Είμαι γνώστης δεν τον παριστάνω και ξέρω τον τύπο της ροπής και ξέρω να κάνω μαθηματική μη γραμμική ανάλυση του φορέα υπό σεισμική διέγερση.Λοξίας έγραψε: 02 Φεβ 2024, 18:54Δεν μπορείς καν να καταλάβεις πόσο γελοίος γίνεσαι, ε;seismic έγραψε: 02 Φεβ 2024, 18:35'Οχι και ΡΕ.Bill Hicks έγραψε: 02 Φεβ 2024, 15:39
ρε μαλάκα, πότε θα μάθεις την μονάδα μέτρησης τής ροπής; πότε;![]()
Εσύ που ξέρεις ξέρεις πως βρίσκεις τις αξονικές δυνάμεις που παραλαμβάνουν οι αγκυρώσεις σε έναν ισχυρό σεισμό?
Σου κάνει μία παρατήρηση πως δεν ξέρεις την μονάδα μέτρησης της ροπής (newton επί μέτρα -η πιο απλή διατύπωση)...
Και εσύ, ΤΙ κάνεις; ΤΙ απαντάς;
Του ζητάς να σου πει αν ξέρει πώς θα βρει τις αξονικές δυνάμεις...![]()
Δηλαδή, όχι μόνον αποφεύγεις να απαντήσεις στην κατηγορία ότι είσαι άσχετος, αλλά παριστάνεις και τον "γνώστη", προσπαθώντας να δείξεις ότι ο άλλος δεν ξέρει κάτι...
Πάντα έκανες και συνεχίζεις να κάνεις αυτήν την πουστίτσα, προσπαθώντας να επιπλεύσεις...
Δεν χρειάζονται τέτοια κόλπα...είσαι τόσο φελλός, που δεν υπάρχει περίπτωση να βουλιάξεις...
Εμ...αν καταλάβαινες πόσο καραγκιόζης γίνεσαι, θα έκανες τέτοιες γελοιότητες; Όχι βέβαια...
.
Πάει να με υποτιμήσει ότι δεν ξέρω την ροπή Και τον ρωτώ ευθέως. Αυτός ξέρει να μου υπολογίσει τις αξονικές δυνάμεις ( Ν ) ενός κτιρίου με μια επιτάχυνση Χ? Εγώ ξέρω.
Αν είχε διαβάσει την δημοσίευσή σου θα κοκκίνιζε από ντροπή που μου έκανε αυτή την ερώτηση.
The Ultimate Anti-Seismic Design Method
Ioannis N. Lymperis
Inventor International Patent Independent Researcher, Ios Island, Cyclades, Greece.
DOI: https://doi.org/10.4236/ojce.2023.134051