!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Λοξίας έγραψε: 02 Φεβ 2024, 18:54
seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 18:35
Bill Hicks έγραψε: 02 Φεβ 2024, 15:39

ρε μαλάκα, πότε θα μάθεις την μονάδα μέτρησης τής ροπής; πότε; :smt005:
'Οχι και ΡΕ.
Εσύ που ξέρεις ξέρεις πως βρίσκεις τις αξονικές δυνάμεις που παραλαμβάνουν οι αγκυρώσεις σε έναν ισχυρό σεισμό?
Δεν μπορείς καν να καταλάβεις πόσο γελοίος γίνεσαι, ε;
Σου κάνει μία παρατήρηση πως δεν ξέρεις την μονάδα μέτρησης της ροπής (newton επί μέτρα -η πιο απλή διατύπωση)...

Και εσύ, ΤΙ κάνεις; ΤΙ απαντάς;

Του ζητάς να σου πει αν ξέρει πώς θα βρει τις αξονικές δυνάμεις... :fp:

Δηλαδή, όχι μόνον αποφεύγεις να απαντήσεις στην κατηγορία ότι είσαι άσχετος, αλλά παριστάνεις και τον "γνώστη", προσπαθώντας να δείξεις ότι ο άλλος δεν ξέρει κάτι...

Πάντα έκανες και συνεχίζεις να κάνεις αυτήν την πουστίτσα, προσπαθώντας να επιπλεύσεις...

Δεν χρειάζονται τέτοια κόλπα...είσαι τόσο φελλός, που δεν υπάρχει περίπτωση να βουλιάξεις...

Εμ...αν καταλάβαινες πόσο καραγκιόζης γίνεσαι, θα έκανες τέτοιες γελοιότητες; Όχι βέβαια...

.
Είμαι γνώστης δεν τον παριστάνω και ξέρω τον τύπο της ροπής και ξέρω να κάνω μαθηματική μη γραμμική ανάλυση του φορέα υπό σεισμική διέγερση.
Πάει να με υποτιμήσει ότι δεν ξέρω την ροπή Και τον ρωτώ ευθέως. Αυτός ξέρει να μου υπολογίσει τις αξονικές δυνάμεις ( Ν ) ενός κτιρίου με μια επιτάχυνση Χ? Εγώ ξέρω.
Αν είχε διαβάσει την δημοσίευσή σου θα κοκκίνιζε από ντροπή που μου έκανε αυτή την ερώτηση.
The Ultimate Anti-Seismic Design Method
Ioannis N. Lymperis
Inventor International Patent Independent Researcher, Ios Island, Cyclades, Greece.
DOI: https://doi.org/10.4236/ojce.2023.134051
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 02 Φεβ 2024, 21:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 18:57.
Εδώ διαφωνούμε σε όλα.
Άλλο η βαθειά θεμελίωση άλλο αυτό που κάνω εγώ.
Η βαθειά θεμελίωση στέλνει το βάρος ( Μάζα ) της κατασκευής βαθειά μέσα στο έδαφος.
Έχεις καταλάβει τι εννοώ βαθιά θεμελίωση; Δεν εννοώ συμβατική θεμελίωση.....σε μεγάλο βάθος!!

Δεν εκτρέπει την αδράνεια της κατασκευής μέσα στο έδαφος, δεν μειώνει την παραμόρφωση του φορέα.

Τίποτα από αυτά δεν κάνει η μέθοδος σου. Τα έχουμε υπεραναλυσει...
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 19:03 Πάει να με υποτιμήσει ότι δεν ξέρω την ροπή Και τον ρωτώ ευθέως.
μα δεν την ξερεις. οτι και να τον ρωτας ευθεως ειναι ασχετο, μπορει να μην ξερει ποσο κανει 1+1, αδιαφορο.

σωστα σε υποτιμα, επειδη δεν ξερεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
seismic

Νταγκλης έγραψε: 02 Φεβ 2024, 19:43
seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 18:57.
Εδώ διαφωνούμε σε όλα.
Άλλο η βαθειά θεμελίωση άλλο αυτό που κάνω εγώ.
Η βαθειά θεμελίωση στέλνει το βάρος ( Μάζα ) της κατασκευής βαθειά μέσα στο έδαφος.
Έχεις καταλάβει τι εννοώ βαθιά θεμελίωση; Δεν εννοώ συμβατική θεμελίωση.....σε μεγάλο βάθος!!

