Ναύτης έγραψε: 31 Ιαν 2024, 10:44
Η φάση μού θυμίζει περιστατικό μάστορα που προσπαθούσε να πείσει -στο εργοτάξιο- φίλο αρχιτέκτονα ότι 5 μοίρες κλίση στην κολόνα δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο, τι χαλάει τον κόσμο, ξέρει αυτός (ο μάστορας).
Δεν μου λες ο μάστορας αυτός γράφει ακαδημαϊκή εφαρμοσμένη έρευνα στην αντισεισμική τεχνολογία?
Άντε μάθανε και οι καπότ.. και γαμ.. μόνες τους.
Κατ' αρχάς, καλημέρα.
Δεύτερον, μη βρίζεις, εγώ μαζί σου είμαι, τούς λέω ότι δεν διαθέτεις το γνωσιακό και επιστημονικό υπόβαθρο για να κατανοήσεις αυτά που σού γράφουν και χάνουν τον χρόνο τους, αλλά δε λογάνε, να σού πω την αλήθεια νομίζω ότι είναι ολίγον σαδιστές.
Α, και εγώ έχω συνεργάτη τον Καρύδη...
Ναι βέβαια...και έχω φίλο και τον Λέκα και τον Παπαδρακάκη.
Με είχαν συστήσει κι όλας στον δήμαρχο Πειραιά σε μια δεξίωση που είχε κάνει...
seismic έγραψε: 31 Ιαν 2024, 10:50
Δεν μου λες ο μάστορας αυτός γράφει ακαδημαϊκή εφαρμοσμένη έρευνα στην αντισεισμική τεχνολογία?
Άντε μάθανε και οι καπότ.. και γαμ.. μόνες τους.
Κατ' αρχάς, καλημέρα.
Δεύτερον, μη βρίζεις, εγώ μαζί σου είμαι, τούς λέω ότι δεν διαθέτεις το γνωσιακό και επιστημονικό υπόβαθρο για να κατανοήσεις αυτά που σού γράφουν και χάνουν τον χρόνο τους, αλλά δε λογάνε, να σού πω την αλήθεια νομίζω ότι είναι ολίγον σαδιστές.
Κοίτα, εγώ δεν έχω την παραμικρή γνώση επί του θέματος, βλέπω όμως ότι οι μηχανικοί που συμμετέχουν στο φόρουμ αμφισβητούν με επιστημονικά τεκμήρια τους ισχυρισμούς σου και επίσης, επί του πρακτέου, οι θεωρίες και οι πατέντες σου δεν γίνονται αποδεκτές. Εσύ λες ότι όλοι, η συντριπτική πλειονότητα τέλος πάντων, των μηχανικών λαθεύουν κι εσύ είσαι ο σωστός, μπορεί, πάντως απ' την ώρα που γράφεις μέσα σ' ένα φόρουμ γενικού ενδιαφέροντος νομίζω ότι πρέπει να είσαι πιο δεκτικός -και ευγενικός- στην κριτική, ειδικά όταν αυτή γίνεται από επιστήμονες μηχανικούς.
Ναύτης έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:19
Κατ' αρχάς, καλημέρα.
Κοίτα, εγώ δεν έχω την παραμικρή γνώση επί του θέματος, βλέπω όμως ότι οι μηχανικοί που συμμετέχουν στο φόρουμ αμφισβητούν με επιστημονικά τεκμήρια τους ισχυρισμούς σου και επίσης, επί του πρακτέου, οι θεωρίες και οι πατέντες σου δεν γίνονται αποδεκτές. Εσύ λες ότι όλοι, η συντριπτική πλειονότητα τέλος πάντων, των μηχανικών λαθεύουν κι εσύ είσαι ο σωστός, μπορεί, πάντως απ' την ώρα που γράφεις μέσα σ' ένα φόρουμ γενικού ενδιαφέροντος νομίζω ότι πρέπει να είσαι πιο δεκτικός -και ευγενικός- στην κριτική, ειδικά όταν αυτή γίνεται από επιστήμονες μηχανικούς.
Αν ο Νταγκλης είναι μηχανικός εγώ είμαι αστροναύτης.
Λοξίας έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:35
Καμιά άλλη ευχή έχεις να μας δώσεις ρε γελοίε τύπε;
.
Ναι Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Αργά ή γρήγορα τα εγκλήματα πληρώνονται.
