!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νιώθω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια, το χάσμα με τον απλό κόσμο είναι τεράστιο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Νιώθω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια, το χάσμα με τον απλό κόσμο είναι τεράστιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Εκείνο που θα ήθελα αν είχα πλούτο είναι υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, καθαριστήριο, να τρώω καμιά φορά σε καλό εστιατόριο, να έχω καλές υπηρεσίες υγείας, να μπορώ να κάνω τα ταξίδια που θέλω και να ασχολούμαι με αυτά που θέλω. Αλλά και ποιος δεν θα τα ήθελε;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Νιώθω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια, το χάσμα με τον απλό κόσμο είναι τεράστιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

plouf έγραψε: 29 Ιαν 2024, 18:48
Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2024, 14:44
plouf έγραψε: 29 Ιαν 2024, 14:41

Ενοπλε σοσιαλμπαχαλακη εσυ; :smt017 :smt017
:lol:
Παρεμπιπτόντως η δεύτερη ξαδέρφη μου είχε
εργαστεί ως καθηγήτρια στο αμερικάνικο κολλέγιο
και μας έλεγε ότι ήταν ατίθασο νιατο. :003:
Πωωωωωω...
:o
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Antares έγραψε: 29 Ιαν 2024, 18:59 Εκείνο που θα ήθελα αν είχα πλούτο είναι υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, καθαριστήριο, να τρώω καμιά φορά σε καλό εστιατόριο, να έχω καλές υπηρεσίες υγείας, να μπορώ να κάνω τα ταξίδια που θέλω και να ασχολούμαι με αυτά που θέλω. Αλλά και ποιος δεν θα τα ήθελε;
Kαι να εχεις 4 αδεσποτα σκυλια,3 αδεσποτες γατες,2 αδεσποτες παπιες και να τρως μονο βιγκαν τροφη. :lol: :003:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Garcia έγραψε: 30 Ιαν 2024, 11:15
Antares έγραψε: 29 Ιαν 2024, 18:59 Εκείνο που θα ήθελα αν είχα πλούτο είναι υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, καθαριστήριο, να τρώω καμιά φορά σε καλό εστιατόριο, να έχω καλές υπηρεσίες υγείας, να μπορώ να κάνω τα ταξίδια που θέλω και να ασχολούμαι με αυτά που θέλω. Αλλά και ποιος δεν θα τα ήθελε;
Kαι να εχεις 4 αδεσποτα σκυλια,3 αδεσποτες γατες,2 αδεσποτες παπιες και να τρως μονο βιγκαν τροφη. :lol: :003:
Μπα μου αρέσουν τα φιλετάκια. :D Επίσης υπάρχει κάτι καλύτερο να ασχολείσαι με αυτά που σου αρέσουν (την επιστήμη, τέχνη που έχεις σπουδάσει) αντί να υπομένεις τα πάνδεινα για έναν μισθό;
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Η Εριέττα θέλει να συναισθανθει τον απλό λαϊκό πολίτη,έχει ενοχές που ζει σε πανακριβες βιλες και προκειμένου να της τρώνε την περιουσία παρατρεχαμενοι,ταιζει τα αδέσποτα και προμοταρει ακτιβισμό+βιγκανισμο+εθελοντισμό.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η αγγούρω, θα ήταν πολύ απλά να υποσχεθεί ότι θα δωρίσει σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της. Το έχουν πει ήδη ο Zuckerberg, ο Bezos, ο Gates κτλ. Αλλά εντάξει, καλό είναι να ταΐζουμε και καμμιά αδέσποτη γατούλα και να μαλακιζόμαστε στα social media.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”