!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Space_Passenger
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Ηλιο και ζεστη εδω που ειμαι. Και γω υπερ της ηλιοφανειας και της (σχετικης) ζεστης. Οχι σαχαρα φυσικα.
-
stergiosbik
Μονο αν εισαι ηλιθιος δεν καταλαβαινεις οτι αυτες οι θερμοκρασιες ειναι επικινδυνες για την εποχη.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:05 Τι διαβαζω παλι ρε π00sτη μου! Αντι να χαίρονται που εχουμε 18-19 βαθμους με ηλιοφάνεια, την καλυτερη και ιδανικοτερη εβερ θερμοκρασία για το ανθρώπινο ειδος (τη διάθεσή του, τη συγκέντρωσή του, την ψυχολογία του κτλ), θελουν να παγωνει ο κωλος τους. Μιλαμε για ιδρυματικές προσωπικότητες στα ορια της καταθλιψης ή μαλλον μανιοκατάθλιψης.
Ο χειμωνας υπαρχει για καποιον λογο.
Αν δεν υπαρχει,μονο προβληματα θα δημιουργηθουν στην φυση,αρα και σε σενα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια χαρά ειμαστε, τιποτα δεν θα παθουμε. Για 18 βαθμους μιλαμε αυτη τη στιγμη, οχι για 28. Αν ειχαμε κανενα 25άρι plus οκ, να συμφωνησω οτι κατι δεν παει καλα.nowhere έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:22ρε χαρούμενε θα γίνουμε βεδουίνοι αν συνεχίσει αυτός ο καιρός για μερικά χρόνιαvantono έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:05 Τι διαβαζω παλι ρε π00sτη μου! Αντι να χαίρονται που εχουμε 18-19 βαθμους με ηλιοφάνεια, την καλυτερη και ιδανικοτερη εβερ θερμοκρασία για το ανθρώπινο ειδος (τη διάθεσή του, τη συγκέντρωσή του, την ψυχολογία του κτλ), θελουν να παγωνει ο κωλος τους. Μιλαμε για ιδρυματικές προσωπικότητες στα ορια της καταθλιψης ή μαλλον μανιοκατάθλιψης.
Ειναι σαν να σου τυχαίνει ενα ανθρωπίνως ήπιο καλοκαιρι με 30-32 βαθμους μαξ, και να κλαίγεσαι επειδη δεν εχει βαρεσει 40αρι που ειναι το πιο συνηθες για καλοκαιρινο καιρο στην Ελλαδα, και πωπω τι θα γινει τωρα, θα γινουμε Αλασκα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καθολου επικίνδυνο δεν ειναι ενα σκάρτο 20παρά βαθμάκι για Ελλαδα (και Αθήνα συγκεκριμένα), ακομα και μεσα στο Γενάρη. Σαν να μου λες οτι για μια φορά που ετυχε να κανει "σχετικα κρυο" Αυγουστο, με 30-35 βαθμους και οχι 40αρι+, θα καταστραφει η φυση.stergiosbik έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:25Μονο αν εισαι ηλιθιος δεν καταλαβαινεις οτι αυτες οι θερμοκρασιες ειναι επικινδυνες για την εποχη.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:05 Τι διαβαζω παλι ρε π00sτη μου! Αντι να χαίρονται που εχουμε 18-19 βαθμους με ηλιοφάνεια, την καλυτερη και ιδανικοτερη εβερ θερμοκρασία για το ανθρώπινο ειδος (τη διάθεσή του, τη συγκέντρωσή του, την ψυχολογία του κτλ), θελουν να παγωνει ο κωλος τους. Μιλαμε για ιδρυματικές προσωπικότητες στα ορια της καταθλιψης ή μαλλον μανιοκατάθλιψης.
