Γιατί ποιός είπε οτι θα δώσει χώρο στο ΠΑΣΟΚ? Θα το τσακίσει. Ήδη είναι και θα παραμείνει ο ένας από τους 2 βασικούς πόλους της πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ζαβό ο Ανδρουλάκης δε τραβάει.Ναύτης έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 20:23
Ένα δεύτερο κινάλ δηλαδή, αλλά με ελληνοαμερικανική, αντί για κρητική, άξεντ. ΟΚ, το ακούω, αλλά δεν ξέρω αν περισσεύει ικανός πολιτικός χώρος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Το θέμα είναι ότι δίνει χώρο στο ΚΚΕ να τον παίξει μονοτερμαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 22:06Γιατί ποιός είπε οτι θα δώσει χώρο στο ΠΑΣΟΚ? Θα το τσακίσει. Ήδη είναι και θα παραμείνει ο ένας από τους 2 βασικούς πόλους της πολιτικής. Το ζαβό ο Ανδρουλάκης δε τραβάει.Ναύτης έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 20:23
Ένα δεύτερο κινάλ δηλαδή, αλλά με ελληνοαμερικανική, αντί για κρητική, άξεντ. ΟΚ, το ακούω, αλλά δεν ξέρω αν περισσεύει ικανός πολιτικός χώρος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τοξοβόλος_UK
Καλά φιλενάδες εγώ περιμένω ακόμα να πάει στο 3% ο ΣΥΡΙΖΑ. 13 χρόνια και μετράμε. Μέχρι το 2100 έχουμε ακόμα.
Hector Buas έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 13:26Πολιτική συζήτηση λέγεται αυτό?dna replication έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 12:55είναι ωραίο να βλέπετε να μαθαίνετε απο πολιτική και πολιτικές συζητήσεις εσείς τα νδουλικά και οι πετσωμένοιHector Buas έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 12:49
Το πιο ωραίο στοιχείο αυτής της διάλυσης είναι οι κατινισμοί που εκτοξεύει ο ένας για τον άλλο...
Όχι βέβαια. Αλλά τί πολιτική συζήτηση μπορεί κάποιος να κάνει πάνω στους ισχυρισμούς Τσακαλώτου, Κασσελάκη κτλ ότι είναι "αριστεροί"; Είναι σα να βγει και ο Άδωνις και να λέει ότι είναι κομμουνιστής και να τον παίρνουμε στα σοβαρά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Το ερωτημα ειναι γιατι να στηριξει τον Κασσελακη οταν με δυο κουβεντες καποιος καταλαβαινει απολυτα οτι το παιδι οχι απλως δεν τραβαει αλλα δεν ειναι στο ελαχιστο εξοικειωμενος με την πολιτικη δραση. Ο τυπος ηταν απο την αρχη και συνεχιζει να ειναι ασχετος με ολη τη σημασια της λεξης. Οποτε ποιος ο σκοπος να του δωσει εμμεσα εγγυησεις; Μαλλον επιζητουσε αυτο το χαος.phorumaster έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 21:51Ο Τσίπρας εξαφανίστηκε από παντού αλλά οι κοντινοί του συγγενεις και κύκλος στήριξαν κασσελακη, χωρίς εκείνος να παρέμβει επίσημα, εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, τον στήριξε. Επισης παραμένει και τώρα σιωπηλός για το θέμα των διαγραφών από τον κασελακη παρότι τον κάλεσαν επανειλημμένα να πάρει θέση από την πλευρά των διαγραφομενων, κοινώς και πάλι εμμέσως πλην σαφώς τις υποστηρίζει. Δε νομίζω ότι έχει σκοπό να δημιουργήσει καινούργιο κόμμα, αλλιώς δε θα έμπαινε σε όλη αυτή τη διαδικασία με τις διαγραφές της παλιάς φρουράς της ριζοσπαστικής αριστεράς που έλεγχαν τα όργανα του συριζα.BILLO έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 21:25 Εμμεσως πλην