τι κωλοχανειο ειναι ετουτο ρε;;; Για τον πεουλα ειστε. Πηγε ο γαβρος τελικο...Arisvilla έγραψε: 02 Μάιος 2024, 22:573-2 ;H 3-3 σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαει και άλλα γκολ ο πουστόγαβρος. Απλά με Λανκγλέ και Ολσεν μέσα μπορεί να βάλει και άλλα. Αλλά στη ρεβάνς θα έχει Μαρτινεζ, θα έχει Τίλεμανς, θα έχει Πάου Τόρεζ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
- Οργισμένος
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
γιγαντας ολσεν,σταθερη αξια!σαν να μην περασε μερα!
Φιλε εγω σε αντιθεση με αλλους δεν επηρεαζομαι απο ευσεβοποθισμους ,οτι βλεπω λεω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τον Απολλωνα λεγανε "Ελαφρα Ταξιαρχια" αλλα ο Ολυμπιακος κανει επέλαση στην Αστον Βιλλα.
Παρεπιπτοντως η Αστον Βιλλα ειναι η αγαπημενη ομάδα του Πριγκιπα της Ουαλιας ο οποιος τυγχάνει φανατικος οπαδος της.
Παρεπιπτοντως η Αστον Βιλλα ειναι η αγαπημενη ομάδα του Πριγκιπα της Ουαλιας ο οποιος τυγχάνει φανατικος οπαδος της.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Οταν το γραψα με βρηκες υπερβολικο.Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2024, 23:34τι κωλοχανειο ειναι ετουτο ρε;;; Για τον πεουλα ειστε. Πηγε ο γαβρος τελικο...Arisvilla έγραψε: 02 Μάιος 2024, 22:573-2 ;H 3-3 σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαει και άλλα γκολ ο πουστόγαβρος. Απλά με Λανκγλέ και Ολσεν μέσα μπορεί να βάλει και άλλα. Αλλά στη ρεβάνς θα έχει Μαρτινεζ, θα έχει Τίλεμανς, θα έχει Πάου Τόρεζ.paotaris έγραψε: 02 Μάιος 2024, 22:53
Αρχιδια θα γυρισετε,στην καλυτερη θα χασετε με 1 γκολ διαφορα,πανιωνιοι της αγγλιας.
- Οργισμένος
Με 3-4 τελικο, ολα ανοιχτα στον πειραια.paotaris έγραψε: 02 Μάιος 2024, 23:36Οταν το γραψα με βρηκες υπερβολικο.Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2024, 23:34τι κωλοχανειο ειναι ετουτο ρε;;; Για τον πεουλα ειστε. Πηγε ο γαβρος τελικο...Arisvilla έγραψε: 02 Μάιος 2024, 22:57
3-2 ;H 3-3 σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαει και άλλα γκολ ο πουστόγαβρος. Απλά με Λανκγλέ και Ολσεν μέσα μπορεί να βάλει και άλλα. Αλλά στη ρεβάνς θα έχει Μαρτινεζ, θα έχει Τίλεμανς, θα έχει Πάου Τόρεζ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Σταματηστε να εχετε αυταπατες επιτελους.Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2024, 23:39Με 3-4 τελικο, ολα ανοιχτα στον πειραια.paotaris έγραψε: 02 Μάιος 2024, 23:36Οταν το γραψα με βρηκες υπερβολικο.Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2024, 23:34
τι κωλοχανειο ειναι ετουτο ρε;;; Για τον πεουλα ειστε. Πηγε ο γαβρος τελικο...
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Τσαμπα μπιναλτ. Παμε κωσταντη
Τι κρίμα κρίμα ρε μαλάκα Θαναηλακη 2 γκολ χωρίς να είναι φάση έβαλες
Να σας το πω απλα,οτι δεν παιζει ο Μαρτινεζ δειχνει οτι ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ να το παρει ο γαυρος.
Ναι μωρεεεεεεε
Καλά ξεκωλωθηκαν
Ε πες το και προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι