seismic έγραψε: 31 Ιαν 2024, 13:19
Καλώ όλους αυτούς που πίστεψαν στην έρευνά μου να μπούνε εδώ μέσα και να με υπερασπιστούν.
Αν δεν το κάνετε αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ.
ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΜΙΑΣ
ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ
ΝΑ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΚΡΗ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ναύτης έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:59
Αν ο Νταγκλης είναι μηχανικός εγώ είμαι αστροναύτης.
Ό,τι κι αν είναι, σού ασκεί μια κριτική με επιστημονικά τεκμήρια. Το να απαντάς "τράβα γαμήσου" ή/και "εύχομαι να γκρεμιστεί το σπίτι σου και να γίνει μια μάζα με τα παιδιά σου" δεν ενισχύει τους ισχυρισμούς σου, αυτός που έχει, ή νομίζει ακράδαντα πως έχει, δίκιο δεν βγάζει γινάτια.
Μηχανικός είμαι btw....αλλά ποτέ δεν επικαλέστηκα την υποτιθέμενη αυθεντία μου. Μόνο με επιχειρήματα μίλησα...
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Ό,τι κι αν είναι, σού ασκεί μια κριτική με επιστημονικά τεκμήρια. Το να απαντάς "τράβα γαμήσου" ή/και "εύχομαι να γκρεμιστεί το σπίτι σου και να γίνει μια μάζα με τα παιδιά σου" δεν ενισχύει τους ισχυρισμούς σου, αυτός που έχει, ή νομίζει ακράδαντα πως έχει, δίκιο δεν βγάζει γινάτια.
Μηχανικός είμαι btw....αλλά ποτέ δεν επικαλέστηκα την υποτιθέμενη αυθεντία μου. Μόνο με επιχειρήματα μίλησα...
Σε λάθος άνθρωπος απάντησες.
Ο Σεισμικ σε αμφισβήτησε όχι ο Ναύτης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καλώ όλους αυτούς που πίστεψαν στην έρευνά μου να μπούνε εδώ μέσα και να με υπερασπιστούν.
Έγω πίστεψα στην έρευνα σου... Στο αποτέλεσμα της έρευνάς σου δεν πιστεύω αφού ο Νταγκλής σε έκανε συντρίμμια και μπάζα με τα γραφόμενά του...
Είχαμε μια ελπίδα για σένανε και δεν μπόρεσες να αντεπεξέλθεις των προσδοκιών μας... Πρόδοσες τα όνειρά μας...
Έγω πίστεψα στην έρευνα σου... Στο αποτέλεσμα της έρευνάς σου δεν πιστεύω αφού ο Νταγκλής σε έκανε συντρίμμια και μπάζα με τα γραφόμενά του...
Είχαμε μια ελπίδα για σένανε και δεν μπόρεσες να αντεπεξέλθεις των προσδοκιών μας... Πρόδοσες τα όνειρά μας...
Kαι εγώ ήμουν Σεισμίτσα μέχρι να έρθει αυτός ο αδίστακτος ο Νταγκλής και μας γκρέμισε τα όνειρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 31 Ιαν 2024, 17:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Kαι εγώ ήμουν Σεισμίτσα μέχρι να έρθει αυτός ο αδίστακτος ο Νταγκλής και μας γκρεμίσει τα όνειρα.
[user]
Νταγκλης[/user] ο [user]seismic[/user]οφόντης...
Ο Νταγκλης μας λέει να βάλουμε πλεγματακι και τσερκακι για ν'αντιμετωπισουμε τον BBC σεισμό και ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΕΙΣΜΙΚ μας λέει να το ΒΙΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΕΣΕΙΣ ΛΠΑΡΤΕ ΝΤΑΓΚΛΗ
ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕΙΣΜΙΚ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΑΡΑ ΤΣΕΡΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΕΓΜΑΤΑΚΙ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Kαι εγώ ήμουν Σεισμίτσα μέχρι να έρθει αυτός ο αδίστακτος ο Νταγκλής και μας γκρεμίσει τα όνειρα.
[user]
καταστροφέας ονείρων.......
Κοίτα να δεις που αισθάνομαι άσχημα τώρα...
Ειλικρινά μπήκα στην κουβέντα για να βοηθήσω. Πιστεύω με μικρές μετατροπές η πατέντα του όντως μπορεί να λειτουργήσει.
Όμως η καχυποψία του και η αλαζονεία του έχουν ακρωτηριάασει τον εγκέφαλο ενός, κατά τα άλλα, έξυπνου ανθρώπου.
Δυστυχώς δεν είναι μια απλή περίπτωση Dunning Kruger. Είναι πολύ βαρύτερη κατάσταση...
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ.
Οφείλω μια απάντηση αν το σύστημά μου δουλεύει ή δεν δουλεύει τόσο στις βλακείες του Νταγκλής όσο και σε αυτούς που αμφισβητούν τα λεγόμενά μου. Εμένα δεν με πιστεύει κανείς γιατί για εσάς δεν έχει καμία σημασία η εμπειρία των γνώσεων αλλά το πτυχίο.
Έψαξα και βρήκα μια διπλωματική εργασία που αποδεικνύει ότι άρχισαν να πειραματίζονται για την ιδέα μου χωρίς εμένα.
Ένα υφιστάμενο πέτρινο κτίριο το δοκίμασαν σε σεισμό χωρίς προένταση και με προένταση όπως σας λέω εγώ για να δουν τα συγκρίσιμα αποτελέσματα σε κάμψη και τέμνουσα. Τα Αποτελέσματα δικαιώνουν εμένα και κάνουν ρεζίλι τον Νταγκλής.
Διαβάστε την διπλωματική εργασία από τα 3/4 και κάτω στο link https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/bitstr ... sequence=1
Τα ίδια αποτελέσματα είχε η δική μου προσομοίωση που έγινε προγενέστερα το 2012 και την οποία δημοσίευσα σε επιστημονικό περιοδικό. Δικαιώνομαι πλήρως και επιστημονικά με προσομοιώσεις και πειράματα και θεωρεία. https://www.scirp.org/journal/paperinfo ... rid=130175
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 01 Φεβ 2024, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οφείλω μια απάντηση αν το σύστημά μου δουλεύει ή δεν δουλεύει τόσο στις βλακείες του Νταγκλής όσο και σε αυτούς που αμφισβητούν τα λεγόμενά μου. Εμένα δεν με πιστεύει κανείς γιατί για εσάς δεν έχει καμία σημασία η εμπειρία των γνώσεων αλλά το πτυχίο.
Έψαξα και βρήκα μια διπλωματική εργασία που αποδεικνύει ότι άρχισαν να πειραματίζονται για την ιδέα μου χωρίς εμένα.
Ένα υφιστάμενο πέτρινο κτίριο το δοκίμασαν σε σεισμό χωρίς προένταση και με προένταση όπως σας λέω εγώ για να δουν τα συγκρίσιμα αποτελέσματα σε κάμψη και τέμνουσα. Τα Αποτελέσματα δικαιώνουν εμένα και κάνουν ρεζίλι τον Νταγκλής.
Διαβάστε την διπλωματική εργασία από τα 3/4 και κάτω στο link https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/bitstr ... sequence=1
Καλημέρα, θα σού απαντήσει, αν θέλει, ο Νταγκλής, εγώ, καθώς είπαμε, δεν διαθέτω ούτε καν τις στοιχειώδεις γνώσεις στο αντικείμενο αυτό.
Ωστόσο, το πανεπιστημιακό πτυχίο πιστοποιεί ότι κάποιος κατέχει έγκυρη γνώση και επιστημονική πειθαρχία.
Bazoomba έγραψε: 31 Ιαν 2024, 17:05
[user]
καταστροφέας ονείρων.......
Κοίτα να δεις που αισθάνομαι άσχημα τώρα...
Ειλικρινά μπήκα στην κουβέντα για να βοηθήσω. Πιστεύω με μικρές μετατροπές η πατέντα του όντως μπορεί να λειτουργήσει.
Όμως η καχυποψία του και η αλαζονεία του έχουν ακρωτηριάασει τον εγκέφαλο ενός, κατά τα άλλα, έξυπνου ανθρώπου.
Δυστυχώς δεν είναι μια απλή περίπτωση Dunning Kruger. Είναι πολύ βαρύτερη κατάσταση...
Με τι μετατροπές; Σε ρωτάω εγώ γιατί δεν θα το κάνει ο Σίσμικ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ναύτης έγραψε: 01 Φεβ 2024, 08:23
Καλημέρα, θα σού απαντήσει, αν θέλει, ο Νταγκλής, εγώ, καθώς είπαμε, δεν διαθέτω ούτε καν τις στοιχειώδεις γνώσεις στο αντικείμενο αυτό.
Ωστόσο, το πανεπιστημιακό πτυχίο πιστοποιεί ότι κάποιος κατέχει έγκυρη γνώση και επιστημονική πειθαρχία.
Στην παλιά γνώση ναι κατέχουν αυτά που έμαθαν. Ο ερευνητής όμως γράφει την νέα γνώση, και εγώ είμαι βαθμολογημένος ερευνητής αλλά δεν πιστέψατε ποτέ τα πειράματά μου και την δική μου προσομοίωση γιατί δεν είμαι μηχανικός. Είναι σαν να μου λέτε πιστεύουμε τον εργάτη και όχι τον μάστορα.