!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέσε ενα ερώτημα στον απο κάτω.
Re: Θέσε ενα ερώτημα στον απο κάτω.
Αν είχα τα φράγκα, Καραϊβική.
Πώς αξιολογείς τον εαυτό σου;
Πώς αξιολογείς τον εαυτό σου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Σε καποια πραματα θετικα σ αλλα αρνητικα.
Ποια χωρα θεωρεις οτι ειναι η πιο διεφθαρμενη παγκοσμίως?
Ποια χωρα θεωρεις οτι ειναι η πιο διεφθαρμενη παγκοσμίως?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Η Ελλάδα γιατί έχει κι έναν ανυπέρβλητο πνευματικό πλούτο που τον ποδοπατά
Σου αρέσει το μπλου τσιζ???
Σου αρέσει το μπλου τσιζ???
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μου αρέσει το blue cheese, αλλα με μέτρο, επειδή έχει πάρα πολύ δυνατή γεύση.
Δεν ξέρω με τι συνδυάζεται, αλλά εμένα μου αρέσει με κρεατικά.
Μαγειρεύεις καθημερινά (σχεδόν καθημερινά τουλάχιστον) ή έχεις χτίσει τα delivery της γειτονιάς;
Το ούζο όμως εκτός από αυτό που είπες, δίνει και άλλη γεύση. Προσπάθησε να το δοκιμάσεις.
Εμένα μου αρέσει να καταλαβαίνω το σκόρδο στο φαγητό. Και μου άρεσε αυτό με το τσιγαρισμένο κρεμμύδι στο ψωμί, θα το δοκιμάσω.
Πάντως δικαιολογείται ο Airman68, επειδή μένει στο UK. Δεν είναι μόνον το σπιτικό φαγητό, είναι και οι πρώτες ύλες για να το φτιάξεις.
Γυρίστε πίσω βρε παιδιά, τι τρώτε εκεί στα ξένα;
Αν είναι θέμα εργασίας, ψάξτε κάτι στην υπόλοιπη Μεσόγειο. Ιταλία, Νότια Γαλλία, Ισπανία.
Μαγειρεύεις καθημερινά (σχεδόν καθημερινά τουλάχιστον) ή έχεις χτίσει τα delivery της γειτονιάς;
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:02Εγώ φιλενάδα στους μπιφτεκοκιοφτέδες βάζω λίγο ξύδι για να σπάσουν οι ίνες του κρέατος. Το ούζο πιθανότατα λειτουργεί πέρα από αρωματικό και προς αυτήν την κατεύθυνση. Μια φορά φτιάχνω και για τηγάνι και για φούρνο, απλώς στα τηγανητά βάζω δυόσμο, ενώ στα φούρνου, μίγμα για ψητά/κιμά από Χασιώτη, που επίσης έχει πολύ ωραίο αποξηραμένο σκόρδο (το φρέσκο ή θα γίνει πολύ βαρύ στο τηγάνι ή δεν θα ψηθεί επαρκώς στον φούρνο, οπότε το περιορίζω στα φαγητά κατσαρόλας. Επίσης ένα κόλπο του Άκη που εγκρίνω αν υπάρχει άνεση χρόνου, είναι στο ψωμί (εγώ κάνω ψίχουλα στο μουλτι ψωμί του τοστ χωρίς συντηρητικά, η μουλιασμένο ψίχα δεν μου αρέσει και θέλει περισσότερο ανακάτεμα να ομογενοποιηθεί με το μίγμα) όπως το χτυπάς στο μουλτι να βάζεις μέσα να χτυπηθεί και ελαφρώς τσιγαρισμενο κρεμμύδι. Το κέρδος είναι ότι το ψωμί παίρνει μεγάλη νοστιμιά και κυρίως δεν μένουν κομμάτια κρεμμύδι που δεν πλάθονται τέλεια και καραδοκούν ρωγμές στο ψήσιμο. Ούζο είναι δύσκολο να βάλω γιατί θα προλάβω να το πιω. Χικ.Juno έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:49Βεβαίως!![]()
Εάν προετοιμάζουμε το φαγητό από το προηγούμενο βράδυ, γίνεται γρήγορα το επόμενο πρωί και το βρίσκουμε έτοιμο το μεσημέρι.
Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο το κρέας να είναι μαριναρισμενο, τα όσπρια μουλιασμένα και τα μπιφτέκια πλασμένα.
Το ούζο όμως εκτός από αυτό που είπες, δίνει και άλλη γεύση. Προσπάθησε να το δοκιμάσεις.
Εμένα μου αρέσει να καταλαβαίνω το σκόρδο στο φαγητό. Και μου άρεσε αυτό με το τσιγαρισμένο κρεμμύδι στο ψωμί, θα το δοκιμάσω.
"Γιατί κεφτεδάκια από ΙΚΕΑ;"
Πάντως δικαιολογείται ο Airman68, επειδή μένει στο UK. Δεν είναι μόνον το σπιτικό φαγητό, είναι και οι πρώτες ύλες για να το φτιάξεις.
Αν είναι θέμα εργασίας, ψάξτε κάτι στην υπόλοιπη Μεσόγειο. Ιταλία, Νότια Γαλλία, Ισπανία.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ψήνομαι, ψήνομαιJuno έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:07 Μου αρέσει το blue cheese, αλλα με μέτρο, επειδή έχει πάρα πολύ δυνατή γεύση.
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:02Εγώ φιλενάδα στους μπιφτεκοκιοφτέδες βάζω λίγο ξύδι για να σπάσουν οι ίνες του κρέατος. Το ούζο πιθανότατα λειτουργεί πέρα από αρωματικό και προς αυτήν την κατεύθυνση. Μια φορά φτιάχνω και για τηγάνι και για φούρνο, απλώς στα τηγανητά βάζω δυόσμο, ενώ στα φούρνου, μίγμα για ψητά/κιμά από Χασιώτη, που επίσης έχει πολύ ωραίο αποξηραμένο σκόρδο (το φρέσκο ή θα γίνει πολύ βαρύ στο τηγάνι ή δεν θα ψηθεί επαρκώς στον φούρνο, οπότε το περιορίζω στα φαγητά κατσαρόλας. Επίσης ένα κόλπο του Άκη που εγκρίνω αν υπάρχει άνεση χρόνου, είναι στο ψωμί (εγώ κάνω ψίχουλα στο μουλτι ψωμί του τοστ χωρίς συντηρητικά, η μουλιασμένο ψίχα δεν μου αρέσει και θέλει περισσότερο ανακάτεμα να ομογενοποιηθεί με το μίγμα) όπως το χτυπάς στο μουλτι να βάζεις μέσα να χτυπηθεί και ελαφρώς τσιγαρισμενο κρεμμύδι. Το κέρδος είναι ότι το ψωμί παίρνει μεγάλη νοστιμιά και κυρίως δεν μένουν κομμάτια κρεμμύδι που δεν πλάθονται τέλεια και καραδοκούν ρωγμές στο ψήσιμο. Ούζο είναι δύσκολο να βάλω γιατί θα προλάβω να το πιω. Χικ.Juno έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:49
Βεβαίως!![]()
Εάν προετοιμάζουμε το φαγητό από το προηγούμενο βράδυ, γίνεται γρήγορα το επόμενο πρωί και το βρίσκουμε έτοιμο το μεσημέρι.
Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο το κρέας να είναι μαριναρισμενο, τα όσπρια μουλιασμένα και τα μπιφτέκια πλασμένα.![]()
"Γιατί κεφτεδάκια από ΙΚΕΑ;"
Γιατί τα κεφτεδάκια από ΙΚΕΑ ήταν παραγγελία της κόρης...
Θα έτρωγες κρέας από άλογο; (πχ παστουρμά)
Yippie Kay Yay
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
εδω δεν τρώω καλα καλα τα λοιπα κρεατικά , πως με κόβεις?
εχεις παει εκδρομή ιωαννινα, θα δοκίμαζες βατραχοπόδαρα?
εχεις παει εκδρομή ιωαννινα, θα δοκίμαζες βατραχοπόδαρα?
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Έχω πάει αλλά δεν έτυχε να δοκιμάσω. Ευχαρίστως πάντως θα έτρωγα
Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος πλέον πρέπει να σταματήσει να τρώει κρέας;
Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος πλέον πρέπει να σταματήσει να τρώει κρέας;
Yippie Kay Yay
- Andromachi
Δεν ξέρω, οι θρεπτικές ουσίες είναι αναγκαίες για τον οργανισμό, υπάρχουν υποκαστατα αλλά αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθένα αν είναι διαθέσιμος να ακολουθήσει ή όχι αυτόν τον τρόπο ζωής
Τι καιρό κάνει τώρα εκεί που βρίσκεσαι?
Τι καιρό κάνει τώρα εκεί που βρίσκεσαι?
Ήλιο με σύννεφα. Δε νομίζω να κρατήσει για πολύ όμως, μάλλον θα βρέξει σε μερικές ώρες...
Εκεί που είσαι εσύ;
Εκεί που είσαι εσύ;
Yippie Kay Yay
Προσωπικά προτιμώ τις Παρασκευές
Δουλεύεις τα Σ/Κ;
Δουλεύεις τα Σ/Κ;
Yippie Kay Yay
- Andromachi
Τις περισσότερες φορές
Στις αργίες φεύγεις με την οικογένεια για βόλτα?
Στις αργίες φεύγεις με την οικογένεια για βόλτα?
Φεύγω (όχι σε όλες) αλλά χωρίς την οικογένεια
Έχεις κάποιο χωριό που επισκέπτεσαι τακτικά;
Έχεις κάποιο χωριό που επισκέπτεσαι τακτικά;
Yippie Kay Yay
- Andromachi
ναι εχω
αυτοσχεδίασε την επομενη απαντηση και θεσε ενα ερωτημα ( στέρεψα )
αυτοσχεδίασε την επομενη απαντηση και θεσε ενα ερωτημα ( στέρεψα )
Κάποιος τεμπελιάζει μου φαίνεται...
Έχεις συχνά περιστατικά να μην μπορείς να βγάλεις λέξη;
Έχεις συχνά περιστατικά να μην μπορείς να βγάλεις λέξη;
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-