Μήπως, μήπως λέω, οι συγγενείς είναι σε καμία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατήγγειλα στην αστυνομία δυο πιτσιρικάδες που κλώτσησαν ενα γατάκι και 6 χρονια τώρα δέχομαι απειλές για τη ζωή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κατήγγειλα στην αστυνομία δυο πιτσιρικάδες που κλώτσησαν ενα γατάκι και 6 χρονια τώρα δέχομαι απειλές για τη ζωή μου
Ερώτηση. Έχετε κάποιον συγγενή που θα πήγαινε να επιτεθεί σε έναν άκυρο επειδή κατήγγειλε ότι ο γιος σας χτυπάει γάτες; Και ενώ ο τύπος που τρώει εκβιασμούς και επιθέσεις γνωρίζει ποιοι είστε, γιατί δεν κάνει μήνυση να πάει η αστυνομία να συλλάβει τους συγγενείς σας;
Re: Κατήγγειλα στην αστυνομία δυο πιτσιρικάδες που κλώτσησαν ενα γατάκι και 6 χρονια τώρα δέχομαι απειλές για τη ζωή μου
Green Dragon έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:10Μόνος του είναι, αν του την έχουν στημένη 10 τι να κάνει; Ν' αυτοκτονήσει;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 14:26 Ισχύει και για τον 53χρονο παπάρα, που δεν τολμάει καν να μπει σε διαδικασία αντιμετώπισης του κάθε "πιτσιρικά" και ζητά προστασία από τα...κανάλια.
Τιτανομαχία.![]()
Εγώ πάντως αν είχα παιδί και έκανε κάτι τέτοιο θα βλαστημούσε την ώρα και την στιγμή και στον άνθρωπο θα έλεγα ευχαριστώ που με ενημέρωσε. Άντε, γιατί το παραχάϊδεμα παράγει γαϊδούρια.
Τα γαϊδουράκια είναι κλάσεις ανώτερα και πολύ πιο ανθεκτικά από το εν λόγω δίποδο προστατευόμενο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είτε είναι είτε δεν είναι "ευαίσθητοι", στα ζόρικα αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοιοι. Καρατσεκαρισμένο.GoBzi έγραψε: 09 Μάιος 2024, 17:34 Ερώτηση. Έχετε κάποιον συγγενή που θα πήγαινε να επιτεθεί σε έναν άκυρο επειδή κατήγγειλε ότι ο γιος σας χτυπάει γάτες; Και ενώ ο τύπος που τρώει εκβιασμούς και επιθέσεις γνωρίζει ποιοι είστε, γιατί δεν κάνει μήνυση να πάει η αστυνομία να συλλάβει τους συγγενείς σας;
Μήπως, μήπως λέω, οι συγγενείς είναι σε καμία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και επαναλαμβάνω ένα ερώτημα που στο παρόν, δεν έχει απαντηθεί.
Ξέρει ο οποιοσδήποτε που κλαίγεται για τις νομικές διατάξεις που επιβάλλουν εξοντωτικά πρόστιμα για κακομεταχείριση ζώων, έστω και ΕΝΑΝ που τα πλήρωσε ή τα πληρώνει;
Έναν.
Ξέρει ο οποιοσδήποτε που κλαίγεται για τις νομικές διατάξεις που επιβάλλουν εξοντωτικά πρόστιμα για κακομεταχείριση ζώων, έστω και ΕΝΑΝ που τα πλήρωσε ή τα πληρώνει;
Έναν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν δεν ξέρει, ας βάλει στερεοφωνική εγκατάσταση με κλάψες, στο πολύτιμο του. Αν μη τι άλλο, θα αποκτήσουν και οι κλανιές μουσικό φολκλορικό ενδιαφέρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό λέω και εγώ. Η απάντηση είναι να πετάξεις μολότοφ έξω από την πόρτα τους, σε δεύτερο χρόνο να κάνεις κάμπριο το αυτοκίνητο τους. Γενικότερα αν είναι τέτοια ζώα, καταλαβαίνουν μόνον από εκφοβισμό.micmic έγραψε: 09 Μάιος 2024, 14:31 Πετάνε μολότοφ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ την καταδίκη τους. Πιθανότητες επανένταξης: ΜΗΔΕΝ. Ιδανική αντιμετώπιση: ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Και ο λεκτικός εκφοβισμός, αρκεί. Σιγά μη μπει ο καθένας, σε πιο ακραίες ενέργειες σε ανήλικους ή ημιανήλικους/ημιμεσήλικους τύπους που βρέχουν σκελέες ή στριγκάκια αν παίξει θέμα οικογένειας, δουλειάς ή επιδοματικής κρατικής ή οικογενειακής ενίσχυσης. Μέγα λάθος.Juno έγραψε: 09 Μάιος 2024, 17:57 Γενικότερα αν είναι τέτοια ζώα, καταλαβαίνουν μόνον από εκφοβισμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά εντάξει, όντως έτσι είναι ο κλασικός ο μαγκιά κλανιά Έλληνας. Στα ζόρικα μεταμορφώνεται σε κλαμμενο μουνί και επαναλαμβάνει τα "εγώ δεν ήξερα/δεν φταίω εγώ".ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 17:37Είτε είναι είτε δεν είναι "ευαίσθητοι", στα ζόρικα αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοιοι. Καρατσεκαρισμένο.GoBzi έγραψε: 09 Μάιος 2024, 17:34 Ερώτηση. Έχετε κάποιον συγγενή που θα πήγαινε να επιτεθεί σε έναν άκυρο επειδή κατήγγειλε ότι ο γιος σας χτυπάει γάτες; Και ενώ ο τύπος που τρώει εκβιασμούς και επιθέσεις γνωρίζει ποιοι είστε, γιατί δεν κάνει μήνυση να πάει η αστυνομία να συλλάβει τους συγγενείς σας;
Μήπως, μήπως λέω, οι συγγενείς είναι σε καμία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα;![]()
![]()
Σχεδόν όλοι οι serial killers με φαντασία, όταν ήταν παιδιά βασάνιζαν κατοικίδια. Ψάξε βιογραφίες αν δεν με πιστεύεις.nemo έγραψε: 09 Μάιος 2024, 17:13 αυτο με τα γατοσκυλα εχει παραγινει ...που ειναι οι λαμπροι ασιατες που τα ετρωγαν καποτε;
αντε με τους αρρωστους !
Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι φιλόζωος ή όχι και αν έχεις κατοικίδια στο σπίτι, στην αυλή ή όχι. Είναι η αίσθηση ότι επιβάλλονται στον πιο αδύναμο και αισθάνονται θεοί.
Και αυτό κλιμακώνεται, όσο μεγαλώνουν.
Συνήθως πάει κάπως έτσι: στο δημοτικό βασανίζουν μικρά ζώα, λίγο αργότερα βασανίζουν άλλα παιδιά (πολύ άσχημα όμως, μπορεί και μέχρι θανάτου κατά λάθος), λίγο αργότερα βιάζουν, βιάζουν και σκοτώνουν και στο τέλος οι αρχές μπορεί να ξεθάβουν πτώματα για μέρες.
Κανονικά τα κ0λ0παιδα έπρεπε να πάνε στο αναμορφωτήριο, εκεί να πέσει πολύ ξύλο, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ και μετά οι αρχές να παρακολουθούν τη ζωή τους.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 69 Απαντήσεις