Καλά κάνεις, το πρόβλημά ξεκινά όταν λες ή έχεις απλά στο μυαλό σου ότι είναι εκεί ψηλά ένας μουσάτος τύπος που σε έχει πει εσένανε και τους φίλους σου ψεκάθαρα ότι όλοι οι υπόλοιποι σου χρωστάνε γη - παράδες - την ζωή τους - τα σπίτια τους κτλ και ότι όλα αυτά είναι "δικαιωματικά" δκας να πάρεις "πίσω" με όποιον τρόπο σου καυλώσει γιατί - αφού ειν δκας, το είπε κι ο μουσάτος τύπος αφού κτλ.Exodus έγραψε: 04 Φεβ 2024, 14:17Την ελευθερία την διατυπώνω κυρίως ως προς το, επιλέγω και αναλαμβάνω την ευθύνη. Ξεκινάν όλα όμως από το, βάζω κάτω όσα έχω, κι επιλέγω.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2024, 14:08
Τα δόγματα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας, σσ: η ελευθερία δεν είναι δόγμα είναι τρόπος να σκέφτεσαι και να ζεις.
Δεν εδιάβασα το οπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κωστής Παπαγιώργης: Η Ελληνική κακοδημοκρατία: ένα μέγα φροντιστήριο αδικίας
Re: Κωστής Παπαγιώργης: Η Ελληνική κακοδημοκρατία: ένα μέγα φροντιστήριο αδικίας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Κωστής Παπαγιώργης: Η Ελληνική κακοδημοκρατία: ένα μέγα φροντιστήριο αδικίας
Όσο δόγμα είναι να πιστεύεις ότι ο Τύπος υπάρχει, είναι να πιστεύεις και πως δεν υπάρχει. Ξεπερνώ το αιώνιο ερώτημα και εστιάζω στην απόλυτα προσωπική κι ελεύθερη σχέση του κάθε ενός με τις επιλογές του και τις συνέπειες αυτών.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2024, 14:22Καλά κάνεις, το πρόβλημά ξεκινά όταν λες ή έχεις απλά στο μυαλό σου ότι είναι εκεί ψηλά ένας μουσάτος τύπος που σε έχει πει εσένανε και τους φίλους ψεκάθαρα ότι όλοι οι υπόλοιποι σου χρωστάνε γη - παράδες - την ζωή τους - τα σπίτια τους κτλ και ότι όλα αυτά είναι "δικαιωματικά" δκας να πάρεις "πίσω" με όποιον τρόπο σου καυλώσει γιατί - αφού ειν δκας, το είπε κι ο μουσάτος τύπος αφού κτλ.
Ξεκόλλα με το ισραηλινό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ακου το ειπα και εγω στην νεοτητα μου αυτο που ειπες για τα δογματαsys3x έγραψε: 04 Φεβ 2024, 14:18Αρχίδια εξισορροπούν.
Είναι μη υλικές ανορθολογικές ιδέες που πολλές φορές δρουν σαν "αφορμές" ή/και "δικαιολογίες" προς την διάπραξη των πλέον ειδεχθών εγκλημάτων των ανθρώπων.
αλλα υστερα συνεβη ενα γεγονος και μεγαλωσα
θελω να πω οτι η ιστορια αποτελειται απο δογματα που συναλλασσοταν
και σημερα ειναι κυριαρχο ενα δογμα αυτο με τους δικαιωματισμο και την παγκοσμιοποιηση
αθρησκεια κλπ
Ακόμα είναι trend, δεν ξέρω αν γίνει δόγμα. Μπορεί να ξεφουσκώσει λόγω κενών.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Δεν είμαι γραμματόσημο.Exodus έγραψε: 04 Φεβ 2024, 14:26Όσο δόγμα είναι να πιστεύεις ότι ο Τύπος υπάρχει, είναι να πιστεύεις και πως δεν υπάρχει. Ξεπερνώ το αιώνιο ερώτημα και εστιάζω στην απόλυτα προσωπική κι ελεύθερη σχέση του κάθε ενός με τις επιλογές του και τις συνέπειες αυτών.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2024, 14:22Καλά κάνεις, το πρόβλημά ξεκινά όταν λες ή έχεις απλά στο μυαλό σου ότι είναι εκεί ψηλά ένας μουσάτος τύπος που σε έχει πει εσένανε και τους φίλους ψεκάθαρα ότι όλοι οι υπόλοιποι σου χρωστάνε γη - παράδες - την ζωή τους - τα σπίτια τους κτλ και ότι όλα αυτά είναι "δικαιωματικά" δκας να πάρεις "πίσω" με όποιον τρόπο σου καυλώσει γιατί - αφού ειν δκας, το είπε κι ο μουσάτος τύπος αφού κτλ.
Ξεκόλλα με το ισραηλινό.
Ότι εκφράζω εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει δεν υπάρχει μουσάτος τύπος κάπου εκεί ψηλά. Σε κάθε περίπτωση εάν για σένα υπάρχει ή δεν υπάρχει είναι δκος ζήτημα, δεν με αφορά εμένανε, είσαι λεύτερος να πιστεύεις ότι στον πούτσο γουστάρεις, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα από την πλευρά μου. Εξήγησα ήδη που δημιουργείται το πρόβλημά. Οκ μπορεί να μην το εξήγησα επαρκώς για κάποιον άλλον εμένανε όμως με κάλυψα.
.
.
Οκ, είδες φως κι ανέβηκες να παρτάρεις.
Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα. Γιατί το ζητούμενο είναι ποιοι κατάλαβαν το κείμενο του οπ, από όσους ανταπεξήλθαν στη βάσανο ανάγνωσης του κειμένου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εάν αντικαταστήσεις σε αυτήν την περίπτωση την λέξη "δόγματα" με την λέξη "συμφέροντα" θα ωριμάσεις ακόμη περσσότερο. Δεν είναι όλοι ρόϊδα ξέρεις και σίγουρα υπάρχει δεν υπάρχει ο μουσάτος τύπος, σίγουρα όμως, δεν είναι αυτός που σας χειραγωγεί και επίσης σίγουρα δεν είναι το ίδιο ρόϊδο με όλους τους υπόλοιπους που χειραγωγεί για να περνάει αυτός καλά.nemo έγραψε: 04 Φεβ 2024, 14:27ακου το ειπα και εγω στην νεοτητα μου αυτο που ειπες για τα δογματα
αλλα υστερα συνεβη ενα γεγονος και μεγαλωσα
θελω να πω οτι η ιστορια αποτελειται απο δογματα που συναλλασσοταν
και σημερα ειναι κυριαρχο ενα δογμα αυτο με τους δικαιωματισμο και την παγκοσμιοποιηση
αθρησκεια κλπ
.
.
Σαφώς και θα ξεφουσκώσουν όλα τα δικαιωματιστικά, απλώς θα χρειαστεί χρόνος. Είναι κάτι σαν την κλιματική αλλαγή, δεν προκαλεί τις ίδιες συνέπειες σε όλες τις χώρες ταυτοχρόνως. Απλώς, κάποια στιγμή θα είναι πολύ αργά για αντιδράσεις.
*Έχει γίνει ήδη δόγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση