Esperos έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:25Και αν είμαι εκτός θέματος, καλά κάνω,άθλιο αλαζονικό δίποδο.Bazoomba έγραψε: 18 Μαρ 2024, 08:07 Ναι αλλα εδω συζηταμε α) για πολιτικους χαρακτηρισμους και β) για χαρακτηρισμους που δεν ισχυουν εν τοις πραγμασι παρα μονο για τους αλλους.
Εισαι διπλα εκτος θεματος.
Μπορείς να παρακαλέσεις τους ιδιοκτήτες, να σε ξανακάνουν μπάτσο του phorum, να με διαγράψεις για να ηδονιστείς... καθίκι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΛΛ: Πολιτικός ετεροπροσδιορισμός, τι λένε οι άλλοι ότι είστε;
Re: ΠΟΛΛ: Πολιτικός ετεροπροσδιορισμός, τι λένε οι άλλοι ότι είστε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Dwarven Blacksmith
Μην κατεβάζετε το επίπεδο, ο μόνος ωφελημένος θα είναι ο Πούτιν (Poo tin).
Εγώ έχω 3 διαφορετικές εκδοχές, ρόζ, νάζουλο και ακροδεξιός ψέκας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2024, 12:11 Κουραστήκαμε να λέει ο καθένας τι είναι και τι πιστεύει. Οι άλλοι, τι λένε για εσάς; Ψηφίστε - συζητήστε!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Bazoomba έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:32Esperos έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:25Και αν είμαι εκτός θέματος, καλά κάνω,άθλιο αλαζονικό δίποδο.Bazoomba έγραψε: 18 Μαρ 2024, 08:07 Ναι αλλα εδω συζηταμε α) για πολιτικους χαρακτηρισμους και β) για χαρακτηρισμους που δεν ισχυουν εν τοις πραγμασι παρα μονο για τους αλλους.
Εισαι διπλα εκτος θεματος.
Μπορείς να παρακαλέσεις τους ιδιοκτήτες, να σε ξανακάνουν μπάτσο του phorum, να με διαγράψεις για να ηδονιστείς... καθίκι
Καλά νεοφιελές και μιάει για "μπάτσους"? ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Του εξηγώ του παπάρα τι είναι για να μη περιμένει απ την δημοσκόπηση να μάθει, τσουστέκι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:34 Μην κατεβάζετε το επίπεδο, ο μόνος ωφελημένος θα είναι ο Πούτιν (Poo tin).
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
ΝεEsperos έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:38Του εξηγώ του παπάρα τι είναι για να μη περιμένει απ την δημοσκόπηση να μάθει, τσουστέκι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:34 Μην κατεβάζετε το επίπεδο, ο μόνος ωφελημένος θα είναι ο Πούτιν (Poo tin).
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Esperos
Ε, δεν είναι και καμιά τρελή απόσταση, μια τζούρα δρόμος είναι, από ροζ πασόκος να πας στους ψέκες , στους νάζουλες και στο μπλε πασοκ.
Σήμερα έχει δεξίωση στον Περισσό για την εκλογική νίκη Πούτιν (Poo-tin), δε σε καλέσανε?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
νέξης και ξερός καθίκιBazoomba έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:38ΝεEsperos έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:38Του εξηγώ του παπάρα τι είναι για να μη περιμένει απ την δημοσκόπηση να μάθει, τσουστέκι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:34 Μην κατεβάζετε το επίπεδο, ο μόνος ωφελημένος θα είναι ο Πούτιν (Poo tin).
Σερβίρω τις σαμπάνιες.Esperos έγραψε: 18 Μαρ 2024, 19:41Ε, δεν είναι και καμιά τρελή απόσταση, μια τζούρα δρόμος είναι, από ροζ πασόκος να πας στους ψέκες , στους νάζουλες και στο μπλε πασοκ.
Σήμερα έχει δεξίωση στον Περισσό για την εκλογική νίκη Πούτιν (Poo-tin), δε σε καλέσανε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
-