σαφως, αυτος που εγγυηθηκε γι αυτο το παλικαρι ειναι ο Αλεξης Τσιπρας με το να αφησει να γινει γνωστο οτι ηταν δικη του επιλογη. Ο κοσμος ψηφισε Κασσελακη γιατι απο πισω ηταν ο Τσιπρας που δηθεν κατι θα ειδε, κατι θα καταλαβε για τις ικανοτητες του κτλ. Τωρα κανει τουμπεκα. Αναμενομενο. Κατα πασα πιθανοτητα θελησε να διαλυσει το μαγαζι και ισως να ερθει καποια στιγμη αυτος με καινουριο κεντροαριστερο κομμα/καραγκιοζ μπερντε. Αυτο που εχει ομως ιδιαιτερη σημασια και δεν ηταν αναμενομενο ειναι οτι κανεις τους εκει μεσα δεν του ριχνει την ευθυνη του φουκαρα του Κασσελακη. Παλι ο πολιτικος τσαρλατανος των αντιμνημονιων, του δημοψηφισματος λαστιχο και του εθνικου αυτογκολ των Πρεσπων, θα τη βγαλει λαδι και ολοι οι δικοι του του κανουν ακομα πλατες. Γιατι;
Το κομμα εγω το βλεπω για το μελλον, ειναι μικρος ηλικιακα ο Τσιπρας. Τωρα θα ειναι καινουριο κομμα, θα ειναι ενα που ηδη υπαρχει, καπου θα προσπαθησει να αναρριχηθει (ειναι γλυκια η εξουσια και ο Τσιπρας δεν εφυγε χαρουμενος απο την προσπαθεια να την κερδισει και παλι). Τα παλια αριστερα μελη τον εμποδιζαν ηδη απο το να κανει το Συριζα ενα πληρως μεταλλαγμενο, ακαθοριστο πολιτικα, καιροσκοπικο κομμα σαν το Πασοκ. Αρχηγοκεντρικο καθαρα. Ηταν απο πριν μεγαλα βαρυδια για τον ιδιο ακομα και μετα τις αποχωρισεις του 15.
Θα δούμε. Προς το παρόν, έχει πολλή (προσωπική) δουλειά να κάνει, γιατί είναι προδήλως πολιτικά απαίδευτος. Δεν αρκεί το επικοινωνιακό χάρισμα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 22:06Γιατί ποιός είπε οτι θα δώσει χώρο στο ΠΑΣΟΚ? Θα το τσακίσει. Ήδη είναι και θα παραμείνει ο ένας από τους 2 βασικούς πόλους της πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ζαβό ο Ανδρουλάκης δε τραβάει.Ναύτης έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 20:23
- Hector Buas
Η Ελλάδα, το 2015, πριν από την περίφημη "διαπραγμάτευση" του Βαρουφάκη, θα έβγαινε σίγουρα από τα μνημόνια, με τα μέτρα του Γ. Χαρδούβελη...dna replication έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:57μεγάλος παραμυθατζής αυτός, αν κατηγορείτε τον Τσιπρα, τι έχετε να πειτε γιαυτόν που βουλιαζε σε η χώρα σε πρωτόγνωρη υφεση χρόνο με το χρόνο εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων και αυτός έταζε επιστροφή στο 2008?Hector Buas έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:31
Τον Ιανουάριο του 2015 ο Γκίκας Χαρδούβελης, υπουργός της κυβέρνησης του Α. Σαμαρά, διαπραγματεύονταν με την τρόικα τα τελευταία μέτρα για να τελειώσει μια ώρα νωρίτερα η περιπέτεια των μνημονίων...
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως σαμποτάρισε την διαπραγματευση με κάθε μέσο, και όταν έγινε κυβέρνηση ανέτρεψε τα πάντα ("διαπραγμάτευση" Βαρουφάκη), και τελικά οδηγηθήκαμε στην τραγωδία με τις κλειστές τράπεζες, τα capital controls και τελικά το αισχρό δημοψήφισμα...
Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου ξέρεις...
![]()
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... %AC%CE%BD/
Αλλά, τον Ιανουάριο του 2015 ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, που αποφάσισε να μπλοφάρει...
