!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2024, 09:21 Και τιποτα απο αυτα να μην ισχυει, δεν υπαρχει καποια ηλικια και κατω που να θεωρειται βιασμος εστω και χωρις βια?
Δεν ειναι βιασμος αν καποιος πηδηξει ενα διχρονο? Τι θα πει δηλαδη στο δικαστή, "μα δεν αντισταθηκε"?
Από μια ηλικία και κάτω, δεν παίζει καν το θέμα της συναίνεσης κλπ είτε υπάρξει είτε δεν υπάρξει βία ή απειλή βίας. Ο παράγων "συναίνεση" ισχύει ως ελαφρυντικό πάνω από κάποια ηλικία, όπου υπάρχει συνειδητότητα για τη συμμετοχή στην πράξη. Ακριβώς σ' αυτό βασίζεται ο όρος "κατάχρηση" ή "αποπλάνηση" ανηλίκου. Στη δεδομένη αδυναμία σωματικής ή νοητικής αντίστασης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα της δίκης Μίχου.Μαμώ την δικαιοσύνη του Κουλιστάν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

georgebi έγραψε: 14 Μαρ 2024, 10:20 Συγνώμη ... παράληψη μου :oops:

έβαλα απο πάνω Χιο και ξέχασα να βάλω τον έτερο Δημοσιογράφο... το Βαξεβαναρο :smt023

Εικόνα

***και αυτός για σκέτη αθωότητα :g030: μιλάει .....χωρίς υπογραμμίσεις και αστερίσκους :smt038
νομιζω απο οσους εβαλες, αυτος εγραψε την πιο χοντρη μαλακια.

φοβερο κατορθωμα, ειδικα απεναντι σε ελ ωρα και μακελειο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2024, 09:21
zteo έγραψε: 15 Μαρ 2024, 00:05 Γράψατε ότι ο βιασμος προϋποθέτει βία.
Το κοριτσάκι περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου μέσα στο κατάστημά του στον Κολωνό. Όπως είπε, την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα, ενώ ασελγούσε στο κορμάκι της.

Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με πιάνει... Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω “θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι”. Του είπα “δε θέλω και με απείλησε”. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε... Αυτός ήθελε να κάνουμε και άλλα», είπε η 12χρονη. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι όλες τις φορές, ο Ηλίας Μίχος τη βίασε στην αποθήκη του μαγαζιού του.
https://www.google.com/amp/s/www.alfavi ... oyse%3famp
Αυτό δεν καταλογιζεται ως βία.
Λυπάμαι δεν είναι στραβός ο γιαλός στραβά αρμενίζουμε εμεις
Και τιποτα απο αυτα να μην ισχυει, δεν υπαρχει καποια ηλικια και κατω που να θεωρειται βιασμος εστω και χωρις βια?
Δεν ειναι βιασμος αν καποιος πηδηξει ενα διχρονο? Τι θα πει δηλαδη στο δικαστή, "μα δεν αντισταθηκε"?
Τι να σου πω πλεον :102:
Όταν γίνεται τέτοια ερμηνεία των νόμων από νομικούς μπορεί να θεωρηθεί αποπλανηση του διχρονου και όχι βιασμος.
Πάμε να χάσουμε την μπάλα πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

georgebi έγραψε: 14 Μαρ 2024, 11:24 Παίδες... μην το ψάχνετε... θέμα ημερών ειναι να ελευθερωθεί ο Μιχος και να ξανανοίξει το μαγαζί του για να συνεχίσει τις .... δουλείες του :102:

Εικόνα
https://x.com/velopky/status/1768001360694264101?s=20
οκ, παιρνω πισω το προηγουμενο. νεο ρεκορ μαλακιας απο το βελο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αναρωτιέμαι πόσοι από τους δημοσιογράφους, πολιτικούς, λοιπούς έχουν διαβάσει τα σχετικά άρθρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

nowhere έγραψε: 14 Μαρ 2024, 12:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2024, 12:04 Κατά τα άλλα, για όλους τους παπάρες που ψάχνουν για όσους έχουν φωτογραφηθεί με τον Μίχο ενώ στην κυριολεξία το έχουν βουλώσει αναφορικά με τους αμαναίους που υπήρξαν για χρόνια συνεργάτες και κολλητάρια με τον Παναγιωτόπουλο, ουδέν σχόλιο.

Εμμονικοί στραβόβλάκες ήταν και τέτοιοι θα παραμείνουν. :e045:
άντε πάλι με τους "άλλους" τους παπάρες.για τους παπάρες που βρίσκουν λογικό ότι πέφτει στα μαλάκα αυτός ο σάπιος τι έχεις να πεις?κάπου γαμώ τα κόμματα σας
οτι δεν πεφτει στα μαλακα. :102:

και οτι θαπρεπε να μπορει να το καταλαβει αυτο, οποιος εχει στοιχειωδη λογικη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ασέβαστος έγραψε: 15 Μαρ 2024, 09:43
nowhere έγραψε: 14 Μαρ 2024, 12:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2024, 12:04 Κατά τα άλλα, για όλους τους παπάρες που ψάχνουν για όσους έχουν φωτογραφηθεί με τον Μίχο ενώ στην κυριολεξία το έχουν βουλώσει αναφορικά με τους αμαναίους που υπήρξαν για χρόνια συνεργάτες και κολλητάρια με τον Παναγιωτόπουλο, ουδέν σχόλιο.

Εμμονικοί στραβόβλάκες ήταν και τέτοιοι θα παραμείνουν. :e045:
άντε πάλι με τους "άλλους" τους παπάρες.για τους παπάρες που βρίσκουν λογικό ότι πέφτει στα μαλάκα αυτός ο σάπιος τι έχεις να πεις?κάπου γαμώ τα κόμματα σας
οτι δεν πεφτει στα μαλακα. :102:

Απλώς κάποιοι συνεχίζουν να θεωρούν ότι η κατάχρηση ανηλίκου δεν συνεπάγεται βιασμό, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

georgebi έγραψε: 14 Μαρ 2024, 13:35 Και όταν λες πως δεν μπορεί να γίνει γελοιοδέστερο....

:o :o :o
Εικόνα
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... kaionetai/

«Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε…».
:smt005: :smt005: :smt005: :blm:
ενταξει, δεν ξαναμιλαω. :102: τα ρεκορ ειναι για να σπανε.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Oπως ειχε προβλεψει η μιση Ελλαδα και καποιοι εδω μεσα οι επωνυμοι της λιστας δεν θα εφταναν ποτε στη δικαιοσυνη.

Οι διαρροες αφορουν τρια ονοματα μεγαλης εμβελειας.

α) Κορυφαιος υπουργος (τον ειχε αναφερει ο Εμφιετζογλου μαλιστα)

β) Κορυφαιος αξιωματουχος στην τοπικη αυτοδιοικηση

γ) Καναλαρχης που σημερα τον αποκαλυπτει ο Χιος αλλα ειχε ακουστει και παλιοτερα το ονομα του για την υποθεση.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Το ζητημα λοιπον δεν αφορα μονο τη δικαιοσυνη.

Η συγκαλυψη των μεγαλων ονοματων ειναι πολυ μεγαλυτερο ζητημα κατα τη γνωμη μου.

Εφοσον ισχυει μπλεκονται και οι διωκτικες αρχες και το κυβερνων κομμα.

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:38
masterridley έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:26
Beria έγραψε: 14 Μαρ 2024, 23:19 Έκανε τη μεταφορά μιας 12χρονης για να την πηδήξουν τα σιχαματα.
Και θα συζητήσουμε εάν έχει νομική διαφορά αν έπαιρνε λεφτά από αυτή την ιστορία;
Ενώ η κατάχρηση είναι προφανής νομικά (αν δεν στοιχειοθετείται απειλή), αυτό με την μαστροπεία όντως δεν βγάζει νόημα!

Το ίδιο το άρθρο μιλάει για διευκόλυνση, δεν ξέρω γιατί μιλάμε για λεφτά!

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... mastropeia
1. Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή.
Κι εγώ αυτό βλέπω, ο νόμος δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε όλα αυτά και αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι συζητάμε στη βάση χαλασμένου τηλεφώνου από δημοσιογράφους και ότι η εισαγγελέας πρότεινε απλά την απαλλαγή του από αυτό:

Άρθρο 350. Εκμετάλλευση πόρνης. Άνδρας που συντηρείται ολικά ή εν μέρει από γυναίκα που ασκεί κατ’ επάγγελμα την πορνεία και από την εκμετάλλευση των σχετικών ανήθικων κερδών της τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών μέχρι τριών ετών.
αυτο το κοκκινο, ειναι στ αληθεια γραμμενο ετσι; αν αντι για αντρας ειναι γυναικα;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2024, 09:21
zteo έγραψε: 15 Μαρ 2024, 00:05 Γράψατε ότι ο βιασμος προϋποθέτει βία.
Το κοριτσάκι περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου μέσα στο κατάστημά του στον Κολωνό. Όπως είπε, την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα, ενώ ασελγούσε στο κορμάκι της.

Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με πιάνει... Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω “θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι”. Του είπα “δε θέλω και με απείλησε”. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε... Αυτός ήθελε να κάνουμε και άλλα», είπε η 12χρονη. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι όλες τις φορές, ο Ηλίας Μίχος τη βίασε στην αποθήκη του μαγαζιού του.
https://www.google.com/amp/s/www.alfavi ... oyse%3famp
Αυτό δεν καταλογιζεται ως βία.
Λυπάμαι δεν είναι στραβός ο γιαλός στραβά αρμενίζουμε εμεις
Και τιποτα απο αυτα να μην ισχυει, δεν υπαρχει καποια ηλικια και κατω που να θεωρειται βιασμος εστω και χωρις βια?
Το δίχρονο αποκλείεται να έχει ωριμάσει σεξουαλικά σαν σώμα και κινδυνεύει πολύ σοβαρά η ζωή και η ακεραιότητά του και μόνο με τη σεξουαλική πράξη. Οπότε εκεί είναι ξεκάθαρα βιασμός.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

πατησιωτης έγραψε: 15 Μαρ 2024, 07:46 https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR

Και υπέρ της μητέρας-μαστροπού.
Μοναδική πορεία στα χρονικά γιά μιά εισαγγελική πρόταση σε δικαστήριο κεκλεισμένων των θυρών δίχως να έχουν γνώση των στοιχείων και των μαρτυριών.

Mένει ακόμη να κάνουν και πορεία υπέρ του σταθμάρχη για τα Τέμπη. :D
Όταν χθες σου έγραφα
georgebi έγραψε: 14 Μαρ 2024, 12:03
πατησιωτης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 11:57
Πάντως από τα πρωτοσέλιδα του λαικού τύπου βλέπω ότι η μάνα ήδη έχει τη θέση του ...σταθμάρχη στα Τέμπη. :D Όπως δεν ασχολείται κανείς από τους εκδικητές και ερευνητές με τον σταθμάρχη που έβαλε δύο τραίνα σε τροχιά σύγκρουσης αλλά με διάφορους άλλους που μπάζωσαν ή δεν μπάζωσαν αυτά που προέκυψαν από τη σύγκρουση και ο σταθμάρχης περνάει περίπου σαν εξιλαστήριο θύμα έτσι και εδώ οι ερευνητές αποφάσισαν ότι η μάνα είναι εξιλαστήριο θύμα.
:g030: :g030: :g030:

Βέβαια το οτι δεν έχουμε - ακομα; :p2: - πορείες με τέτοια πλακάτ

Εικόνα

το λες και εξέλιξη :roll:

το ''ακόμα'' ήμουν σε δίλημμα αν έπρεπε να το βάλω.... καθώς έλεγα ''όχι μωρέ.... δεν νομίζω να φτάσουν μεχρι εκεί''

Μετά όμως θυμήθηκα τα λόγια του κινεζου σοφου

''Μην υποτιμάς ποτέ την ανθρώπινη βλακεία, πάντα βρίσκει τον τρόπο να σε εκπλήξει''

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Ασέβαστος έγραψε: 15 Μαρ 2024, 09:43 οτι δεν πεφτει στα μαλακα. :102:

όπως εσύ ξερωγώ.για πες λοιπόν
Ακόμη φέρεται να έχει ζητήσει την ενοχή του εν λόγω κατηγορούμενου για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία. Επιπλέον η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε την ενοχή Μίχου και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται ( και οχι φυσικά εξώθηση σε μαστρωπία) αλλά και για οπλοκατοχή. Αντίθετα η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο Μίχος λόγω αμφίβολιων για βιασμό της 12χρονης, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nowhere έγραψε: 15 Μαρ 2024, 10:15
Ασέβαστος έγραψε: 15 Μαρ 2024, 09:43 οτι δεν πεφτει στα μαλακα. :102:

όπως εσύ ξερωγώ.για πες λοιπόν
Ακόμη φέρεται να έχει ζητήσει την ενοχή του εν λόγω κατηγορούμενου για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία. Επιπλέον η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε την ενοχή Μίχου και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται ( και οχι φυσικά εξώθηση σε μαστρωπία) αλλά και για οπλοκατοχή. Αντίθετα η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο Μίχος λόγω αμφίβολιων για βιασμό της 12χρονης, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.
Τί σημαίνουν τα μπολντ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”