!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μέγας Αλέξανδρος ή Στέφανος Κασσελάκης? Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης όλων των εποχών?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης στην ιστορία της Ελλάδας είναι?

Μέγας Αλέξανδρος
17
47%
Στέφανος Κασσελάκης
19
53%

Σύνολο ψήφων: 36

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Μέγας Αλέξανδρος ή Στέφανος Κασσελάκης? Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης όλων των εποχών?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Libre arbitre έγραψε: 31 Μαρ 2024, 20:56 Έβαλα Μέγας Αλέξανδρος για να σπάσω την μονοτονία.
Ναι και εγώ μια από τα ίδια. Θα έβαζα και δεύτερη ψήφο εάν μπορούσα μόνο και μόνο για αυτούς που το παίρνουν προσωπικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Re: Μέγας Αλέξανδρος ή Στέφανος Κασσελάκης? Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης όλων των εποχών?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Μαρ 2024, 21:45
Bandit59 έγραψε: 31 Μαρ 2024, 21:42 Δε γαμιέσαι κι εσύ κι ο πουστροαρχηγός σου; Μας τάχεις κάνει τσουρέκια! Αιντε παρε καμμιά πίπα να ξελαμπικάρεις γιατί δε σε βλέπω καλά.
θα σπάσεις φιλενάδα. τα νεύρα κάνουν κακό στην επιδερμίδα.
Ουστ λούγκρα!
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

παιδιά μη μου αλλοιώνεται τις ψήφους.

πρέπει να δούμε γνήσια τι πιστεύει ο ελληνικός λαός.

Στο τουίτερ πάντως ο Κασσελάκης έχει πάρει το σκαλπ του Μέγα Αλέξανδρου στο ίδιο ερώτημα.

Πάμε για ανατροπή στο συλλογικό εθνικό υποσυνείδητο...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

η Αλέξω...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:35
Στύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:34
Κι εγώ 18ποντη την έχω κι είναι ευτυχισμένη η Στύγαινα.
τους τρανς που γλέντησαν την κωλάρα σου τους μετράει η στύγαινα?
Αεί κι ως έφεδρος αξιωματικός , δεν έχασα ποτέ την παρθενιά του κώλου και του όπλου μου.

Τον πούστερμαν αρχηγό σου πρέπει να τον πήρε όλος ο θάλαμος. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 31 Μαρ 2024, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Το τοξοβολος σας γλενταει η μου φαίνεται;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Στύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:41Τον πούστερμαν αρχηγό σου πρέπει να τον πήρε όλος ο θάλαμος όλο το στρατόπεδο
Fixed. 20 μέρες είχε άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

GoBzi έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:38
Libre arbitre έγραψε: 31 Μαρ 2024, 20:56 Έβαλα Μέγας Αλέξανδρος για να σπάσω την μονοτονία.
Ναι και εγώ μια από τα ίδια. Θα έβαζα και δεύτερη ψήφο εάν μπορούσα μόνο και μόνο για αυτούς που το παίρνουν προσωπικά. :lol:
Ξέρω. Και μετά θα πήγαινες στην αγαπημένη σου Κούβα.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Στύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:41 Ως έφεδρος αξιωματικός , δεν έχασα ποτέ την παρθενιά του κώλου και του όπλου μου.
μετά όμως πρέπει να σε πήραν όλοι οι τρανς της συγγρού ε?
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Καβαλάρης έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:43
Στύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:41Τον πούστερμαν αρχηγό σου πρέπει να τον πήρε όλος ο θάλαμος όλο το στρατόπεδο
Fixed. 20 μέρες είχε άλλωστε.
Κατάλαβα, όλος ο ελληνικός στρατός ένας Ιερός Λόχος.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Aitwlos έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:42 Το τοξοβολος σας γλενταει η μου φαίνεται;
Ο

cisgender γκέι άντρας αυτοπροσδιορίζομαι
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

GoBzi έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:38
Ξέρω. Και μετά θα πήγαινες στην αγαπημένη σου Κούβα.
https://www.google.com/amp/s/www.aljaze ... referendum
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Για κάποιο λόγο, το ερώτημα μου έφερε στο μυαλό αυτό το βίντεο (μετά το 2:04):

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:44Κατάλαβα, όλος ο ελληνικός στρατός ένας Ιερός Λόχος.
Δεν κατάλαβες. Με τα G3 τον ισιώσανε.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

θρίλερρρρρ
απόλυτη ισοψηφία....
ίσως τελικά το αφήγημα του έθνους μας δεν κινδυνεύει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”