Νομίζετε πως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, έτσι δεν είναι?Πιστεύαμε, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι έτσι και απειλούσαμε με έξοδο από το Ευρώ, οι αγορές θα τιναζόνταν στον αέρα, οι Ευρωπαίοι θα τρόμαζαν και θα υποχωρούσαν... Αποδείχθηκε λάθος... Προς έκπληξη μας, ο κ. Σόιμπλε, πρότεινε επίσημα στον κ. Βαρουφάκη, τότε υπουργό Οικονομικών, αν θέλουμε να βγούμε, να μας βοηθήσει κιόλας...
- Hector Buas
Ενώ ο Κασσελάκης είναι το αρχέτυπο του αριστερού? Το πιστεύετε ειλικρινά αυτό?micmic έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 22:21Hector Buas έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 13:26Πολιτική συζήτηση λέγεται αυτό?dna replication έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 12:55
είναι ωραίο να βλέπετε να μαθαίνετε απο πολιτική και πολιτικές συζητήσεις εσείς τα νδουλικά και οι πετσωμένοι
Όχι βέβαια. Αλλά τί πολιτική συζήτηση μπορεί κάποιος να κάνει πάνω στους ισχυρισμούς Τσακαλώτου, Κασσελάκη κτλ ότι είναι "αριστεροί"; Είναι σα να βγει και ο Άδωνις και να λέει ότι είναι κομμουνιστής και να τον παίρνουμε στα σοβαρά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Hector Buas έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 08:43 Ενώ ο Κασσελάκης είναι το αρχέτυπο του αριστερού? Το πιστεύετε ειλικρινά αυτό?
Βασικά ο πραγματικός αριστερός είναι ο μάγος Χουντίνι.Είναι κάποιος που θα μπορούσε να κάνει στάση πληρωμών,να μην πληρώνει τα χρέη,να καταργήσει το μνημόνιο και η ζωή να συνεχίζεται όπως πριν με τους Έλληνες να έχουν νόμισμα το ευρώ και να μπορούν να ταξιδεύουν και να εργάζονται ελεύθερα παντού στην Ευρώπη.
- Hector Buas
πατησιωτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 08:47Hector Buas έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 08:43 Ενώ ο Κασσελάκης είναι το αρχέτυπο του αριστερού? Το πιστεύετε ειλικρινά αυτό?
Βασικά ο πραγματικός αριστερός είναι ο μάγος Χουντίνι.Είναι κάποιος που θα μπορούσε να κάνει στάση πληρωμών,να μην πληρώνει τα χρέη,να καταργήσει το μνημόνιο και η ζωή να συνεχίζεται όπως πριν με τους Έλληνες να έχουν νόμισμα το ευρώ και να μπορούν να ταξιδεύουν και να εργάζονται ελεύθερα παντού στην Ευρώπη.

Και ποια τα είπε όλα αυτά τα υψηλοφρονηματικά;«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».
Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών. Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές, ούτε με το μυαλό τους».
Η Πάολα, κυρίες και κύριοι.
Μάλιστα, η Πάολα!
Που αν είχαν στόμα να μιλήσουν τα καμαρίνια, θα κοκκίνιζαν και τα δέντρα.
Ρε παιδιά... ο άνθρωπος θυσιάζει την ψήφο του, για το καλό της χώρας...Δημοκράτης έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 21:37Με καθόλου μισή καρδιά ζαιε,με την γνώση ότι αν δεν το κάνω θα κυβερνήσεων τα ζώα του είδους σουnrg έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 11:58![]()
![]()
![]()
Ρε τον μπαγάσα... Κάνει την ανάγκη κουράγιο και ψηφίζει ΝΔ με μισή καρδιά...
Είναι να απορείς πώς χρεοκοπήσαμε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εναλλάξ για 20+ χρόνια ...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Δεν ξέρω απο καλλιτεχνικά κουτσομπολιά αλλά αυτό είναι ένα ωραιότατο σεξιστικό σχόλιο ..Ναύτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:10Και ποια τα είπε όλα αυτά τα υψηλοφρονηματικά;«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».
Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών. Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές, ούτε με το μυαλό τους».
Μάλιστα, η Πάολα!
Που αν είχαν στόμα να μιλήσουν τα καμαρίνια, θα κοκκίνιζαν και τα δέντρα.
Αναφέρθηκα σε 2 εκλογικές αναμετρήσεις με διαφορά 9 μήνες και όχι 4 χρόνια.πατησιωτης έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 16:47Ας τον ξαναψήφιζαν τότε και την επόμενη φορά.Δεν θα λύσω εγώ τα μυστήρια του μυαλού των ψηφοφόρων του και εδώ που τα λέμε για κανένα δεν είναι εύκολο.nrg έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:27 Δηλαδή σοβαρά τώρα; (Νο2)
Ο Τσίπρας αφού ψήφισε το μνημόνιο κατέβηκε σε εκλογές τίμια και ξεκάθαρα και μάλιστα χωρίς Ζωή και Λαφαζάνη. Αυτοί που ήθελαν να καταργήσει το μνημόνιο και να βαράνε τα νταούλια, είχαν επιλογές να ψηφίσουν.
Και μάλιστα οι δεύτερες με ψηφισμένο μνημόνιο.
Όσοι ήταν δεν πληρώνω και όχι στα μνημόνια, είχαν επιλογές να ψηφίσουν και δεν τις ψήφισαν.
Τι να κάνουμε τώρα; Να ανατρέψουμε την πραγματικότητα;
Το τι έγινε 4 χρόνια μετά είναι άλλη κουβέντα.
Ναι καλά... Δηλαδή εσύ που ψήφισες Μητσοτάκη, για να εφαρμόσει νεοφιλελεύθερη πολική τι έγινε; Δικαιώθηκες;Κανείς δεν κατάλαβε γιατί αυτοί που ψήφισαν 62% ΟΧΙ δεν έδωσαν ούτε 3% σε αυτούς που έμειναν πιστοί στο ΟΧΙ δύο μήνες μετά.
Κανείς δεν κατάλαβε γιατί όλοι αυτοί δεν εκτίμησαν το τσακαλώτειο σύστημα και έριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 24% από 36% στις ευρωεκλογές του 2019 (αφού λέμε τίμια και καθαρά κλπ) και το ξανανέβασαν στο 32% λίγες μέρες μετά και πάνω απ όλα
Κανείς δεν κατάλαβε γιατί όλοι αυτοί σκόρπισαν στο 20% το 2023 και βέβαια δεν το περίμενε κανείς.Η αλήθεια είναι ότι όλη την τετραετία οι δημοσκοπήσεις έδειχναν σαν η βάση του σύριζα να είναι το 24% των ευρωεκλογών και το 32% φωτοβολίδα.Αυτό είναι το σημείο που καταλαβαίνεις το μυαλό τους όμως.Το 32% ήλθε επειδή πίστεψαν ότι ο Μητσοτάκης θα απολύσει κόσμο μόνο και μόνο επειδή έχει το όνομα Μητσοτάκηςκαι μόλις αυτό δεν έγινε εξαφανίσθηκαν.Πρόκειται για άτομα που έχουν πιστέψει τη μυθολογία του ανδρεοπαπανδρεισμού και ψηφίζουν με βάση τους μύθους του.Τώρα πια δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τη μυθολογία αυτή άλλο.Ας την αναλάβει ο Κασσελάκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nrg την 14 Νοέμ 2023, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ναι, θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου.Γυφτάκι έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:53Δεν ξέρω απο καλλιτεχνικά κουτσομπολιά αλλά αυτό είναι ένα ωραιότατο σεξιστικό σχόλιο ..Ναύτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:10Και ποια τα είπε όλα αυτά τα υψηλοφρονηματικά;«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».
Μάλιστα, η Πάολα!
Που αν είχαν στόμα να μιλήσουν τα καμαρίνια, θα κοκκίνιζαν και τα δέντρα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση