Σε ποιο σημείο από το βίντεο υπάρχει αυτό το σημείο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
Re: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
Κάτσε και δες τα. Δεν είναι και τόσο μεγάλα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Πρέπει να είναι το σημείο στο 0.34. Από το μαλλί και το ντύσιμο φαίνεται.
- Οργισμένος
ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΠΣΕΚΕΣ;;; ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ 7,5 ΕΤΗ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ...Portia έγραψε: 03 Φεβ 2024, 11:47 Kauldron, παρατηρεις πως αναρτησεις οπως η παραπανω περνανε πλεον απαρατητητες;
Αυτο οχι επειδη κανεις εσυ η ο οποιοσδηποτε νηματοθετης κατι λαθος. Αυτη ειναι πλεον η κανονικοτητα, οι Ελληνες εχουν αποδεχτει την αλλαζονια του ΚΜ και της Κυβερνησης του ως κατι το φυσιολογικο, οι μεν 41τακατο επικροτουν και το υπολοιπο 59% εχει παραιτηθει απο την καθημερινοτητα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εκεί είναι, αλλά αυτός θέλει μασημένη τροφή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μιλάει και ο άεργος χαραμοφάης που τρώει τα λεφτά της οικογένειας στη Σουηδία, και το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν να τον απολύσουν απ' το Δημόσιο (πραγματικά χρειάζεται προσπάθεια να είναι κανείς τόσο ανίκανος).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Αυτό που μου αρέσει εμένα είναι ότι οι φανατικότεροι υποστηριχτές του μητσοτάκη είναι αυτοί που ζουν εκτός ελλάδος κ που συνεπώς δεν έχουν ιδέα για το πως είναι τα πράγματα στην ελλάδα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Exodus έγραψε: 03 Φεβ 2024, 13:17 Μια χαρά τον βρίσκω. Άμεσος, επικοινωνιακός, με know how στα κόλπα της δουλειάς. Ο Μητσοτάκης ως τώρα είναι πιο πετυχημένος πρωθυπουργός του 21 αιώνα. Για την Ελλάδα πάντα.

Απόλυτα φυσιολογικό, άνθρωποι που τους εξέμεσε η Ελληνική κοινωνία να θέλουν να την εκδικηθούν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Φεβ 2024, 18:57 Αυτό που μου αρέσει εμένα είναι ότι οι φανατικότεροι υποστηριχτές του μητσοτάκη είναι αυτοί που ζουν εκτός ελλάδος κ που συνεπώς δεν έχουν ιδέα για το πως είναι τα πράγματα στην ελλάδα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το είδα. Εσύ το είδες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ελάτε ρε μαλάκες...
Είπαμε αντιπολίτευση, αλλά όχι κι έτσι...
Το στιγμιότυπο από τα Τέμπη το έβαλε στο context, με τα αχτένιστα μαλλιά όχι για να ειρωνευτεί το συμβάν...
Με ξέρετε πόσο Μητσοτακική δεξιάντζα είμαι αλλά οκ υπάρχουν χίλια τόσα, που λέει και ο nowhere να κράξει κάνεις..
Όχι για αυτό...
Το στιγμιότυπο από τα Τέμπη το έβαλε στο context, με τα αχτένιστα μαλλιά όχι για να ειρωνευτεί το συμβάν...
Με ξέρετε πόσο Μητσοτακική δεξιάντζα είμαι αλλά οκ υπάρχουν χίλια τόσα, που λέει και ο nowhere να κράξει κάνεις..
Όχι για αυτό...
- hellegennes
Συμφωνώ. Έχουν γαμήσει την Ελλάδα, θα καθόμαστε να ασχολούμαστε με μαλακίες;exiledd έγραψε: 04 Φεβ 2024, 01:28 Ελάτε ρε μαλάκες...
Όχι για αυτό...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σ' αυτά είναι μανούλα ο ΚΜ,.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-