!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 16:41 Ας τα αφησουμε αυτα.

Η ερωτηση ειναι μια.

Στο Dragons Den πηγες?
καλη ερωτηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:49
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:45
George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:21 Αν οντως κανει αυτο που λεει η πατέντα σου (ΝΟΤ) τωρα ειναι η ευκαιρια σου.

Ο Λεκκας μολις ανακοινωσε αναβαθμιση του αντισεισμικου σχεδιασμου σημερα.

Γιατι δεν πας να καταθέσεις την προταση σου?
Δεν το ήξερα ευχαριστώ που μου το είπες. Με τον Λέκκα και τον Καρύδη που είναι φίλος του Λέκκα γνωρίζομαι.
Θα τον πάρω τηλέφωνο αύριο.
Πες μας τι σου ειπε
οτι ο gorge v απο το πχορουμ ειναι μεγαλο καθικι, και καλα ειχε την ησυχία του ο ανθρωπος. :003:

seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Δεν είμαι εδώ για να πάρω τι γνώμη σας αλλά για να απαντήσω στον κάθε έναν που έχει απορίες.
Δεν απαντώ σε θέματα που κρίνουν το έργο μου γιατί ούτε κριτές είσαστε ούτε επενδυτές.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:13 Δεν είμαι εδώ για να πάρω τι γνώμη σας αλλά για να απαντήσω στον κάθε έναν που έχει απορίες.
Δεν απαντώ σε θέματα που κρίνουν το έργο μου γιατί ούτε κριτές είσαστε ούτε επενδυτές.
E ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.

Πηγαινε στο Dragons Den για να βρεις επενδυτες.

Ακομα και αν δεν βρεις θα σε δειξει η τηλεοραση και ο κοσμος θα σε μαθει θελει δε θελει. Ακομα και η συνομωσια δεν μπορει να κλεισει τις τηλεορασεις ολου του κοσμου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ρε μην τον πρήζετε τον άνθρωπο, δεν θα βγάλετε άκρη. Εκατό φορές σάς έχει γράψει ότι είναι μια μαστοράτζα: έτσι τα καταλαβαίνει τα πράγματα, επομένως έτσι πρέπει νά 'ναι, και δε πα να του φέρετε όλους τους καθηγητές του MIT να του εξηγήσουν ότι δεν είναι έτσι.
Αφήστε τον να βγάζει τον νταλκά του, μπααα, μυστήριοι είστε.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 12:11
Μα τι λες ρε χαζοβιόλη αυτά που λες ισχύουν μόνο όταν υπάρχουν δύο στηρίγματα σε οριζόντιο δοκό όπως οι γέφυρες με 50 μ. άνοιγμα που λες και δεν ντρέπεσαι γιατί με γραμμικό οπλισμό αυτά τα ανοίγματα δεν πιάνονται με τίποτα, για αυτό και εγώ κάνω προένταση.
Δεν ισχύουν σε πρόβολο. Βασικά εγώ έχω έναν πακτωμένο τοίχωμα που στο σεισμό μετατρέπεται σε πρόβολο. Αν βάλεις τον οπλισμό καμπυλωτό το μπαλκόνι - πρόβολος θα βρεθεί στο πεζοδρόμιο
Η μετατάνυση στον πρόβολο γίνεται με ίσιους τένοντες στο πάνω άκρο.
Μια χαρά γίνεται έκκεντρη χάραξη και σε προβόλους ρε ανόητε.

Απλώς είναι ΑΔΥΝΑΤΗ στην εναλλασσόμενη φόρτιση.

Εικόνα

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πέθανε η προένταση. Ο σεισμός κάτεστρεψε την προένταση...

Για να συνοψίσουμε....
α) Η τριβή των αδρανών ΔΕΝ λειτουργεί
β) Η αντιτέμνουσα που δημιουργείς ειναι ΜΗΔΕΝ
γ) Ο μόνος τρόπος να παραλάβεις την τέμνουσα είναι το πλέγμα. Όπως όλα τα τοιχώματα της γης.

Χωρίς την παραλαβή της τέμνουσας δεν υπάρχει ούτε κάμψη, ούτε ανατροπή, ούτε ΤΙΠΟΤΑ. Το τοίχωμα γίνεται μια μάζα αμμοχάλικο.
Ο μέγιστος σεισμός που μπορείς να παραλάβεις καθορίζεται από την αντοχή του πλέγματος.,

....και έτσι απλά τελειώνει το παραμύθι σου!
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:36 Ρε μην τον πρήζετε τον άνθρωπο, δεν θα βγάλετε άκρη. Εκατό φορές σάς έχει γράψει ότι είναι μια μαστοράτζα: έτσι τα καταλαβαίνει τα πράγματα, επομένως έτσι πρέπει νά 'ναι, και δε πα να του φέρετε όλους τους καθηγητές του MIT να του εξηγήσουν ότι δεν είναι έτσι.
Εντάξει....τις ειδικές περιπτώσεις ανθρώπων πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με συγκαταβατικότητα αλλά αυτός αποθρασύνεται εντελώς αν τον αφήνεις ελεύθερο. Βρίζει όλον τον κόσμο χυδαία...

Καλό είναι να τρώει τις σφαλιάρες του να συνέρχεται...
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Νταγκλης έγραψε: 29 Ιαν 2024, 13:02
Ναύτης έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:36 Ρε μην τον πρήζετε τον άνθρωπο, δεν θα βγάλετε άκρη. Εκατό φορές σάς έχει γράψει ότι είναι μια μαστοράτζα: έτσι τα καταλαβαίνει τα πράγματα, επομένως έτσι πρέπει νά 'ναι, και δε πα να του φέρετε όλους τους καθηγητές του MIT να του εξηγήσουν ότι δεν είναι έτσι.
Εντάξει....τις ειδικές περιπτώσεις ανθρώπων πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με συγκαταβατικότητα αλλά αυτός αποθρασύνεται εντελώς αν τον αφήνεις ελεύθερο. Βρίζει όλον τον κόσμο χυδαία...

Εντάξει, αλλά δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη, στο λέω, ο τύπος είναι πεπεισμένος ότι όλοι οι επιστήμονες του κόσμου είτε είναι άσχετοι είτε έχουν συνωμοτήσει εναντίον του.
seismic

Όταν 5 παγκόσμιοι καθηγητές διευθυντές σεισμικών βάσεων και πειραματικών εργαστηρίων αντισεισμικής τεχνολογίας επικροτούν την μέθοδό μου.
Όταν η προσομοίωση και τα πειράματα που έκανα,τα οποία και δημοσίευσα σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, και τα δέχθηκαν ως έγκυρα και τα δημοσίευσαν
Όταν έχω και πλήρη θεωρεία
Τι να ακούσω βρε μαλάκες τα ανώνυμα τρολάκια εδώ μέσα?
Νταγκλης Ο Παπαδρακάκης με την προσομοίωση που μου έκανε σου τρίβει στα μούτρα τις βλακείες που λες.
Σου απάντησα και εγώ αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις το απλό ότι τα ερευνητικά αποτελέσματα δεν συμβαδίζουν με αυτά που έμαθες.
Απλά η νέα τεχνολογία τους δίνει μια κλωτσιά και παπάκια και τα αλλάζει.
Τους 5 καθηγητές θα σας τους πω όταν παραδεχθείτε μετά από αυτό ότι κάνατε λάθος.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

seismic έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:13 Δεν είμαι εδώ για να πάρω τι γνώμη σας αλλά για να απαντήσω στον κάθε έναν που έχει απορίες.
δεν ειμαι εδω για να σε διδαξω τα λαθη σου.το εκανα καποτε, με καλη προθεση, και με επιασες στο βρισιδι.

ειμαι εδω για να σε κοροιδευω οταν γραφεις κοτσανες.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

seismic έγραψε: 29 Ιαν 2024, 13:53 Όταν 5 παγκόσμιοι καθηγητές
τι ειναι παγκοσμιος καθηγητης; δεν τον εχω ξανασυναντησει αυτον τον ορισμο.

seismic

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2024, 14:05
δεν ειμαι εδω για να σε διδαξω τα λαθη σου.το εκανα καποτε, με καλη προθεση, και με επιασες στο βρισιδι.

ειμαι εδω για να σε κοροιδευω οταν γραφεις κοτσανες.
Ρε άσε τα σάπια Αν σας πω 5 παγκόσμιους καθηγητές που επικροτούν την ιδέα μου θα παραδεχθείς ότι έλεγες μαλακίες ναι ή όχι?
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιαν 2024, 13:14
Νταγκλης έγραψε: 29 Ιαν 2024, 13:02

Εντάξει, αλλά δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη, στο λέω, ο τύπος είναι πεπεισμένος ότι όλοι οι επιστήμονες του κόσμου είτε είναι άσχετοι είτε έχουν συνωμοτήσει εναντίον του.
Σωστά, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη.
Διότι, αν δεν συμφωνήσεις μαζί του δεν πρόκειται, επ' ουδενί λόγω, να δεχθεί να ακούσει τι του λες.
Πολλά άτομα (ειδικά πολιτικοί μηχανικοί στα δύο φόρα των μηχανικών που είχε γραφτεί), τον άκουσαν/διαβασαν προσεκτικά και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, επειδή ένα δυο μέλη ξίνισαν διότι δεν είχε πτυχίο πολιτικού μηχανικού, οι συντονιστές τους έβαλαν χέρι για το σνομπάρισμα. Και προσπάθησαν να του δείξουν που κάνει λάθος στους υπολογισμούς του...
Ε, ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε...άστραφτε και βροντούσε σε κάθε υπόδειξη λάθους!

"Εγώ είμαι βαθμολογημένος ερευνητής, ανώτερος των καθηγητών και δεν μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου".

Αυτή ήταν η προτιμώμενη απάντησή του (και άλλες παρόμοιες), σε όποιον προσπαθούσε να του δείξει τα λάθη του.

Δεν είναι τυχαίο το ότι είχε γραφτεί σε πάνω από 20 φόρα και σε όλα, μετά από μερικούς μήνες, έτρωγε μόνιμο μπαν.

Ναι, όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχει ανάγκη να τον αναγνωρίσουμε σαν έναν σπουδαίο καθηγητή και σωτήρα της ανθρωπότητας.
Αλλά όταν αρχίζει τις "φιλοφρονήσεις" (που λέει και ο Νταγκλής), ε, δύσκολα να μην αρχίσεις το δούλεμα...

.
seismic

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2024, 14:07
Καθηγητές με μεγάλη βιβλιογραφία και διευθυντές ερευνητικών κέντρων σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2024, 14:07
Πως λέμε ρε συ "παγκόσμιος πρωταθλητής";
Ε, το ίδιο είναι...
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”