!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσες γατες επιτρεπεται να εχουμε στο σπιτι;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Ποσες γατες επιτρεπεται να εχουμε στο σπιτι;
εγώ θελω να δώ ποτε θα κατεβει η δημοσιευση
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Αυτοί, όπως πχ ο Γιαννόπουλος, έχουν το ελευθέρας, ας τους ρίχνουν μπαν για στάχτη στα μάτια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
δεν με ενδιαφέρει το μπαν πραγματικάSaturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:01 Αυτοί, όπως πχ ο Γιαννόπουλος, έχουν το ελευθέρας, ας τους ρίχνουν μπαν για στάχτη στα μάτια
με ενδιαφέρει να κατεβει αυτό το καταπτιστο ποστ
το οποίο περιεχόμενο ειναι απογορευτικό ώστε να "κυκλοφορεί" δημόσια
ε, το ελευθέρας τους δίνει το δικαίωμα να ανεβάζουν ποστ που μπορεί να μένουν εκεί μέχρι όποτε ...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Απευθυνόμουν στη Σατούρν βρε κορίτσι.Andromachi έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:51τι να πω ??? που σε καποιους λείπει η ενσυναίσθηση??? που δεν υπαρχει ιχνος ανθρωπιάς??????
ελεος να πουμε !
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
το ξερω... δεν εεσβησα και εγραψα κατευθείαν...Πασιφάη έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:06Απευθυνόμουν στη Σατούρν βρε κορίτσι.Andromachi έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:51τι να πω ??? που σε καποιους λείπει η ενσυναίσθηση??? που δεν υπαρχει ιχνος ανθρωπιάς??????
ελεος να πουμε !
Μέχρι εκεί θα πάει. Εμένα μου έβριζε τη μάνα ο άλλος και ακόμα γράφει, απλά του τα σβήσανε.
Συνεχώς αυτό γίνεται. Στη χειρότερη κατεβαίνουν πόστ. Μέχρι εκεί.Saturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:58 Το θέμα είναι λοιπόν, για να πω δυο λογάκια πριν ανοίξω, όποτε το ανοίξω, το νήμα, πως δέχθηκα παρενόχληση από παρεάκι εδώ μέσα που κινείται και σε άλλους χώρους και φόρα ας το πούμε έτσι.
Και η Γαλή, η οποία κατα δήλωσή της παλαιότερα, εαν θυμάμαι καλά, έχει δηλώσει οτι έχει υποστεί κι εκείνη κάποιου είδους παρενόχληση, αντί να το βουλώσει ή να στηρίξει τον όποιον δέχεται κακόβουλες επιθέσεις που έχουν να κάνουν με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, το παίζει αμαζόνα του φόρουμ και τρέχει να λοιδωρήσει τον οποιονδήποτε ακόμα και σε άσχετες φάσεις, όπως τώρα εδώ για να νοιώσει οτι έχει λίγη αξία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ μιλάω και για καταστάσεις άλλες, χελώνε μου
Αλλά δεν έχουνε αρχιδάκια να με βρουν από κοντά να μου κάνουν τις μαγκιές τους
Να τους τα δώσω στα χέρια να τα φάνε και να ζητάνε κι άλλο μετά...
Τί γουστάρεις μωρή τελειωμένη περσόνα; Εγώ πάντως, σου προτείνω να βρεις μια καποια χαρά στα σκέλια σου, που ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα, δίχως σκοπό. Απο δω, γκόμενο δεν βρίσκεις, ψάξε αλλού.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:52Ε, όταν λέω για το φοιτηταριό της ζαίικης ακαδημίας, που επικοινωνεί με κεραίες και μετά από τις απολύτως κατανοητές εξάρσεις του, ζητάει στήριξη από ευαισθητοποιημένους κηδεμόνες αν πέσει στα βαθιά νερά , κάτι ξέρω.Saturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:45μα δεν χρειάζεσαι ούτε αναφορές ούτε τίποτα Θησεία και τα ρέσταΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:41
Γιατί τί θα κάνεις αγοραφοβική αμαζόνα μου; Αναφορά; Από τέτοιες άλλο τίποτα.
Κάτι παραπάνω παίζει;![]()
βολέψου κει πέρα με ένα "ουστ" και τράβα για λίγη προσοχή στους ομοίους σου
Γουστάρω ομαδικό τσίμπημα.![]()
Και προτείνω συμβουλές από τον πνευματικό σας σε γκρουπ για να μην ταλαιπωρείται.
Καλό απόγευμα, τα ξαναλέμε.
- Andromachi
ετσι ειναι τους μάγκες τους κανουν πισω απο μια οθονη δεν το ξέρεις?Saturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:13 Αλλά δεν έχουνε αρχιδάκια να με βρουν από κοντά να μου κάνουν τις μαγκιές τους
- Andromachi
μαλιστα...Kauldron έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:12
Μέχρι εκεί θα πάει. Εμένα μου έβριζε τη μάνα ο άλλος και ακόμα γράφει, απλά του τα σβήσανε.
ναι, τα σκλαβάκια μου, ναι...Andromachi έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:15ετσι ειναι τους μάγκες τους κανουν πισω απο μια οθονη δεν το ξέρεις?Saturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:13 Αλλά δεν έχουνε αρχιδάκια να με βρουν από κοντά να μου κάνουν τις μαγκιές τους
Είπα. Άνοιξε νήμα.Saturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:13 Αλλά δεν έχουνε αρχιδάκια να με βρουν από κοντά να μου κάνουν τις μαγκιές τους
Τι ειπώθηκε? Δε το πρόλαβα νομίζω.Saturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:19ναι, τα σκλαβάκια μου, ναι...Andromachi έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:15ετσι ειναι τους μάγκες τους κανουν πισω απο μια οθονη δεν το ξέρεις?Saturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 15:13 Αλλά δεν έχουνε αρχιδάκια να με βρουν από κοντά να μου κάνουν τις μαγκιές τους
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-