Η επιστημονική έρευνα, κάθε έρευνα, κρίνεται και αξιολογείται από επιστήμονες, όχι από μάστορες.seismic έγραψε: 01 Φεβ 2024, 10:11Στην παλιά γνώση ναι κατέχουν αυτά που έμαθαν. Ο ερευνητής όμως γράφει την νέα γνώση, και εγώ είμαι βαθμολογημένος ερευνητής αλλά δεν πιστέψατε ποτέ τα πειράματά μου και την δική μου προσομοίωση γιατί δεν είμαι μηχανικός. Είναι σαν να μου λέτε πιστεύουμε τον εργάτη και όχι τον μάστορα.Ναύτης έγραψε: 01 Φεβ 2024, 10:05Καλημέρα, θα σού απαντήσει, αν θέλει, ο Νταγκλής, εγώ, καθώς είπαμε, δεν διαθέτω ούτε καν τις στοιχειώδεις γνώσεις στο αντικείμενο αυτό.seismic έγραψε: 01 Φεβ 2024, 09:55
Οφείλω μια απάντηση αν το σύστημά μου δουλεύει ή δεν δουλεύει τόσο στις βλακείες του Νταγκλής όσο και σε αυτούς που αμφισβητούν τα λεγόμενά μου. Εμένα δεν με πιστεύει κανείς γιατί για εσάς δεν έχει καμία σημασία η εμπειρία των γνώσεων αλλά το πτυχίο.
Έψαξα και βρήκα μια διπλωματική εργασία που αποδεικνύει ότι άρχισαν να πειραματίζονται για την ιδέα μου χωρίς εμένα.
Ένα υφιστάμενο πέτρινο κτίριο το δοκίμασαν σε σεισμό χωρίς προένταση και με προένταση όπως σας λέω εγώ για να δουν τα συγκρίσιμα αποτελέσματα σε κάμψη και τέμνουσα. Τα Αποτελέσματα δικαιώνουν εμένα και κάνουν ρεζίλι τον Νταγκλής.
Διαβάστε την διπλωματική εργασία από τα 3/4 και κάτω στο link https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/bitstr ... sequence=1
Ωστόσο, το πανεπιστημιακό πτυχίο πιστοποιεί ότι κάποιος κατέχει έγκυρη γνώση και επιστημονική πειθαρχία.
Και, όταν μιλάμε για θετικές επιστήμες, δεν τίθεται θέμα πίστης, αλλά απόδειξης.