!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:12
Spoiler
πετρος έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:07 Αν αυτο σου φαινεται φυσιολογικο, πρεπει να σκεφτεις το ενδεχομενο να εισαι ανωμαλος η βλακας...
Εικόνα
Ωραια φωτογραφια, παει για τυπωμα μαζι με τις αλλες.... :g030:
ψάξε και την συνέχεια της φώτο :smt047
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:36

Στρέιτ τρολάκι είναι.
Βούλωστο μαρή ΚΑΠΗ.

Γκέι κάβλαρος είμαι
Άσ' το μπουμπουκάκι.

Επειδή ακριβώς γνώρισα περισσότερους γκέι από σένα, δεν ξέρω ούτε έναν που να τραβούσε τα τρελλά ζόρια που τραβάνε όσοι τσιρίζουν. Ούτε συνωστίστηκαν ποτέ σε εκδηλώσεις περφάνιας, γιατί δεν είχαν τον παραμικρό λόγο επιβεβαίωσης της ταυτότητας τους.

Στρέιτ καραμπαμπας είσαι που χρησιμοποιείς τις συνήθεις υστερικές πουστρομανιέρες. Εκσυγχρονίσου. :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Φεβ 2024, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:39
Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:36
Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:19

Εάν τα παιδιά μου με αντιμετώπιζαν στα 85 μου χωρίς σεβασμό λόγω της ανημποριας μου θα τα αποκληρωνα. Ευτυχώς δεν έχουν τέτοια αγωγή.
Να τα αποκληρωσεις, προφανως τα μεγαλωσες με βαση το χρημα και την περιουσια και αυτο ειναι τιμωρια για τα παιδια σου, εμενα οταν ο πατερας μου ειναι στεναχωρημενος για κατι που εκανα, δεν θα με παρει στο τηλεφωνο καθημερινα. Αυριο θα τα πινω μαζι του και θα σκεφτομαι οτι υπαρχουν και πατεραδες που τιμωρουν τα παιδια με την αποκληρωση, ενω ο δικος μου με τιμωρει με την απουσια του για λιγες μερες και θα ευχαριστω τον Θεο που γεννηθηκα σε αυτη την οικογενεια.
Εφόσον του συμπεριφέρεσαι έτσι και το διατυμπανιζεις μάλλον κάτι δεν έκανε καλά...

Καλά σιγα αυτό που είπε. Ότι δεν θα τον πάει να ψηφίσει είπε. Δεν θα τον κλειδώσει σπίτι. Άμα θέλει ο παππούς να πάει θα βρει τρόπο.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:39
Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:36
Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:19

Εάν τα παιδιά μου με αντιμετώπιζαν στα 85 μου χωρίς σεβασμό λόγω της ανημποριας μου θα τα αποκληρωνα. Ευτυχώς δεν έχουν τέτοια αγωγή.
Να τα αποκληρωσεις, προφανως τα μεγαλωσες με βαση το χρημα και την περιουσια και αυτο ειναι τιμωρια για τα παιδια σου, εμενα οταν ο πατερας μου ειναι στεναχωρημενος για κατι που εκανα, δεν θα με παρει στο τηλεφωνο καθημερινα. Αυριο θα τα πινω μαζι του και θα σκεφτομαι οτι υπαρχουν και πατεραδες που τιμωρουν τα παιδια με την αποκληρωση, ενω ο δικος μου με τιμωρει με την απουσια του για λιγες μερες και θα ευχαριστω τον Θεο που γεννηθηκα σε αυτη την οικογενεια.
Εφόσον του συμπεριφέρεσαι έτσι και το διατυμπανιζεις μάλλον κάτι δεν έκανε καλά...
Λες να του πω να με αποκληρωσει μπας και στρωσω;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:42
Φτάνει τώρα, όμως.
Αν και μου το χαλάς οκ.

Φαντάζομαι θα πρέπει να σας έχουν έρθει φουλ αναφορές των πόστ μου από χριστιανοταλιμπάνια και ομοφοβικά γίδια. Τεσπά σας αφήνω να τρολάρω στα σόσιαλ. Από χθες έχω ξεκολιαστεί στα γέλια.
Aitwlos

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:45
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:42
Φτάνει τώρα, όμως.
Αν και μου το χαλάς οκ.

Φαντάζομαι θα πρέπει να σας έχουν έρθει φουλ αναφορές των πόστ μου από χριστιανοταλιμπάνια και ομοφοβικά γίδια. Τεσπά σας αφήνω να τρολάρω στα σόσιαλ. Από χθες έχω ξεκολιαστεί στα γέλια.

:smt005:
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Aitwlos έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:41 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, αυτοί που ψήφισαν ναι η όχι, μεγαλύτερη αξιοπρέπεια είχαν από όσους απειχαν
Σουρεαλιστικές καταστάσεις.Εθνικιστής καταγγέλλει λαικό αγωνιστή ότι κρύβεται και δεν ψήφισε το νόμο. :lol:

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 8751248856
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:45 Από χθες έχω ξεκολιαστεί στα γέλια.
Καρφώνεσαι μόνος σου
Αν ήσουν η τσιριχτή καραμούζα που πλασάρεσαι εδώ, εχθές δεν θα είχες ξεκολιαστεί ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ :003:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:33 Παιδιά, ας ηρεμήσουμε λιγάκι. Μια ομάδα ανθρώπων κατέκτησε ένα αστικό δικαίωμα, που στερείτο δίχως λόγο.

