!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιχαίνομαι τις απόκριες
Re: Σιχαίνομαι τις απόκριες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κι εδώ υπάρχει ένας αστικός μύθος. Βάζω τυρί στα μακαρόνια, και μου αρέσει. Αλλά δεν θέλω να τρίβω μισό κεφάλι τυρί σε κάθε πιάτο όπως κάνουν τα βούρλα. Επίσης δεν τρίβω τυρί σε μακαρονάδα με ψάρι ή θαλασσινό, ούτε σε μακαρονάδα με 4 τυριά, ή με gorgonzolla κλπ. Απλά πράγματα, μέτρον άριστον.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 13:11ορθο αλλά δε τα έβαλες με τη σωστή σειρά.John Brown Gun Club έγραψε: 28 Φεβ 2023, 12:39 Ερμής be like: σιχαινομαι το καρναβαλι/την τραπ/τα πραιντ/τους ζαιους/ το τυρι στα μακαρονια και γενικως οτι κανουν οι πλεμπαιοι.
η σωστή σειρά είναι
τραπ///////////////καρναβαλι/πράιντ/ζαίους
Το τυρι στα ζυμαρικά μαρέσει, με μπέρδεψες με τον τιτάνα Karambabas και είναι τιμή μου βέβαια.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Πρώτη φορά που θα δώσω εύσημα σε αρδακι. Φυσικά και Τσίπρα γαμιεσαι να ελεγε πάλι σφαλιάρες έπρεπε να φάει.
Βασικά από τη στιγμή που ήταν εκεί έπρεπε να της αφαιρεθεί κάθε πολιτικό τουλαχιστον δικαιωμα
Έφερα το γιο στο πάρτυ του σχολείου (κατάξανθος αδύνατος στα χρώματα της σκουντερια με το σύμβολο θάρρους και τολμης στο στήθος, μου θύμισε τον Τιτάνα).
Μία Απορία ετών που ξαναξαναξαναεπαναλαβω(ναι ξέρω ότι λάθος), πως γίνεται να είναι κάποιος άνω των 12 και να του αρέσει αυτό το παναϊρι
Μία Απορία ετών που ξαναξαναξαναεπαναλαβω(ναι ξέρω ότι λάθος), πως γίνεται να είναι κάποιος άνω των 12 και να του αρέσει αυτό το παναϊρι
Προσωπικά, δεν τις σιχαίνομαι.
Απλά μου είναι αδιάφορες.
Απλά μου είναι αδιάφορες.
Άλλο τα παιδιά και άλλο οι ενήλικες.Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 13:18 Έφερα το γιο στο πάρτυ του σχολείου (κατάξανθος αδύνατος στα χρώματα της σκουντερια με το σύμβολο θάρρους και τολμης στο στήθος, μου θύμισε τον Τιτάνα).
Άλλο τα φλούφλικα αγιοβαλεντίνικα* και άλλο τα παραδοσιακά.
*Δεν αφορά μόνον στα αποκριάτικα δρώμενα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε δε πα να λέτε. Χαμούλης θα γίνει και φέτος.
Η Πάτρα είναι η Πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, που να χτυπιέστε. Πούτσα μας, αν δεν το γουσταρετε.
Η Πάτρα είναι η Πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, που να χτυπιέστε. Πούτσα μας, αν δεν το γουσταρετε.
Όταν η Γαλή καθήσει σε φαλλό στον Τύρναβο, εγώ θα γίνω χριστιανή.
Τι θα ντυθείς;Πασιφάη έγραψε: 03 Μαρ 2024, 15:23 Ρε δε πα να λέτε. Χαμούλης θα γίνει και φέτος.
Η Πάτρα είναι η Πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, που να χτυπιέστε. Πούτσα μας, αν δεν το γουσταρετε.![]()
Βατραχάνθρωπος.
Σου εύχομαι και σφουγγαρας