Δεν εκτρέπει την αδράνεια της κατασκευής μέσα στο έδαφος, δεν μειώνει την παραμόρφωση του φορέα.

Τίποτα από αυτά δεν κάνει η μέθοδος σου. Τα έχουμε υπεραναλυσει...
Βαθειά θεμελίωση εννοείς τους πασσάλους αιχμής και τους πασσάλους τριβής, και τα πολλά υπόγεια.
Τα πολλά υπόγεια βοηθούν κάπως την πάκτωση και μόνο την πάκτωση αλλά όχι εντελώς αποτελεσματικά, και δεν μειώνουν την παραμόρφωση.
Αυτοί οι πάσσαλοι παραλαμβάνουν βάρος αλλά δεν παραλαμβάνουν εφελκυσμό.
Εκτρέπει την αδράνεια μέσα στο έδαφος και συγκεκριμένα την εκτρέπει προς τα πρανή τις γεώτρησης τα οποία παραλαμβάνουν αξονικές δυνάμεις ( Ν ) θλίψης και εφελκυσμού Δεν έχουμε αναλύσει τίποτα Εγώ έχω αναλύσει πως το κάνω αυτό.
Η αύξηση της δυσκαμψίας με την τοποθέτηση διατμητικών τοιχωμάτων και εφαρμογής προέντασης είναι δεδομένη από την βιβλιογραφία.
Αύξηση της δυσκαμψίας σημαίνει μείωση της παραμόρφωσης, μεν, αλλά αύξηση των ροπών που κατεβαίνουν στην βάση τις οποίες όμως στην μέθοδό μου, αναλαμβάνουν οι αγκυρώσεις μου και τις εκτρέπουν μέσα στο έδαφος. Εσείς αυτές τις ροπές τις εκτρέπεται στους κόμβους σπάζοντας τις διατομές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 02 Φεβ 2024, 20:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Ασέβαστος έγραψε: 02 Φεβ 2024, 20:14
seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 19:03 Πάει να με υποτιμήσει ότι δεν ξέρω την ροπή Και τον ρωτώ ευθέως.
μα δεν την ξερεις. οτι και να τον ρωτας ευθεως ειναι ασχετο, μπορει να μην ξερει ποσο κανει 1+1, αδιαφορο.

σωστα σε υποτιμα, επειδη δεν ξερεις.
Ρε ούφο δεν ξέρω τον τύπο της ροπής και ξέρω να κάνω μαθηματική μη γραμμική ανάλυση του φορέα υπό σεισμική διέγερση ?
https://doi.org/10.4236/ojce.2023.134051
Και μετά μου λέτε γιατί σας βρίζω. Σας βρίζω γιατί με υποτιμάται άδικα. Και δεν το κάνετε τυχαία αυτό γιατί είσαστε ούφο τρολάκια.
Βασίζεστε στο πες αυτό πες εκείνη την συκοφαντία κάτι θα μείνει στον αδαή κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 19:03 [user]
seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 18:35 'Οχι και ΡΕ.
Εσύ που ξέρεις ξέρεις πως βρίσκεις τις αξονικές δυνάμεις που παραλαμβάνουν οι αγκυρώσεις σε έναν ισχυρό σεισμό?
Σου κάνει μία παρατήρηση πως δεν ξέρεις την μονάδα μέτρησης της ροπής (newton επί μέτρα -η πιο απλή διατύπωση)...

Δηλαδή, όχι μόνον αποφεύγεις να απαντήσεις στην κατηγορία ότι είσαι άσχετος, αλλά παριστάνεις και τον "γνώστη", προσπαθώντας να δείξεις ότι ο άλλος δεν ξέρει κάτι...

Πάντα έκανες και συνεχίζεις να κάνεις αυτήν την πουστίτσα, προσπαθώντας να επιπλεύσεις...

Δεν χρειάζονται τέτοια κόλπα...είσαι τόσο φελλός, που δεν υπάρχει περίπτωση να βουλιάξεις...

Εμ...αν καταλάβαινες πόσο καραγκιόζης γίνεσαι, θα έκανες τέτοιες γελοιότητες; Όχι βέβαια...

.
[/user] Πάει να με υποτιμήσει ότι δεν ξέρω την ροπή Και τον ρωτώ ευθέως. Αυτός ξέρει να μου υπολογίσει τις αξονικές δυνάμεις ( Ν ) ενός κτιρίου με μια επιτάχυνση Χ? Εγώ ξέρω.
Αν είχε διαβάσει την δημοσίευσή σου θα κοκκίνιζε από ντροπή που μου έκανε αυτή την ερώτηση.
Ioannis N. Lymperis
Inventor International Patent Independent Researcher, Ios Island, Cyclades, Greece.
Πραγματικά, είσαι απίστευτος! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοια έλλειψη κατανόησης κειμένου...
Πες ότι εγώ θέλω να σε υποτιμήσω και σου λέω ότι δεν ξέρεις να υπολογίσεις το εμβαδόν τριγώνου...
Εσύ, ΠΩΣ πρέπει να απαντήσεις;
Πρέπει να μην απαντήσεις πως υπολογίζουμε το εμβαδόν ενός τριγώνου αλλά να με ρωτήσεις αν ξέρω το Πυθαγόρειο θεώρημα;;;
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ πως αφού δεν απαντάς πως βρίσκουμε το εμβαδόν τριγώνου, είναι σαν να παραδέχεσαι ότι πράγματι δεν το ξέρεις;

Αυτό έκανες και με τον Bill...
Έστω πως πήγε να σε υποτιμήσει ότι δεν ξέρεις την μονάδα μέτρησης της ροπής.
Αφού ΔΕΝ απαντάς, αφού ΔΕΝ δείχνεις ότι ξέρεις ποια είναι η μονάδα μέτρησης της ροπής, τότε παραδέχεσαι ότι πράγματι δεν ξέρεις!
Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις;;;

Ποστάρισε τώρα καμιά εντελώς άσχετη απάντηση, να με επιβεβαιώσεις...

.
seismic

Λοξίας έγραψε: 02 Φεβ 2024, 21:16
seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 19:03 [user]

.
[/user] Πάει να με υποτιμήσει ότι δεν ξέρω την ροπή Και τον ρωτώ ευθέως. Αυτός ξέρει να μου υπολογίσει τις αξονικές δυνάμεις ( Ν ) ενός κτιρίου με μια επιτάχυνση Χ? Εγώ ξέρω.
Ioannis N. Lymperis
Πραγματικά, είσαι απίστευτος! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοια έλλειψη κατανόησης κειμένου...
Πες ότι εγώ θέλω να σε υποτιμήσω και σου λέω ότι δεν ξέρεις να υπολογίσεις το εμβαδόν τριγώνου...
Εσύ, ΠΩΣ πρέπει να απαντήσεις;
Πρέπει να μην απαντήσεις πως υπολογίζουμε το εμβαδόν ενός τριγώνου αλλά να με ρωτήσεις αν ξέρω το Πυθαγόρειο θεώρημα;;;
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ πως αφού δεν απαντάς πως βρίσκουμε το εμβαδόν τριγώνου, είναι σαν να παραδέχεσαι ότι πράγματι δεν το ξέρεις;

Αυτό έκανες και με τον Bill...
Έστω πως πήγε να σε υποτιμήσει ότι δεν ξέρεις την μονάδα μέτρησης της ροπής.
Αφού ΔΕΝ απαντάς, αφού ΔΕΝ δείχνεις ότι ξέρεις ποια είναι η μονάδα μέτρησης της ροπής, τότε παραδέχεσαι ότι πράγματι δεν ξέρεις!
Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις;;;

Ποστάρισε τώρα καμιά εντελώς άσχετη απάντηση, να με επιβεβαιώσεις...

.
Μέσα στην μαθηματική μη γραμμική ανάλυση του φορέα υπό σεισμική διέγερση που ξέρω να κάνω και έχω δημοσιεύσει περιλαμβάνεται και ο τύπος της ροπής, και ο τύπος της επιτάχυνσης, και ο τύπος της αδράνειας.
Για να μην λέμε μόνο λόγια στην πράξη.
Πόση πρέπει να είναι η εξωτερική ροπή ευστάθειας ( Β ) στο δώμα, προερχόμενη από το έδαφος θεμελίωσης και μεταφερόμενη από τον τένοντα της ευρεσιτεχνίας στο ανώτατο επίπεδο της παρειάς του τοιχώματος, ώστε να μην δημιουργηθούν τάσεις ανατροπής στο τοίχωμα, οι οποίες θα δημιουργήσουν ροπές στους κόμβους, όταν οι πλάγιες εντάσεις αδράνειας που δέχεται το τοίχωμα είναι της τάξεως των 20 ton ανά όροφο?
Λύση
Πρεπει Ροπες ανατροπης ητοι= 20*(12,8+9,6+6,4+3,2) <(μικρότερες) από Ροπη ευσταθειας Β*2,5 .Από δω βγαινει οτθ Β πρεπει να ναι μεγαλυτερο από 256 t για να μην ανατραπει.
Προσθέτουμε όλα τα ύψη (12,8+9,6+6,4+3,2) = 32 m και τα πολλαπλασιάζουμε με τους τόνους X 20 t = 640 Μετά διαιρούμε το 640 με την διάσταση της βάσης που είναι 2,5 m και βγαίνει 640 / 2,5 = 256.τόνοι
Δηλαδή Β> από 256 ton