Οι παραδοσιακές οικογένειες θα παραμείνουν παραδοσιακές. Αν θεωρείτε τις αξίες σας ανώτερες δεν χρειάζεστε νόμους για να σας τις προστατεύουν
Δεν ειναι καθολου ετσι. Μια ομαδα ανθρωπων με παρεκκλινουσα και παρα φυσι συμπεριφορα καταφερε να την καθιερωσει και να την επιβαλλει δια νομου παραβιαζοντας, καταπατωντας και κανοντας απιστευτο bulling στις '' παραδοσιακες οικογενειες'' Επιπλεον καταπατηθηκε βαναυσα το Ιερο δικαιωμα του παιδιου να μεγαλωσει φυσιολογικα βυζαινοντας γαλατακι απο το στηθος της Μανας η οποια επισης κακοποιειται απιστευτα υποβιβαζομενη οπως πολλοι αθλιοι ειπαν σε '' τεχνητη μητρα'' Αυτα και πολλα αλλα τα οποια με ιδιαιτερη οξυνοια ανεπτυξε ο κ. Σαμαρας στην ομιλια του...
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

πατησιωτης έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:47
Aitwlos έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:41 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, αυτοί που ψήφισαν ναι η όχι, μεγαλύτερη αξιοπρέπεια είχαν από όσους απειχαν
Σουρεαλιστικές καταστάσεις.Εθνικιστής καταγγέλλει λαικό αγωνιστή ότι κρύβεται και δεν ψήφισε το νόμο. :lol:

:smt005: :smt005:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Aitwlos

πατησιωτης έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:47

Σε εμένα γιατί το λες; πιστεύεις έχω σε εκτίμηση τον Πολακη;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Πωωω. Έχετε φάει τα μουστάκια σας εδώ μέσα βλέπω.
Ειδικά κάποιοι ΝΔκράτες κραταιοί που κάνουν κωλοτούμπες αίφνης. Δεν ήξεραν, δεν γνώριζαν.
Εγώ έχω πει σε άλλα νήματα πως ειμαι υπέρ. Ξεκάθαρα και το έχω αναλύσει. Είτε το δέχεστε, είτε το απορρίπτετε, σκοτίστηκα.
Εσείς πάντως, κοιταχτείτε λίγο αναμεταξύ σας, διότι θα επέλθει διάσπασις και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδεύετε τους αποκείθενες, διότι τα ίδια σκατά λογιέστε. Μην πω, οτι τα ξεπεράσατε σε ξεφτίλα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:44
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:36

Στρέιτ τρολάκι είναι.
Βούλωστο μαρή ΚΑΠΗ.

Γκέι κάβλαρος είμαι
Άσ' το μπουμπουκάκι.

Επειδή ακριβώς γνώρισα περισσότερους γκέι από σένα, δεν ξέρω ούτε έναν που να τραβούσε τα τρελλά ζόρια που τραβάνε όσοι τσιρίζουν. Ούτε συνωστίστηκαν ποτέ σε εκδηλώσεις περφάνιας, γιατί δεν είχαν τον παραμικρό λόγο επιβεβαίωσης της ταυτότητας τους.

Στρέιτ καραμπαμπας είσαι που χρησιμοποιείς τις συνήθεις υστερικές πουστρομανιέρες. Εκσυγχρονίσου. :P
Ελά μαρή μαθουσάλα κάργια που μέσω νετ έβγαλες συμπέρασμα για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό.λολ

Ανοιχτά γκέι περήφανος παιδαράς είμαι και στα αρχίδια μας ποιούς γκέι έχεις γνωρίσει. Μια ετερογενής κοινότητα είμαστε όπως όλος ο κόσμος.

Επειδή ο δικός σου στερεοτυπικός εγκέφαλος έχει συνηθίσει οτι οι γκέι ''συμπεριφέρονται έτσι ή γιουβέτσι'' κάθεσαι και μας τα ζαλίζεις.

Ουστ μπαμόγρια στη σπηλιά σου λολ.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Saturn έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:41
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:39
Saturn έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:36

Δηλαδή οι νόμοι για την προστασία της οικογένειας στο Σύνταγμα, είναι περιττοί;
Καταλαβαίνεις τί γράφεις και πόσο αυτοαναιρείσαι;
Όχι δεν είναι. Καλώς προστατεύουν την οικογένεια. Αλλά, η οικογένεια δεν απειλείται από αυτό το νομοσχέδιο.
Με εκπλησσεις ρε συ ΟΥΤΙΣ, δεν τα περίμενα αυτά απο εσένα

Όσο για το αν απειλείται ή όχι, έχω πει κι εγώ αλλά οπωσδήποτε και άλλοι πολύ καλύτερα από εμένα
Τι εννοείς δεν το περίμενες από εμένα; Γίνε σαφέστερος.

Μα το νομοσχέδιο τακτοποιεί νομικά ένα ζήτημα υπαρκτό. Η παραδοσιακή οικογένεια μου, πως απειλείται; Αυτό το νομοσχέδιο πως αλλάζει τη ζωή της παραδοσιακής οικογένειας;

Η κλασσική,παραδοσιακή οικογένεια θα εκλείψει μόνο αν καταστεί άχρηστη. Όσο επιτελεί ρόλο εντός του κοινωνικού συνόλου κανείς δεν έχει να φοβηθεί το οτιδήποτε. Και αν σταματήσει η χρησιμότητα της, πάλι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα είναι μια εξέλιξη που ήρθε νομοτελειακά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

πετρος έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:48 να την επιβαλλει δια νομου ,
Ήρθε κανείς στο κρεβάτι σου να σου χώσει ψωλή στον κώλο με το ζόρι; Αν ναι, εντάξει, έχεις δικιο. Αν όχι, τότε δεν σου επιβάλλει κανείς τίποτα, και επομένως γράφεις μαλακίες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”