!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιλέτο κοτοπουλο
Φιλέτο κοτοπουλο
Αγόρασα χθες κάτι φιλέτα συσκευασμένα. Οι μαλακές όμως δεν έγραφαν ότι έχει σύντομη ημερομηνία λήξης και το είδα μετά την αγορά όταν πρόσεξα τη συσκευασία. Λήγει στις 13/1. Δεν ήταν παραπάνω γλιτσερα από το συνηθες, αλλά η συσκευασία είχε φουσκαλίτσες υγρασιας εσωτερικά. Τώρα τα έβαλα στο τηγάνι αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές να τα φαω. Τα μύρισε πριν τα βάλω στο τηγάνι, δεν μυριζαν ωραία αλλά δεν έχω ξαναβάλει να μυρίσει ώμο φιλέτο κοτοπουλου. Είναι ασφαλές λετε ή να τα ριξω στις γατες;
Re: Φιλέτο κοτοπουλο
https://ibb.co/dWZ8ByV
Να φάω ένα κομμάτι και να περιμένω μήπως πάθω κατι; Σε πόσες ώρες σε πιάνει δηλητηρίαση;
Να φάω ένα κομμάτι και να περιμένω μήπως πάθω κατι; Σε πόσες ώρες σε πιάνει δηλητηρίαση;
Πρώτα πρώτα , προτού κάνεις ο,τιδήποτε να στείλεις τη φώτο στην 'Ακαρδη© να συγκινηθεί.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν υπάρχει πιο άγευστο κρέας από τα φιλέτα κοτόπουλου.
Οι βίγκαν επιλογές, προσφέρουν καλύτερες γεύσεις.
Οι βίγκαν επιλογές, προσφέρουν καλύτερες γεύσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Κοτόπουλο που μυρίζει δεν το τρως. Τελεία, δεν έχει τίποτα άλλο.Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:37 https://ibb.co/dWZ8ByV
Συμπτώματα δηλητηρίασης από κοτόπουλο συνήθως έρχονται 2 ώρες μετά αλλά μπορεί να εμφανιστούν ως και μια μέρα αργότερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:57Κοτόπουλο που μυρίζει δεν το τρως. Τελεία, δεν έχει τίποτα άλλο.Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:37 https://ibb.co/dWZ8ByV
Συμπτώματα δηλητηρίασης από κοτόπουλο συνήθως έρχονται 2 ώρες μετά αλλά μπορεί να εμφανιστούν ως και μια μέρα αργότερα.
Όταν λέω μύριζε, έφερα πολύ κοντά τη μύτη μου (χωρίς να το αγγιξω) και υποθέτω ότι μύριζε όπως μυρίζει το ώμο κρεας; Δεν ξερω, δεν έχω ξαναβάλει τη μύτη μου τόσο κοντά. Έδωσα ήδη ένα κομμάτι στις γατες το καταβροχθησαν. Λέτε να μην το φάω δηλαδη; Έχω κάνει και λαχανικά και λίγες πατάτες στον ατμο, θα κάνω και κάνα αυγό αν είναι. Αλλά θεωρητικά δεν έχει λήξει το κοτόπουλο, γράφει ότι λήγει στις 13/1.
- hellegennes
Το ωμό κοτόπουλο αντέχει 2-3 μέρες στο ψυγείο. Πότε το αγόρασες και έχει ημερομηνία λήξης 13;Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:29hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:57Κοτόπουλο που μυρίζει δεν το τρως. Τελεία, δεν έχει τίποτα άλλο.Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:37 https://ibb.co/dWZ8ByV
Όταν λέω μύριζε, έφερα πολύ κοντά τη μύτη μου (χωρίς να το αγγιξω) και υποθέτω ότι μύριζε όπως μυρίζει το ώμο κρεας; Δεν ξερω, δεν έχω ξαναβάλει τη μύτη μου τόσο κοντά. Έδωσα ήδη ένα κομμάτι στις γατες το καταβροχθησαν. Λέτε να μην το φάω δηλαδη; Έχω κάνει και λαχανικά και λίγες πατάτες στον ατμο, θα κάνω και κάνα αυγό αν είναι. Αλλά θεωρητικά δεν έχει λήξει το κοτόπουλο, γράφει ότι λήγει στις 13/1.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Της έστειλα σήμερα ένα κείμενο που θα μπει σε μια ανθολογια και λέω πόσο θέλω να φέρω τα χειλη μου στο σφυγμό της μοιραίας αρτηρίας της για να νιώσω την έξαψη των λαγόνων της. Ούτε καν το άνοιξε. Ασχολείται με άλλα πράγματα, με έχει λησμονησει πλήρως.Yochanan έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:54 Πρώτα πρώτα , προτού κάνεις ο,τιδήποτε να στείλεις τη φώτο στην 'Ακαρδη© να συγκινηθεί.
