nik_killthemall έγραψε: 19 Μαρ 2024, 11:31
taxalata xalasa έγραψε: 19 Μαρ 2024, 11:18
nik_killthemall έγραψε: 19 Μαρ 2024, 11:11
Σχετικα με τη μπριτανικα σε εχω σοδομισει απο την 6η σελιδα δινοντας αυτα που εσυ φοβασαι δηλ. Λινκ και ο αρθρογραφος στο λινκ της μπριτανικα ειναι Αλβανος ομοεθνης σου μαν, παρτο παλι
είσαι συμπλεγματικό γίδι ρε... και ανέτοιμο γίδι...
το αρθρο ειναι fact-checked by The Editors of Encyclopædia Britannica...
Στείλε τους mail να τους ξεσκίσεις στην μαλακία....
Ρε χαζοβιολη γιατι να στειλω μεηλ, Αγγλικα ξερεις να διαβαζεις ?
Ο συμπατριωτης σου λεει πως δεν υπαρχει πειστικη αποδειξη πως η αλβανικη γλωσσα προερχεται απο την Ιλλυρικη και πως πολλοι γλωσσολόγοι θεωρουν πως προερχεται απο θρακικες διαλεκτους οτι λενε δηλ ενας σκασμος συγχρονοι γλωσσολογοι που σου εχω αραδιασει.
Εσυ πρεπει να στειλεις μεηλ στη μπριτανικα οχι εγω.
Εγώ ξέρω να διαβάζω και αγγλικά και άλλες γλώσσες... Εσύ ξέρεις;
Διο,τι δεν λεει πως δεν υπαρχει πειστικη αποδειξη. Αυτό κάνετε όσοι είστε μισαλλόδοξοι και ανέτοιμοι για αντίλογο. Αλλάζετε την μετάφραση για να κάνετε προπαγάνδα...
Γράφει πως οι γλωσσολογικές αποδείξεις σε αυτήν την άποψη είναι most unclear.... Λόγω της έλλειψης πληροφοριών για τη γλώσσα των αρχαίων Ιλλυριών, είναι δύσκολο να αποδειχθεί πειστικά μια σύνδεση μεταξύ των δύο γλωσσών....Μερικοί μελετητές, εξάλλου, αμφισβητούν τέτοιες θέσεις, υποστηρίζοντας ότι οι Ιλλυριοί δεν ήταν αυτόχθονες στην Αλβανία και ότι τα αλβανικά προέρχονται από μια διάλεκτο της εξαφανισμένης πλέον θρακικής γλώσσας, αλλά και πάλι τα δεδομένα είναι αραιά και επομένως τα επιχειρήματα είναι δύσκολο να κριθούν.
Πάραυτα εσύ επιμένεις σε κάτι που τα δεδομένα είναι αραιά και επομένως τα επιχειρήματα είναι δύσκολο να κριθούν αλλά ψέγεις τον taxalataxalasa που επιμένει σε κάτι που οι γλωσσολογικές αποδείξεις σε αυτήν την άποψη είναι most unclear...
Στον ίδιο καζάνι βράζουν και οι δύο απόψεις... Στο καζάνι της ασάφειας. Γιατί θαρείς πως η β' θέση είναι σαφέστερη της α';
Το κάνεις οπαδικά σαν ανέτοιμος που είσαι. Ενώ ο taxalataxalasa που είναι έτοιμος το κάνει σαν φίλαθλος και φιλαλήθης.
Εσύ έχεις ανταρβανιτικό μένος λόγω φθόνου και υστερίας και ο taxalataxalasa είναι φιλαρβανίτης και στηρίζει τους φίλους του στην ασάφεια.
Αν θέλουν οι Αρβανοί να είναι Ιλλυριοί, ο taxalataxalasa θα είναι μαζί τους... Αν θέλουν να είναι Θράκες, ο taxalataxalasa θα είναι και πάλι μαζί τους.
Αντιθέτως, εσύ και οι υπόλοιποι ανέτοιμοι... Αν οι Αρβανοί, αύριο-μεθαύριο, αλλάξουν το αφήγημα και πουν πως είναι Θράκες, τότε εσύ και οι ανέτοιμοι θα αρχίστε πάλι να λέτε πως αυτό δεν στέκει και είναι αλβανική προπαγάνδα και πως τα δεδομένα είναι αραιά και επομένως τα επιχειρήματα είναι δύσκολο να κριθούν.
Καταλάβες ανέτοιμε;