ισως δεν το σκεφτηκα καλα εκει που ειπα να ζωστει εκρηκτικα. μαλλον θα χρειαστουν χαμηλης ισχυος πυρηνικα.panos291 έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:22 Οριστε και το τρειλερ της ταινίας. Πληρωσε ενα φαρμακειο να σου δωσει θετικο rapid
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
Re: ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Το αντιμονιο το δίνουν οι τσαρλατανοι της ομοιοπαθητικής για αναπνευστικά προβλήματα.Σενέκας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:29 Οκ, εντάξει, είδα το τρέιλερ: Θα ψάξεις για χάπια απο αντιμόνιο, πιθανότατα υπάρχον ακόμα σε εναλλακτικά μαγαζιά που πουλάνε εργαλεία ομοιοπαθητικής κλπ. Θα το πάρεις το βράδυ και μέχρι το πρωί θα αρχίσει η ακατάσχετη διάρροια και ο εμετός αλλά μη φοβηθείς, δεν πρόκειται να πάθεις καμιά σοβαρή ζημιά, θέλουμε ίσα ίσα λίγο εμετούλη και λίγο τσιρλιό για να φανείς άρρωστος. Το παίρνεις, κάθεσαι σπίτι και ξεμπερδεύεις
Otto Weininger
Αν θέλει να τον πιάσει ένα ελαφρύ τσιρλιό ας πιει λίγο duphalac και λίγο Αλόη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Τσιρλιο; Έχετε πει ποτέ επιτυχώς ότι δεν θα έρθω γιατί κατουριέμαι;
Μισό λεπτό, ετοιμάζω νήμαOtto Weininger έγραψε: 23 Ιαν 2024, 22:03Το αντιμονιο το δίνουν οι τσαρλατανοι της ομοιοπαθητικής για αναπνευστικά προβλήματα.Σενέκας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 19:29 Οκ, εντάξει, είδα το τρέιλερ: Θα ψάξεις για χάπια απο αντιμόνιο, πιθανότατα υπάρχον ακόμα σε εναλλακτικά μαγαζιά που πουλάνε εργαλεία ομοιοπαθητικής κλπ. Θα το πάρεις το βράδυ και μέχρι το πρωί θα αρχίσει η ακατάσχετη διάρροια και ο εμετός αλλά μη φοβηθείς, δεν πρόκειται να πάθεις καμιά σοβαρή ζημιά, θέλουμε ίσα ίσα λίγο εμετούλη και λίγο τσιρλιό για να φανείς άρρωστος. Το παίρνεις, κάθεσαι σπίτι και ξεμπερδεύεις
Otto Weininger
Αν θέλει να τον πιάσει ένα ελαφρύ τσιρλιό ας πιει λίγο duphalac και λίγο Αλόη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 117 Απαντήσεις