seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 13:35
Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 13:32
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 13:17
Βρες μου εσύ ένα εργαστήριο που κάνει τσάμπα σεισμικά πειράματα και θα τα κάνω
Για πες μου, πόσα λεφτά χρειάζονται για να γίνει ένα πλήρες πείραμα της ευρεσιτεχνίας σου.
.
5 000 000 ευρώ σε πλήρη κλίμακα 6 ορόφων.
Δεν γνωρίζω, αλλά το ποσόν μου φαίνεται υπερβολικό.
Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει...
Για πρόσεξε (αν και στα έχω ξαναγράψει αυτά)...
Εσύ είσαι 100% σίγουρος ότι η πατέντα σου κάνει αυτά που ισχυρίζεσαι ότι κάνει.
Και αν πράγματι τα κάνει, αν πράγματι προστατεύει τις κατασκευές από μεγάλους σεισμούς, είναι μια τεράστια επανάσταση.
Δεν αστείο πραγμα να κατασκευάζεις κτίρια που δεν θα πέφτουν ούτε σε σεισμό 8 ρίχτερ...καθόλου αστείο πράγμα!
Μπορεί κάποιος εύκολα να φανταστεί τι θα γίνει αν μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, έχει στην ιδιοκτησία της μια τέτοια πατέντα και χτίζει από μονοκατοικίες μέχρι πολυόροφα κτίρια με αυτήν την μέθοδο! Σε όλο τον κόσμο!
Και όποιοι άλλοι θέλουν να χτίσουν με αυτήν την μέθοδο, θα πληρώνουν για την πατέντα!
Καταλαβαίνει κανείς, ότι αυτή η κατασκευαστική θα θησαυρίσει...
Για 20 χρόνια (που διαρκεί η πατέντα), λογικά θα πρέπει να έχει βγάλει δισεκατομμύρια λέμε...
Οπότε, αν μία τέτοια εταιρεία ή ένα σοβαρό επιστημονικό εργαστήριο ή ένα πανεπιστήμιο, έχουν στα χέρια τους την ευρεσιτεχνία σου (που την έχεις δημοσιεύσει), θα την μελετήσουν, θα αναλύσουν την μέθοδο, θα αντιπαραβάλλουν τους υπολογισμούς σου με τα πραγματικά μαθηματικά του κλάδου, θα ελέγξουν τους στατικούς υπολογισμούς σου και θα αποφανθούν αν όλα αυτά που ισχυρίζεσαι είναι σωστά ή όχι.
Αν είναι, τότε δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο (οικονομικά εννοώ), να κάνουν ένα πλήρες πείραμα σε κλίμακα 6 οροόφων...
Και 10 να μη σου πω...
Αν καταλάβω και διαπιστώσω, ότι σε 20 χρόνια θα έχω βγάλει 100 δισεκατομμύρια, θα δώσω τώρα και 5 και 10 εκατομμύρια για να πιστοποιήσω και να αγοράσω την ευρεσιτεχνία σου.
Για να μην έχεις, εδώ και 12 χρόνια,
ούτε μία πρόταση, ενώ καυχιέσαι ότι την ευρεσιτεχνία σου την έχουν διαβάσει/κατεβάσει δεκάδες χιλιάδες άτομα-επιστήμονες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει...
.