Ε τωρα τι ρωτας κι εσυ , ο ανθρωπος εδω και 5 χρονια μας πρηζει οτι τα F35 einai τενεκεδες. Και ολοι οι υπολοιποι τα ιδια λεγανε δλδ μεχρι πριν 5 χρονια αναμασοντας ρωσσσικη χονδροειδη προπαγανδα, επειτα με τα πρωτα δειγματα οτι παμε σε πολεμικη περιοδο το F35 egine αναρπαστο και οι πιο πολλοι απο δαυτους το βουλωσαν . Σημερα μας τα εχουν πρηξει για τις LCS. Oi LCS ειναι ταχυτατες ευελικτες και αθορυβες φρεγατες παρακτιων αποστολων που σημαινει οτι ειναι ΙΔΑΝΙΚΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΜΥΝΑΣ για την παρακτια περιοχη που ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Αντιθετως οι βαρυτερες γαλλικες ειναι αργες , θορυβωδεις και καθιμενες παπιες για ενα επιχειρησιακο περιβαλλον οπως του αιγοιου.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2024, 12:46Άσε με εμένα, είμαι άσχετος.stergiosbik έγραψε: 27 Ιαν 2024, 12:19Αν ειχες ασχοληθει εστω και λιγο,θα καταλαβαινες τι εγκληματα κανουν στα εξοπλιστικα και ποσο ψευτικη ειναι η δηθεν δωρεαν βοηθεια.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2024, 12:13
Γιατί;
https://twitter.com/e_amyna/status/1751 ... cX6pQ&s=19
Πες μου εσύ που έχεις ασχοληθεί. Πες μου τι σε χάλασε από την χθεσινή συμφωνία. Τα F35 ; Ο έξτρα εξοπλισμός; Τα οχήματα; Τι;
Μετά πες μου τι σε χάλασε με τα anti drone που ανακοίνωσε ο Δένδιας.
Και μετά πες τι σε χάλασε στις κινήσεις της πρώτης τετραετίας.
ΑΛλα ολοι εδω οι αστειοι πραγματικα ειδημονες τις εβγαλαν αχρηστες γιατι ετσι λεει ο πουτιν...
ΑΠο κει και περα , εκτος απο τις 4 φρεγατες αντε και τα ψιχουλα των Bradley kai c130 η αμερικανικη βοηθεια ειμαι μικρου μεγεθους. Ομως ερχεται μεγαλος πολεμος που ελπιζω οτι θαναι μονο ψυχρος, που σημαινει οτι η Ελλας ως φροντ αλαη των ΗΠΑ θα εφοδιαστει με τουλαχιστον αλλα 60 F35 , 4 tico, allew 4 lcs, 6 frem, 300/500 abrams , αλλα τοσα Bradley, kai o καταλογος ειναι μακρυς.
Αυτοι οι συνηθεις πολυξεροι μπαγλαμαδες ειναι πολυ ενοχλητικοι ειδικα οταν τοσο ξεκαθαρα φαινεται οτι δεν εχουν ιδεα περι τι μιλανε, ενω οι αποψεις τους περι οπλων θυμιζουν πλεηστεησον2