Ντροπή κάπου. Τί είναι αυτά;
Τι τι είναι αυτά? Έχω ξοδέψει την μισή μου ζωή για να σας σώσω από τον σεισμό και εσείς μου φέρεστε έτσι.
Δεν χρωστάω σε κανέναν και ούτε ζήτησα χρήματα από κανένα. Ντροπή σε όλους αυτούς που δεν βοηθούν την έρευνα.
Σε λίγο θα είμαστε Τούρκοι όλοι γιατί πυροβολούμε τα πόδια μας.
Ό,τι κι αν είναι, σού ασκεί μια κριτική με επιστημονικά τεκμήρια. Το να απαντάς "τράβα γαμήσου" ή/και "εύχομαι να γκρεμιστεί το σπίτι σου και να γίνει μια μάζα με τα παιδιά σου" δεν ενισχύει τους ισχυρισμούς σου, αυτός που έχει, ή νομίζει ακράδαντα πως έχει, δίκιο δεν βγάζει γινάτια.
Λοξίας έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:35
Καμιά άλλη ευχή έχεις να μας δώσεις ρε γελοίε τύπε;
.
Δεν είναι η πρώτη φορά...
Μας έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε και εμείς και η οικογένειά μας από σεισμό, τουλάχιστον άλλες τρεις φορές...
Και γιατί; Διότι αντιτιθέμεθα στους ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς του...
seismic έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:40
Τι τι είναι αυτά? Έχω ξοδέψει την μισή μου ζωή για να σας σώσω από τον σεισμό και εσείς μου φέρεστε έτσι.
Δεν χρωστάω σε κανέναν και ούτε ζήτησα χρήματα από κανένα. Ντροπή σε όλους αυτούς που δεν βοηθούν την έρευνα.
Φίλε, δε πα να έχεις ξοδέψει ό,τι έχεις και δεν έχεις. Δεν εύχεσαι θάνατο στους συνανθρώπους σου, επειδή δεν ''σε παίζουνε'' για την πατέντα σου. Ή μήπως πιστεύεις πως όλοι εμείς εδώ μέσα είμαστε ''βαλτοί'' για να μπλοκάρουμε την ανέλιξή σου; Έλα τώρα.
Λυπάμαι ειλικρινά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναύτης έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:49
Ό,τι κι αν είναι, σού ασκεί μια κριτική με επιστημονικά τεκμήρια. Το να απαντάς "τράβα γαμήσου" ή/και "εύχομαι να γκρεμιστεί το σπίτι σου και να γίνει μια μάζα με τα παιδιά σου" δεν ενισχύει τους ισχυρισμούς σου, αυτός που έχει, ή νομίζει ακράδαντα πως έχει, δίκιο δεν βγάζει γινάτια.
Ο Νταγκλής παραποιεί την επιστήμη. Τα δικά μου επιστημονικά αποτελέσματα τα γράφεται στα παπάκια σας. Νομίζω είμαι σε λάθος μέρος.
Εδώ είναι η επιστήμη και με έχουν κορώνα εκεί μέσα. https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
seismic έγραψε: 31 Ιαν 2024, 11:40
Δεν είναι η πρώτη φορά...
Μας έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε και εμείς και η οικογένειά μας από σεισμό, τουλάχιστον άλλες τρεις φορές...
Και γιατί; Διότι αντιτιθέμεθα στους ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς του...
Μιλάμε για τέτοιον χαρακτήρα...
Αρρώστεια ρε φίλε. Παρακολουθούσα το νήμα, αλλά όχι συνέχεια.
Γνώμη μου είναι, απλά να τον γράψετε στα παπάρια σας και να τον αφήσετε να μιλάει μόνος του.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Φίλε, δε πα να έχεις ξοδέψει ό,τι έχεις και δεν έχεις. Δεν εύχεσαι θάνατο στους συνανθρώπους σου, επειδή δεν ''σε παίζουνε'' για την πατέντα σου. Ή μήπως πιστεύεις πως όλοι εμείς εδώ μέσα είμαστε ''βαλτοί'' για να μπλοκάρουμε την ανέλιξή σου; Έλα τώρα.
Λυπάμαι ειλικρινά.
Δεν ευχήθηκα τίποτα τέτοιο
Είπα μετά μην παραπονιέστε όταν γίνει σεισμός και σκοτωθείτε.