!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
-8 το πρωί στις 9
καλά ήταν έχουμε δει και πιο. Κάτω...
καλά ήταν έχουμε δει και πιο. Κάτω...
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Βόρεια Ελλάδα;
Kailar
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
Κανόνισε να βγεις έξω τώρα να τον χαιρετήσειςvantono έγραψε: 23 Ιαν 2024, 09:43 7 βαθμούς και ηλιοφάνεια σήμερα.
2 βαθμούς κάτω από χτες δηλαδή, και επειδή έχει φουλ ηλιοφάνεια φαντάζει σαν 12-13.
Ο ήλιος είναι ζωή, τέλος!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Θα τον χαιρετήσει στις 17:22
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι ενταξει, με 10 βαθμούς.
Κρώζουν οι αλκυόνες μετά μανίας. Αν αύριο έχει τον ίδιο ήλιο με τουλάχιστον ένα 5αρι βαθμούς πιο πάνω, το συζητάμε για αλκυονίδες
- vantono
Τι λεει, θα τη δείτε την ασπρη μερα σας αυτές τις μέρες ή τα παρατήσατε απο αισιοδοξια? 
Δεν γουστάρω καθόλου τις άσπρες μέρες στις πόλεις. Επειδή εκλαμβάνονται ως διακοσμητικό ντεκόρ και τίποτα περισσότερο. Και να κλάψες για αποκλεισμούς, να κυκλοφοριακό επειδή ξεχύνονται όλοι για χιονοπόλεμο (έλεος), να παγωμένα πεζοδρόμια (πού είναι το κράτος να φτυαρίσει;), να κλείσιμο σχολείων για να μην πάθουν κρυοπαγήματα τα παιδιά κλπ κλπ κλπvantono έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:48 Τι λεει, θα τη δείτε την ασπρη μερα σας αυτές τις μέρες ή τα παρατήσατε απο αισιοδοξια?![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
θκατουλες...
ξεκινησε να βρεχει πιο εντονα και με περισσοτερο αέρα
ξεκινησε να βρεχει πιο εντονα και με περισσοτερο αέρα
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Αν μένεις απο Κηφισια και πάνω θα δεις καμια νιφάδα, αλλιώς μονο κρυο.vantono έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:48 Τι λεει, θα τη δείτε την ασπρη μερα σας αυτές τις μέρες ή τα παρατήσατε απο αισιοδοξια?![]()
Το θέμα ειναι να μην στρώσει και να μεινει ανοιχτή πάση θυσία η Μαλακάσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Ως ετσι θα εκλαμβάνονταν αν χιονιζε Χριστουγεννα πιστευω, αλλα Χριστούγεννα κανει παντα 20 βαθμους με λιακαδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2024, 11:54Δεν γουστάρω καθόλου τις άσπρες μέρες στις πόλεις. Επειδή εκλαμβάνονται ως διακοσμητικό ντεκόρ και τίποτα περισσότερο. Και να κλάψες για αποκλεισμούς, να κυκλοφοριακό επειδή ξεχύνονται όλοι για χιονοπόλεμο (έλεος), να παγωμένα πεζοδρόμια (πού είναι το κράτος να φτυαρίσει;), να κλείσιμο σχολείων για να μην πάθουν κρυοπαγήματα τα παιδιά κλπ κλπ κλπvantono έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:48 Τι λεει, θα τη δείτε την ασπρη μερα σας αυτές τις μέρες ή τα παρατήσατε απο αισιοδοξια?![]()
- vantono
Για τους αλλους ρωτάω, εγώ δεν θελω να δω, να μου λείπει. Εκτός απο την περιπτωση που τα εβλεπα στον πολυ ακραίο τους βαθμο, που θα προκαλούσε ολιγοήμερο λοκνταουν.Ερμής έγραψε: 29 Ιαν 2024, 13:20Αν μένεις απο Κηφισια και πάνω θα δεις καμια νιφάδα, αλλιώς μονο κρυο.vantono έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:48 Τι λεει, θα τη δείτε την ασπρη μερα σας αυτές τις μέρες ή τα παρατήσατε απο αισιοδοξια?![]()
Το θέμα ειναι να μην στρώσει και να μεινει ανοιχτή πάση θυσία η Μαλακάσα.
ελπίζει ο κακοντέληςvantono έγραψε: 29 Ιαν 2024, 13:31Για τους αλλους ρωτάω, εγώ δεν θελω να δω, να μου λείπει. Εκτός απο την περιπτωση που τα εβλεπα στον πολυ ακραίο τους βαθμο, που θα προκαλούσε ολιγοήμερο λοκνταουν.Ερμής έγραψε: 29 Ιαν 2024, 13:20Αν μένεις απο Κηφισια και πάνω θα δεις καμια νιφάδα, αλλιώς μονο κρυο.vantono έγραψε: 29 Ιαν 2024, 10:48 Τι λεει, θα τη δείτε την ασπρη μερα σας αυτές τις μέρες ή τα παρατήσατε απο αισιοδοξια?![]()
Το θέμα ειναι να μην στρώσει και να μεινει ανοιχτή πάση θυσία η Μαλακάσα.![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis