν να ξεκινάς εσυ γυμναστική και να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Σβατζενέκερ στα νιάτα του και να μας λες πως μεσα στον χρόνο το ποστοστό μυικης μαζας που έβαλες εσυ είναι μεγαλύτερο απο του Αρνολντ, οπότε είσαι καλύτερος. Εννοείτε πως εσυ θα βάλεις ποσοστιαία περισσότερη μυική μάζα, γιατί ο άλλος το έχει τερματήσει.
Τώρα εσυ μπορεί να νομίζεις πως η Γερμανία με 0.2 growth rate είναι χειρότερα απο την Αιθιοπία που έχει 6.2, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κανά γνωστό, κανά συγγενή δεν έχεις να σού πει δυό κουβέντες;Kauldron έγραψε: 30 Μάιος 2024, 20:05Κάνει η Ρωσία νούμπ γκέηνζ? Μα η Ρωσία δεν άρχισε τώρα. Εκτός αν τους είχανε πάει πίσω οι δυτικάτζες, οπότε ναι.GoBzi έγραψε: 30 Μάιος 2024, 15:56Θα σου το χαλάσω λίγο, αλλά η Ρωσία θεωρείτε developing χώρα και οχι developed, τα ποσοστά ανάπτηξης φυσικά και είναι μεγαλύτερα απο τις developed χώρες. Είναι σαν να ξεκινάς εσυ γυμναστική και να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Σβατζενέκερ στα νιάτα του και να μας λες πως μεσα στον χρόνο το ποστοστό μυικης μαζας που έβαλες εσυ είναι μεγαλύτερο απο του Αρνολντ, οπότε είσαι καλύτερος. Εννοείτε πως εσυ θα βάλεις ποσοστιαία περισσότερη μυική μάζα, γιατί ο άλλος το έχει τερματήσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις