Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη στόκε όταν βγαίνω ραντεβού. Αυτές που περιγράφω έχουν ένα σωρό δεύτερες σκέψεις. Παίξε με το αιφον του ουρακοτάγκου και βουλωνε. Και το συμβάν στην Ερμού δεν είναι ενδοοικογενειακή βία, σούργελο ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΆΣΧΕΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. Είναι αποτέλεσμα πολιτικών αποφάσεων και ανοχής καθυστερημένου και πιθηκοσυμπεριφοριακού όχλου όπως εσύ.Fata_Morgana έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:23Α δε το είδα αυτό. Και εγώ άκουσα μια φορά έναν να λέει καλό μουνί η τάδε. Τι να καμς. Υπάρχουν και αυτοί. Για αυτό καλό μου εσύ είσαι μίζερο. Που αντί να βγεις ένα ραντεβού να περάσεις όμορφα, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο κάνεις δεύτερες σκέψεις αν θα μοιραστείτε στα 2 το λογαριασμό. Βγες και γνώρισε μια γυναίκα και δες τη σαν άνθρωπο βρε μπομπο και όχι σαν το κουτί της Πανδώρας. Χαζε.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:57 Μιζερο είναι το σιναφι σου, δηλαδή οι παρασιτικές ελλεϊνιδες. Έχω ακούσει με τα αυτια μου 25αρα να λέει στην φίλη της: εννοείται δεν ξαναβγηκαμε, δεν μου έβγαζε το κάτι παραπάνω, αλλά τουλάχιστον κύριος, κέρασε. Για αυτές μιλάω, όρθιο βόδι, όχι γενικώς και αορίστως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιχαίνομαι τις απόκριες
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Re: Σιχαίνομαι τις απόκριες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας την 04 Μαρ 2024, 05:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Re: Σιχαίνομαι την Φατα Μοργκάνα
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
- Fata_Morgana
Χρησιμοποιείς ένα περιστατικό βίας κατά γυναίκας, ενώ έχουν συμβεί ένα σωρό περιστατικά που πέταγες χαρταετό για να μας πεις να είδατε ήρθαν οι λαθραίοι στη μπατρίδα μας και να τώρα, επιτίθενται σε ελεεινίδες και οι αριστερούλες δε μιλάνε. Οι αριστερούλες όταν μιλάμε για πατριαρχία, για σεξισμό, για πράξεις μισογυνισμού,για ανισότητες, για γυναικοκτονίες μας λες φεμιναζί. Και τώρα σκούζεις σαν γνήσιος μπομπος επειδή ο δράστης είναι αλλοδαπός που ως νοοτροπία φερει όλες αυτές τις σαπίλες που τόσα χρόνια λέμε.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 05:35Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη στόκε όταν βγαίνω ραντεβού. Αυτές που περιγράφω έχουν ένα σωρό δεύτερες σκέψεις. Παίξε με το αιφον του ουρακοτάγκου και βουλωνε. Και το συμβάν στην Ερμού δεν είναι ενδοοικογενειακή βία, σούργελο ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΆΣΧΕΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. Είναι αποτέλεσμα πολιτικών αποφάσεων και ανοχής καθυστερημένου και πιθηκοσυμπεριφοριακού όχλου όπως εσύ.Fata_Morgana έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:23Α δε το είδα αυτό. Και εγώ άκουσα μια φορά έναν να λέει καλό μουνί η τάδε. Τι να καμς. Υπάρχουν και αυτοί. Για αυτό καλό μου εσύ είσαι μίζερο. Που αντί να βγεις ένα ραντεβού να περάσεις όμορφα, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο κάνεις δεύτερες σκέψεις αν θα μοιραστείτε στα 2 το λογαριασμό. Βγες και γνώρισε μια γυναίκα και δες τη σαν άνθρωπο βρε μπομπο και όχι σαν το κουτί της Πανδώρας. Χαζε.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:57 Μιζερο είναι το σιναφι σου, δηλαδή οι παρασιτικές ελλεϊνιδες. Έχω ακούσει με τα αυτια μου 25αρα να λέει στην φίλη της: εννοείται δεν ξαναβγηκαμε, δεν μου έβγαζε το κάτι παραπάνω, αλλά τουλάχιστον κύριος, κέρασε. Για αυτές μιλάω, όρθιο βόδι, όχι γενικώς και αορίστως.
Και αναρωτιέμαι τι έγινε φασιστάκο; είναι καλές τώρα οι φεμιναζι; τα λένε σωστά και καλά τώρα που ο δράσης είναι αλλοδαπός; ου να μου χαθείς υποκρίταρε.
Υγ το ότι δεν έχεις δεύτερες σκέψεις όταν βγαίνεις ραντεβού είναι πασιφανές
Δεν έχουν καμία σχέση οι φεμιναζι με το φρένο στους λάθρο, για να πω ότι τα λένε σωστά τώρα. Πάντα σκατά τα λέγανε και πάντα σκατά θα τα λενε. Δεν υπάρχει καμία ανισότητα γυναίκας στην Ελλάδα του 2024 (πέραν της δυσκολίας σε ερευση εργασίας αν τους φαίνεται προσεχές να τεκνοποιήσει αλλά υπάρχουν πολλοί εργασιακοί κλάδοι όπως το σέρβις που πάει τελείως αντίστροφα όπως και κλάδοι που τα ξύνουν τριπλάσια από τους άνδρες όπως ο στρατός), μόνο γυναικούλες σαν εσένα θέλουν ανισότητα δηλαδή ουρακοτάγκους με δώρα αιφον. Δεν πέταγα κανένα χαρταετό, δεν δήλωσα ποτέ στήριξη σε κανέναν ουρακοτάγκο κτητικό σύντροφο για να την πάρω πίσω τώρα. Εσύ δήλωσες αριστερουλα του κώλου και υπερασπιστής των λάθρο και οφείλεις να ζητήσεις συγγνώμη και να μην μιλάς για κεράσματα και πίπες. Έλα μπόμπο, κάνε κωλοτουμπιτσα πάλι.Fata_Morgana έγραψε: 04 Μαρ 2024, 06:16Χρησιμοποιείς ένα περιστατικό βίας κατά γυναίκας, ενώ έχουν συμβεί ένα σωρό περιστατικά που πέταγες χαρταετό για να μας πεις να είδατε ήρθαν οι λαθραίοι στη μπατρίδα μας και να τώρα, επιτίθενται σε ελεεινίδες και οι αριστερούλες δε μιλάνε. Οι αριστερούλες όταν μιλάμε για πατριαρχία, για σεξισμό, για πράξεις μισογυνισμού,για ανισότητες, για γυναικοκτονίες μας λες φεμιναζί. Και τώρα σκούζεις σαν γνήσιος μπομπος επειδή ο δράστης είναι αλλοδαπός που ως νοοτροπία φερει όλες αυτές τις σαπίλες που τόσα χρόνια λέμε.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 05:35Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη στόκε όταν βγαίνω ραντεβού. Αυτές που περιγράφω έχουν ένα σωρό δεύτερες σκέψεις. Παίξε με το αιφον του ουρακοτάγκου και βουλωνε. Και το συμβάν στην Ερμού δεν είναι ενδοοικογενειακή βία, σούργελο ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΆΣΧΕΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. Είναι αποτέλεσμα πολιτικών αποφάσεων και ανοχής καθυστερημένου και πιθηκοσυμπεριφοριακού όχλου όπως εσύ.Fata_Morgana έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:23
Α δε το είδα αυτό. Και εγώ άκουσα μια φορά έναν να λέει καλό μουνί η τάδε. Τι να καμς. Υπάρχουν και αυτοί. Για αυτό καλό μου εσύ είσαι μίζερο. Που αντί να βγεις ένα ραντεβού να περάσεις όμορφα, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο κάνεις δεύτερες σκέψεις αν θα μοιραστείτε στα 2 το λογαριασμό. Βγες και γνώρισε μια γυναίκα και δες τη σαν άνθρωπο βρε μπομπο και όχι σαν το κουτί της Πανδώρας. Χαζε.
Και αναρωτιέμαι τι έγινε φασιστάκο; είναι καλές τώρα οι φεμιναζι; τα λένε σωστά και καλά τώρα που ο δράσης είναι αλλοδαπός; ου να μου χαθείς υποκρίταρε.
Υγ το ότι δεν έχεις δεύτερες σκέψεις όταν βγαίνεις ραντεβού είναι πασιφανές![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας την 04 Μαρ 2024, 06:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 23:28Πηγούλα; Αν αναφέρεσαι σε κανένα τρολιστικο ποστ του ΠΑΚΥ, είσαι άξιος χλεύηςvag_el έγραψε: 03 Μαρ 2024, 22:51
Αυτό το ''τι κάνεις το βραδάκι ,έλα απο το σπίτι μου για ένα ποτό ''(και ότι προκύψει φυσικά),πως κολλάει ρε Νάιδα με το ''στοκος είσαι''και ''σούργελο''?
Δεν μπορώ να το επεξεργαστώ στο μυαλό μου.Απο τη μία σε θέλω το βράδυ δηλαδη και απο την άλλη ''θέλω έναν στόκο που είναι και σούργελο'' για να περάσω την βαριεστημένη και ανίερη μοναξιά μου .Πραγματικά μένω άφωνος![]()
![]()
Ζούμε ψυχεδελικές καταστάσεις.Να φωνάξω ψυχίατρο?
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:09Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:08Μένεις μόνος σου Μένιο;πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:03
Η παρουσία μεγαλύτερων από 1 ή στο τσακιρ κέφι 2 15χρονων στο σπίτι. Παρακάτω.
Ναι. Θέλεις να περάσεις για ένα ποτάκι και να δούμε ταινία το βράδυ;
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
καλημέρα είπαμε?
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Κακή ψυχρή και ανάποδη
Απαντούσα στην ηλίθια ερώτηση (που δεν κολλούσε ως συνήθως) με ηλίθια απάντηση
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Ενοχλώ? Δεν ενοχλώ… ( όπως ελεγε ο Παπαγιαννόπουλος )
Ειρήνη υμίν
Ειρήνη υμίν
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Να σαι καλά
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Απεταξαμην
Γκουχουμουνόδουλοοοςγκουχουvag_el έγραψε: 20 Ιαν 2024, 11:54Εντάξει Ελ_ρία,σ΄ευχαριστώ ,θα το αλλάξω το χρώμαΕλ_ρία έγραψε: 20 Ιαν 2024, 00:34ήτανε λέει απο τα μυστικά βράδια που κλαίει ο ουρανός....vag_el έγραψε: 17 Ιαν 2024, 18:59 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ
Ηρθε η στιγμή ,που το Σεληνόφως
κοιτάζει πίσω στα χαμόκλαδα,
τι περιπλανήσεις μεταξένιες ,όμως,
θυμίζει τα δικά σου ματόκλαδα
όπως όταν σε παρατηρούσα μες στη συννεφιά
κι ήταν μεγάλες αλήθειες που η ιστορία
τις ματαίωσε,τις έθαψε τις πήρε μακριά
κι έγινε το Σάβανο Εκκλησία
κι έγινε νύχτα η ημέρα απο τα δάκρυα
που σκόρπισα στον κόσμο ,μήπως ήξερε κι αυτός?
τώρα είναι οι στιγμές που σε γνωρίζω
ίσως αργότερα ξανασυστηθούμε όπως στις ταινίες
σε μαγικά απογεύματα σε καινούργια ηλιοβασιλέματα
ήτανε λέει απο τα μυστικά βράδια που κλαίει ο ουρανός
κι έτσι κι εγώ τώρα αρχίζω ,του νου βουλεύματα
μήπως να σε μισήσω,ή στην καρδιά μου να ξεκινήσω
να σε βρίσκω και να νιώθω συθέμελα την αγάπη σου
συγκλονιστικά πρωινά που έζησα προδομένος
και τώρα πιά,σε κοιτάζω να ανεβαίνεις στο άτι σου,
βασιλιάς όπως και πρίν αλλά πάντοτε ηττημένος
το γιατί,στο έγραψε η μοίρα,
αυτή ήταν που σώπασε την βροντή
και έφερε χαλασμό και έτσι και γώ πήρα
το δρόμο για την μεγάλη μας γιορτή
πόσο αλύπητα μου φέρθηκες αχ ζωή,
μη στεναχωριέσαι και πάψε να κλαίς
του κόσμου όλου η βοή σταμάτησε
τη βαναυσότητα σου κι απο μένα ότι θές![]()
υγ. Προσπαθώ να σε διαβάσω αλλά με στραβώνει το χρώμα που έχεις επιλέξει και τα παραταω..
μπράβο Βαγγέλη!!![]()

- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
η ψηλη με τα ασπρα καπου στη μεση, η ο πητερ παν.Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 16:11Νομίζω σε βρήκα. Και χωρίς να σε έχω δει irl ποτέ
Η παραπάνω σύγκριση είναι αντίστοιχη της σύγκρισης τουριστοταβερνας mousaka souvlaki tzatziki με εστιατόριο που εχει μισλεν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
και στη βενετια οπως και στην πατρα, εχει θεματα αξιολογα, αλλα και μπεκρουλιασμενους πιτσιρικαδες που σερνονται.Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 16:17Αν δε κατάλαβες συμφωνώ με αυτό που είπες. Τι σχεση έχει αυτό το ζεφυριωτικο παναϊρι που γίνεται εδώ, με το θεματικό καρνιβαλε της Βενετίας;
To be old and wise, you must first be young and stupid.