Το αγόρασα εχθές και έγραφε ημερομηνία παραγωγής 5/1 και λήξη 13/1. Δεν θα το έπαιρνα αλλά δεν πρόσεξα ότι έληγε σύντομα. Απορώ τι το έχουν στο ράφι. Από άλφα βήτα το πήρα.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:31Το ωμό κοτόπουλο αντέχει 2-3 μέρες στο ψυγείο. Πότε το αγόρασες και έχει ημερομηνία λήξης 13;Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:29hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:57
Κοτόπουλο που μυρίζει δεν το τρως. Τελεία, δεν έχει τίποτα άλλο.
- hellegennes
Έχει ημερομηνία σφαγής 5 του μηνός και λήγει στις 13; Τι είδους κοτόπουλο είναι;Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:32Το αγόρασα εχθές και έγραφε ημερομηνία παραγωγής 5/1 και λήξη 13/1. Δεν θα το έπαιρνα αλλά δεν πρόσεξα ότι έληγε σύντομα. Απορώ τι το έχουν στο ράφι. Από άλφα βήτα το πήρα.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:31Το ωμό κοτόπουλο αντέχει 2-3 μέρες στο ψυγείο. Πότε το αγόρασες και έχει ημερομηνία λήξης 13;Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:29
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα ήταν πιο συγκινητικό αν της πλάσαρες φωτο με τον πολύποδα σε τηγάνι ή φούρνο. Και το αντίστοιχο ντρέσινγκ. Έτσι, ως καινοτόμα δημιουργική πρόταση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θυμάμαι αν έγραφε σφαγής. Έιχε τη μάρκα του άλφα βήτα πάνω. Φιλετάκια κομμένα ήταν, όπως σας τα εδειξα. Αν ήταν η ημερομηνία σφαγής 5 είναι πολλές οι ημερες; Το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είχε και ένα σαλαμι που έληγε στις 13 και πάλι το αγόρασα καταλαθος. Μαλακεςhellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:34Έχει ημερομηνία σφαγής 5 του μηνός και λήγει στις 13; Τι είδους κοτόπουλο είναι;Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:32Το αγόρασα εχθές και έγραφε ημερομηνία παραγωγής 5/1 και λήξη 13/1. Δεν θα το έπαιρνα αλλά δεν πρόσεξα ότι έληγε σύντομα. Απορώ τι το έχουν στο ράφι. Από άλφα βήτα το πήρα.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:31
Το ωμό κοτόπουλο αντέχει 2-3 μέρες στο ψυγείο. Πότε το αγόρασες και έχει ημερομηνία λήξης 13;
- hellegennes
Το σαλάμι, ανάλογα με το τι σαλάμι είναι, δεν έχει πρόβλημα. Το κοτόπουλο έχει. Είναι υπερβολικά πολλές οι μέρες. Εγώ αν μύριζε δεν θα το ρίσκαρα. Δική σου είναι η επιλογή.Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:42Δεν θυμάμαι αν έγραφε σφαγής. Έιχε τη μάρκα του άλφα βήτα πάνω. Φιλετάκια κομμένα ήταν, όπως σας τα εδειξα. Αν ήταν η ημερομηνία σφαγής 5 είναι πολλές οι ημερες; Το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είχε και ένα σαλαμι που έληγε στις 13 και πάλι το αγόρασα καταλαθος. Μαλακεςhellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:34Έχει ημερομηνία σφαγής 5 του μηνός και λήγει στις 13; Τι είδους κοτόπουλο είναι;Kappa έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:32
Το αγόρασα εχθές και έγραφε ημερομηνία παραγωγής 5/1 και λήξη 13/1. Δεν θα το έπαιρνα αλλά δεν πρόσεξα ότι έληγε σύντομα. Απορώ τι το έχουν στο ράφι. Από άλφα βήτα το πήρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έκανα ήδη αυγά, θα το ρίξω στις γατες. Το σαλάμι το τρώω κανονικά αλλά γενικά αυτοί οι ηλιθιοι το κάνουν συχνά. Και έστω να βγάζουν ληγμένα, αλλά συνήθως αύρα τα προϊοντα βγαίνουν με έκπτωση και το γράφουν πάνω.
Της είχα στείλει όταν ήμουν ακόμα στην ανάρρωση, ούτε αυτό τη συγκίνησε. Ποσταρε μόνο στο μπλογκ της ένα σχετικό απόσπασμα από την Άννα Καρενινα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:35 Θα ήταν πιο συγκινητικό αν της πλάσαρες φωτο με τον πολύποδα σε τηγάνι ή φούρνο. Και το αντίστοιχο ντρέσινγκ. Έτσι, ως καινοτόμα δημιουργική πρόταση.
Πού θα πάει, θα βαρεθεί με όλους τους άλλους. Δεν με έχει μπλοκάρει ακόμα. Κονο στα στορις της με έχει σταθερά μπλοκ και έχει βγάλει από το προφίλ της ότι στορις έκανε όσο ήμουν εκεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 805 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aljawn
-
- 3 Απαντήσεις