Τώρα καταλάβατε ρε ούφο ότι ξέρω τι είναι ροπή?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Αμ το είπα...δεν το είπα;

Τελικά, όντως είσαι μειωμένης αντίληψης...

Και από μαθηματικά; τρίτης δημοτικού...

.
seismic

Λοξίας έγραψε: 02 Φεβ 2024, 21:36 Αμ το είπα...δεν το είπα;

Τελικά, όντως είσαι μειωμένης αντίληψης...

Και από μαθηματικά; τρίτης δημοτικού...

.
Τώρα θα σου πω ότι ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια μου δεν αξίζεις.
Τι θέλεις να σου πω ρε ούφο αυτό? Ροπή δυνάμεως ως προς σημείο είναι το διανυσματικό φυσικό μέγεθος που έχει μέτρο ίσο προς το γινόμενο της δύναμης επί την (κάθετη) απόσταση της δύναμης από το σημείο.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Παικταρά μου, μην μας δείχνεις εμάς τα διαγράμματα και τους υπολογισμούς, τον Νταγκλή πρέπει να πείσεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
seismic

Bazoomba έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:01 Παικταρά μου, μην μας δείχνεις εμάς τα διαγράμματα και τους υπολογισμούς, τον Νταγκλή πρέπει να πείσεις.
Δηλαδή τον Νταγκλή τον θεωρείτε αλάνθαστο.
Και γιατί θεωρείτε τον Νταγκλη αλάνθαστο που δεν έχει καμία δημοσίευση εφαρμοσμένης έρευνας και δεν θεωρείτε εμένα που έχω?
Εκτός αν δεν ξέρετε τι σημαίνει επιστημονική δημοσίευση. Από εκεί και πέρα σηκώνω τα χέρια ψιλά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:09
Bazoomba έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:01 Παικταρά μου, μην μας δείχνεις εμάς τα διαγράμματα και τους υπολογισμούς, τον Νταγκλή πρέπει να πείσεις.
Και γιατί θεωρείτε τον Νταγκλη αλάνθαστο που δεν έχει καμία δημοσίευση εφαρμοσμένης έρευνας και δεν θεωρείτε εμένα που έχω?
Εκτός αν δεν ξέρετε τι σημαίνει επιστημονική δημοσίευση. Από εκεί και πέρα σηκώνω τα χέρια ψιλά.
Γιατί έφερε επιστημονική βιβλιογραφία για να διαψεύσει τα όσα λες. Δείχνει και είναι ειδικός και αυτό φαίνεται κάθε φορά που σε διορθώνει. Βαθιά μέσα σου ξέρεις και εσύ ότι είναι γνώστης. Έχει την υπομονή και τις γνώσεις να πιάσει γραμμή γραμμή τα όσα λες και να σε διορθώσει. Επίσης έχει την τιμιότητα να προσπαθεί να σε βοηθήσει παρ'όλες τις υπερβολές σου υπενθυμίζοντας σου ότι η πατέντα σου έχει πεδίο εφαρμογής, απλά όχι αυτό που διαφημίζεις. Τέλος έχει το γνωστικό υπόβαθρο να αναγνωρίσει τα λάθη των πειραμάτων σου εκμηδενίζοντας εντελώς τον βασικό σου αντίλογο που περιοριζόταν στο να σπαμάρει τα βιντεάκια του γιουτιούμπ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
seismic

Bazoomba έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:22
seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:09
Γιατί έφερε επιστημονική βιβλιογραφία για να διαψεύσει τα όσα λες. Δείχνει και είναι ειδικός και αυτό φαίνεται κάθε φορά που σε διορθώνει. Βαθιά μέσα σου ξέρεις και εσύ ότι είναι γνώστης. Έχει την υπομονή και τις γνώσεις να πιάσει γραμμή γραμμή τα όσα λες και να σε διορθώσει. Επίσης έχει την τιμιότητα να προσπαθεί να σε βοηθήσει παρ'όλες τις υπερβολές σου υπενθυμίζοντας σου ότι η πατέντα σου έχει πεδίο εφαρμογής, απλά όχι αυτό που διαφημίζεις. Τέλος έχει το γνωστικό υπόβαθρο να αναγνωρίσει τα λάθη των πειραμάτων σου εκμηδενίζοντας εντελώς τον βασικό σου αντίλογο που περιοριζόταν στο να σπαμάρει τα βιντεάκια του γιουτιούμπ.
Εδώ κάνεις λάθος Έχω απαντήσει και έχω καταρρίψει αυτά που λέει. Δες την τελευταία μου απάντηση Δεν έχει καμία γνώση της έρευνάς μου Αυτό φαίνεται από τις απαντήσεις του. Κρίμα Θα μπορούσατε να μάθετε από τον εφευρέτη την νέα τεχνολογία όχι κάνοντας διαπιστώσεις εσείς αλλά ρωτώντας πως το κάνω αυτό που λέω. Δεν μπορώ να κάνω αναλυτική επεξήγηση όταν συκοφαντούμε. Εσείς χάνετε εγώ ότι είχα να πω το είπα αναλυτικά και μαθηματικά και με προσομοίωση και πειράματα σε 40 σελίδες δημοσίευσης και οι ξένοι τα μαθαίνουν παγκοσμίως Εσείς δεν θα μάθετε ποτέ γιατί αντί να ρωτάτε συκοφαντείτε τον δημιουργό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 02 Φεβ 2024, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:29
seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:09 Δηλαδή τον Νταγκλή τον θεωρείτε αλάνθαστο.
Εδώ κάνεις λάθος Έχω απαντήσει και έχω καταρρίψει αυτά που λέει. Δες την τελευταία μου απάντηση Δεν έχει καμία γνώση της έρευνάς μου Αυτό φαίνεται από τις απαντήσεις του. Κρίμα Θα μπορούσατε να μάθετε από τον εφευρέτη την νέα τεχνολογία όχι κάνοντας διαπιστώσεις εσείς αλλά ρωτώντας πως το κάνω αυτό που λέω. Δεν μπορώ να κάνω αναλυτική επεξήγηση όταν συκοφαντούμε.
Το έκανε αυτό ο Νταγκλής, ζήτα του να το ξανακάνει, να πιάσετε γραμμή γραμμή τα σημεία διαφωνίας να σου δείξει που είσαι λάθος. Ευκαιρία είναι, μιας και στα υπόλοιπα σχετικά φόρουμ σε έχουν ξαποστείλει.
seismic

Bazoomba έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:33
seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 22:29
Εδώ κάνεις λάθος Έχω απαντήσει και έχω καταρρίψει αυτά που λέει. Δες την τελευταία μου απάντηση Δεν έχει καμία γνώση της έρευνάς μου Αυτό φαίνεται από τις απαντήσεις του. Κρίμα Θα μπορούσατε να μάθετε από τον εφευρέτη την νέα τεχνολογία όχι κάνοντας διαπιστώσεις εσείς αλλά ρωτώντας πως το κάνω αυτό που λέω. Δεν μπορώ να κάνω αναλυτική επεξήγηση όταν συκοφαντούμε.
Το έκανε αυτό ο Νταγκλής, ζήτα του να το ξανακάνει, να πιάσετε γραμμή γραμμή τα σημεία διαφωνίας να σου δείξει που είσαι λάθος. Ευκαιρία είναι, μιας και στα υπόλοιπα σχετικά φόρουμ σε έχουν ξαποστείλει.
Όχι και ο Νταγκλης και τα φόρουμ που με έχουν εξαποστείλει να διαβάσουν την έρευνά μου στην δημοσίευση και όπως εγώ έχω επιστημονικά αναλύσει τα πάντα και έχω αποδείξει την ορθότητα αυτών που λέω, αν διαφωνούν να κάνουν αναφορά.
Εγώ δεν μπορώ να επαναλαμβάνω 40 σελίδες έρευνας σε κάθε ερώτηση. Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ. https://www.scirp.org/journal/paperinfo ... rid=130175
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”