Ναι, αν μιλάμε για μία δύο ημέρες μέσα στον Ιανουάριο, οκ. Εδώ όμως φτάσαμε να κάνουμε χειμώνα σε μικροδόσεις ανάμεσα στην Άνοιξη.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:32 Καθολου επικίνδυνο δεν ειναι ενα σκάρτο 20παρά βαθμάκι για Ελλαδα (και Αθήνα συγκεκριμένα), ακομα και μεσα στο Γενάρη. Σαν να μου λες οτι για μια φορά που ετυχε να κανει "σχετικα κρυο" Αυγουστο, με 30-35 βαθμους και οχι 40αρι+, θα καταστραφει η φυση.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Παρα πολυ επικινδυνο ειναι. Εδω στην Κρητη θα εχουμε λειψυδρια αν συνεχιστει η κατασταση, ηδη εχουν μειωσει την παροχη τπυ νερου. Τα λιοδεντρα θα ξεραθουν, παει η παραγωγη για τπυ χρονου. Μιλαμε για καταστροφη πολυ μεγαλων διαστασεων που εκει απανω δεν την αντιλαμβανεστεε οσο εμεις που ανεκαθεν ειχαμε θεμα με το νερο.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:32Καθολου επικίνδυνο δεν ειναι ενα σκάρτο 20παρά βαθμάκι για Ελλαδα (και Αθήνα συγκεκριμένα), ακομα και μεσα στο Γενάρη. Σαν να μου λες οτι για μια φορά που ετυχε να κανει "σχετικα κρυο" Αυγουστο, με 30-35 βαθμους και οχι 40αρι+, θα καταστραφει η φυση.stergiosbik έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:25Μονο αν εισαι ηλιθιος δεν καταλαβαινεις οτι αυτες οι θερμοκρασιες ειναι επικινδυνες για την εποχη.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:05 Τι διαβαζω παλι ρε π00sτη μου! Αντι να χαίρονται που εχουμε 18-19 βαθμους με ηλιοφάνεια, την καλυτερη και ιδανικοτερη εβερ θερμοκρασία για το ανθρώπινο ειδος (τη διάθεσή του, τη συγκέντρωσή του, την ψυχολογία του κτλ), θελουν να παγωνει ο κωλος τους. Μιλαμε για ιδρυματικές προσωπικότητες στα ορια της καταθλιψης ή μαλλον μανιοκατάθλιψης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα υπάρξει γενικά θέμα στην παραγωγή πάλι.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2024, 14:05 Τι διαβαζω παλι ρε π00sτη μου! Αντι να χαίρονται που εχουμε 18-19 βαθμους με ηλιοφάνεια, την καλυτερη και ιδανικοτερη εβερ θερμοκρασία για το ανθρώπινο ειδος (τη διάθεσή του, τη συγκέντρωσή του, την ψυχολογία του κτλ), θελουν να παγωνει ο κωλος τους. Μιλαμε για ιδρυματικές προσωπικότητες στα ορια της καταθλιψης ή μαλλον μανιοκατάθλιψης.
Τα δένδρα κανονικά πρέπει να βρίσκονται σε λήθαργο το χειμώνα και όχι να κυκλοφορει ο χυμός στο εσωτερικό τους.
Δεν βοηθάνε οι παρατεταμενες υψηλές θερμοκρασίες τώρα.
Τώρα το φυσικό είναι να εχει Ψ.κρυο.
Σημερινή θερμοκρασία στα 500μ σήμερα το πρωί.
Έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Πού είναι αυτό;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Α!
Καλή δύναμη.
Από Κυριακή και εδώ, λέει το δελτίο καιρού.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Και λιακάδα μούρλια.
Ο πιο ωραίος καιρός. Αναζωογονητικός. Και το -5 είναι μόνο το πρωί. Ως τις 12 όλος ο παγετός έχει λίωσει. 3αρια, 4αρια βασικα.
Ας μείνει έτσι και για δυο μήνες, τίποτα πιο τέλειο!
Η κυρά μου που είναι χειμερινή κολυμβήτρια, κάνει μπάνιο κάθε μέρα με τους πάγους να πλέουν γύρω-γύρω. Εγώ δεν είμαι τόσο χαρντκορ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν φυσάει ούτε βρέχει.Imperium έγραψε: 19 Ιαν 2024, 23:58Και λιακάδα μούρλια.
Ο πιο ωραίος καιρός. Αναζωογονητικός. Και το -5 είναι μόνο το πρωί. Ως τις 12 όλος ο παγετός έχει λίωσει. 3αρια, 4αρια βασικα.
Ας μείνει έτσι και για δυο μήνες, τίποτα πιο τέλειο!
Η κυρά μου που είναι χειμερινή κολυμβήτρια, κάνει μπάνιο κάθε μέρα με τους πάγους να πλέουν γύρω-γύρω. Εγώ δεν είμαι τόσο χαρντκορ.
Αλλά ο ήλιος δεν κρατάει πολύ γμτ...
Yippie Kay Yay
- Tileskordos
- Phorum.gr user: Tileskordos
Στην Θεσσαλονίκη 4 βαθμούς με ψιχάλα, εχτές στην ίδια ώρα 21 είχαμε με ήλιο. Αχ!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις