!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Τι γινεται ρε παιδια? Τι παιχνιδι παιζεται?
Αυτο δεν εχει ξαναγινει...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Alexander the Great
under έγραψε: 21 Απρ 2018, 21:39 http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 69783.html
Δειτε το,θα χαμογελασετε
Μπραβο για τη σημερινη νικη σας.Τα πανιωνακια πρεπει να τσακιζονται με καθε τροπο.
-
Von Mackensen
Υπομονη μεχρι την Τεταρτη.Daje έγραψε: 22 Απρ 2018, 10:59 Τι γινεται ρε παιδια? Τι παιχνιδι παιζεται?
http://www.contra.gr/Columns/contra-epi ... 70339.html
Σας τα πήρε δηλαδή για να κολλήσει κάποια ένσημα. Του γαμήσατε καλά τον πούτσο και τα αρχίδια, του δείξατε εσείς.under έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:26Αυτο ηταν το μεγαλειο του Τριφυλλιου επι Οικογενειας Βαρδινογιαννη.
Αγορασαμε τη σημαια του γαυρου και τον βαζαμε να παιζει αλλαγη για να ακουει μπινελικια μεχρι που ζητησε μονος του να φυγει![]()
Υπ' όψην, είχε περάσει και από ΑΕΚ πιο πριν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Paralimnitis
Aφου αυτος ζητησε να φυγει ,λογικα δεν μας τα πηρε.Λεγεών έγραψε: 22 Απρ 2018, 23:32Σας τα πήρε δηλαδή για να κολλήσει κάποια ένσημα. Του γαμήσατε καλά τον πούτσο και τα αρχίδια, του δείξατε εσείς.under έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:26Αυτο ηταν το μεγαλειο του Τριφυλλιου επι Οικογενειας Βαρδινογιαννη.
Αγορασαμε τη σημαια του γαυρου και τον βαζαμε να παιζει αλλαγη για να ακουει μπινελικια μεχρι που ζητησε μονος του να φυγει![]()
![]()
- Rocco Siffredi
ζητα αλλαγη στο username paralimni13 μην χαλαμε τις παραδοσεις
-
Paralimnitis
Ρε συ απο το παλιο Phorum σκεφτομουν να αλλαξω το nick, και το αλλαξα με το καινουργιοRocco Siffredi έγραψε: 22 Απρ 2018, 23:47 ζητα αλλαγη στο username paralimni13 μην χαλαμε τις παραδοσεις
- Alexander the Great
Καλα εκανες και εβγαλες το 13 αφου δεν φτανει το τζατζικι στην νησον 
ετομαλακα!Λεγεών έγραψε: 20 Απρ 2018, 18:27Κοίτα, έχω εδώ και πολύ καιρό κατανοήσει ότι έχεις χοντρό πρόβλημα κατανόησης γραπτού λόγου, θέλεις να μου την πεις με κάποιο τρόπο διότι σε έχω βιδώσει καλά ήδη από το παλιό φόρουμ, και μέσα σε όλα δυσκολεύεσαι να παραδεχτείς ότι λες μαλακίες όποτε σε πιάνω να τις λες διότι πολύ απλά δεν είσαι ίσιος.Thor1 έγραψε: 20 Απρ 2018, 17:31 ρε τζιμανι προκυπτει εμμεσα απ'τα γραφομενα σου.
Ημαρτον,ολα νια νια θες να στα κανω;
Αλλά αυτή η γραμμή που μόλις έγραψα παραπάνω είναι μία ακολουθία αληθινών διαπιστώσεων που όλες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είσαι προβληματικός, και σίγουρα δεν προσπαθώ να πω πως "ή έχεις χοντρό πρόβλημα", "ή θέλεις να μου την πεις", και ό,τι άλλη σαχλαμάρα καταλαβαίνεις όταν προσπαθείς να κόψεις σε κομμάτια τις προτάσεις που διαβάζεις επειδή ξεχνιέσαι μετά από πέντε συνεχόμενες λέξεις. Όλα τα σχόλια ισχύουν το ίδιο, όλα είναι μία ακολουθία. Αν ήθελα να εννοήσω διαφοροποίηση "φταιξίματος", θα χρησιμοποιούσα διαζευκτικό ήτα.
Για να σε βοηθήσω λοιπόν, με απλά λόγια και μικρές προτάσεις:
Το προηγούμενο ποστ μου είχε ένα ειρωνικό πνεύμα.
Δεν απέδιδα φταίξιμο κάπου καθώς το θέμα δεν με αφορά.
Ήταν απλά οι συνηθισμένες διαπιστώσεις που κάνουν οι σανοβάζελοι.
Ελπίζω να κατάλαβες ό,τι έγραψα.
Τα κόκκινα φρούτα είναι συνήθως μήλα.
Καλό απόγευμα.
Δεχομαι επισκεψεις στο ιατρειο μου,απογευματα,γιατι το πρωι κουραρω ασθενεις στο Δρομοκαΐτειο.
Παρε τη γραμματεα μου να κλεισεις ραντεβου,γιατι βλεπω εχει επιδεινωθεί η κατασταση σου.
Θα την ειδοποιησω και γω βεβαια,να σου δωσει προτεραιοτητα.
Θα τα φτιαξουμε ολα,μην ανησυχεις.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
ρε Μπαμπινιώτη, ή θα γράψεις υπόψη,ή θα γράψεις υπ'όψιν.Λεγεών έγραψε: 22 Απρ 2018, 23:32
Σας τα πήρε δηλαδή για να κολλήσει κάποια ένσημα. Του γαμήσατε καλά τον πούτσο και τα αρχίδια, του δείξατε εσείς.
Υπ' όψην, είχε περάσει και από ΑΕΚ πιο πριν.
'Ολα εγώ θα στα μαθαίνω;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.