μην αγχεσαι.... εμεις είμαστε εδώ για σενα !!!!Πασιφάη έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:00Ναι μωρέ, δεν πήγε το μυαλό μου. Βλέπεις, ''κυκλοφορώ'' με ενα, χειμώνα, καλοκαίρι..![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σέρνεται
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Σέρνεται
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Μη σε ανησυχεί, παροδικό ήταν.Πασιφάη έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:00Ναι μωρέ, δεν πήγε το μυαλό μου. Βλέπεις, ''κυκλοφορώ'' με ενα, χειμώνα, καλοκαίρι..![]()
Τώρα που το πχόρουμ επανήλθε στην "κανονικότητά" του, όλοι θα έρθουμε στα συγκαλά μας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το ξέρω μανα μου. Θα εισηγηθώ να γίνεις συντονίστρια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σ' εμένα δεν έβγαζε τέτοια καρτέλα. Άνοιγε κανονικά αλλά κάθε φορά που άλλαζα νήμα και γενικώς σε οτιδήποτε είχε να κάνει σχέση με κλίκ, η φάση λειτουργούσε πιο αργά ακόμη και από ταχυδρομικό περιστέρι.aLiCat έγραψε: 26 Απρ 2024, 12:56Αναφέρεται στην καρτέλα gateway error code 500... που έβγαινε διαρκώς, όσο προσπαθούσαμε να συνδεθούμε.Πασιφάη έγραψε: 26 Απρ 2024, 12:50Άμα σου πω οτι δεν κατάλαβα Τζίζας;Andromachi έγραψε: 26 Απρ 2024, 12:30 Εχω να καταγγείλω ότι αυτος ο Πύλης ο Πεντακόσιας του Τέσσερα ζητάει πολλά τάιμ άουτ....
να τον ελεγξουμε λιγάκι... ναι ?!![]()
![]()
Απλώς νόμισα ότι ήταν θέμα δικής μου αργής σύνδεσης, μέχρι να διαπιστώσω ότι το οτιδήποτε άλλο πλην πχόρουμ πήγαινε σφαίρα.
Κατάλαβα ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, όταν δεν είδα την συνήθη κινητικότητα στο ΠΑΚΥ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα ποιά;aLiCat έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:04Μη σε ανησυχεί, παροδικό ήταν.![]()
Τώρα που το πχόρουμ επανήλθε στην "κανονικότητά" του, όλοι θα έρθουμε στα συγκαλά μας.![]()
enaon έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:03 σαν το ραδιο στον πόλεμο, τα τραγουδάκια της αλικατ δεν σταμάτησαν ποτε. Ευχαριστουμε.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Andromachi
δε προλαβαίνω μανα μ΄Πασιφάη έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:05Το ξέρω μανα μου. Θα εισηγηθώ να γίνεις συντονίστρια.Andromachi έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:03μην αγχεσαι.... εμεις είμαστε εδώ για σενα !!!!Πασιφάη έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:00
Ναι μωρέ, δεν πήγε το μυαλό μου. Βλέπεις, ''κυκλοφορώ'' με ενα, χειμώνα, καλοκαίρι..![]()
![]()
![]()
![]()
τρέχω... μη κοιτάς τώρα που βρήκα λίγο χρόνο....
σε λιγάκι θα φύγω παλι
Τα όπ(ο)ια (συγκαλά μας).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 26 Απρ 2024, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Andromachi
τυχερή!!! εμενα μου εσπασε τα νευρα αυτος ο Πύλης....ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:06Σ' εμένα δεν έβγαζε τέτοια καρτέλα. Άνοιγε κανονικά αλλά κάθε φορά που άλλαζα νήμα και γενικώς σε οτιδήποτε είχε να κάνει σχέση με κλίκ, η φάση λειτουργούσε πιο αργά ακόμη και από ταχυδρομικό περιστέρι.
Απλώς νόμισα ότι ήταν θέμα δικής μου αργής σύνδεσης, μέχρι να διαπιστώσω ότι το οτιδήποτε άλλο πλην πχόρουμ πήγαινε σφαίρα.
Κατάλαβα ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, όταν δεν είδα την συνήθη κινητικότητα στο ΠΑΚΥ.![]()
ε ναι
Ιδρυματισμός λέγεται.
Είπα και ελάλησα.Andromachi έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:07δε προλαβαίνω μανα μ΄
τρέχω... μη κοιτάς τώρα που βρήκα λίγο χρόνο....
σε λιγάκι θα φύγω παλι![]()
Πασιφάη έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:05Το ξέρω μανα μου. Θα εισηγηθώ να γίνεις συντονίστρια.Andromachi έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:03μην αγχεσαι.... εμεις είμαστε εδώ για σενα !!!!Πασιφάη έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:00
Ναι μωρέ, δεν πήγε το μυαλό μου. Βλέπεις, ''κυκλοφορώ'' με ενα, χειμώνα, καλοκαίρι..![]()
![]()
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
μην την πιστοποιησουν ομως, μην το παρακάνουμε.
- Andromachi