Γιατί άλλα διαβάζεις, αλλά καταλαβαίνεις.GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:22Η ζωή δεν είναι Animal Crossing, "γη των άλλων" δεν υπήρξε ποτέ γιατί δεν ήταν ποτέ αναγνωρισμένο κράτος. Όταν ήταν γη των Άγγλων δίνανε στους "άλλους" το μεγαλύτερο κομμάτι γης να κάνουν κράτος. Οι "άλλοι" πήραν τα αρχίδια τους με απόφαση του ΟΗΕ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:16 Επειδή δεν είμασταν μουνόπανα δηλαδή, είμασταν λαρτζ και τους δώσαμε κάτι παραπάνω... από την γη των άλλων![]()
Γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Έλα, παρών.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Οκ, καταλήγουμε στην εκδοχή του Bazoo όπου οι Εβραίοι έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία, πήγαν να φάνε την γη των Παλαιστινίων για αυτό και οι αλλαξοκωλιές με τον Χίτλερ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:32Γιατί άλλα διαβάζεις, αλλά καταλαβαίνεις.GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:22Η ζωή δεν είναι Animal Crossing, "γη των άλλων" δεν υπήρξε ποτέ γιατί δεν ήταν ποτέ αναγνωρισμένο κράτος. Όταν ήταν γη των Άγγλων δίνανε στους "άλλους" το μεγαλύτερο κομμάτι γης να κάνουν κράτος. Οι "άλλοι" πήραν τα αρχίδια τους με απόφαση του ΟΗΕ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:16 Επειδή δεν είμασταν μουνόπανα δηλαδή, είμασταν λαρτζ και τους δώσαμε κάτι παραπάνω... από την γη των άλλων![]()
Μετά παρεξηγιούνται μερικοί όταν ακούνε το "κομμουνιστές ναζί το ίδιο μαγαζί".
Νεοναζί και ηλίθιος ταυτόχρονα, που ακούστηκε ε.Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:00Όταν σε ρώτησα στην αρχή μου απάντησες ναι. Ότι δηλαδή εσύ το θεωρείς. Μετά άρχισες να μου λες "τί λένε οι Παλαιστίνιοι", λες κι έχεις μιλήσει με όλους.sys3x έγραψε: 30 Οκτ 2023, 13:51Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφει ο συνομιλητής σου ηλίθιε γουάναμπη νεοναζί, εγώ δεν είμαι Παλαιστίνιος, οι Παλαιστίνιοι όμως αυτό πιστεύουν, οι Παλαιστίνιοι όχι εγώ.Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2023, 01:11
Ισλαμιστολάγνος είσαι. Καμμία μελέτη δεν οδηγεί στο να χαρακτηρίζεις την Φατάχ σαν..."δοσιλογική", ακυρώνοντας όλα όσα έχει κάνει, επειδή πλέον επέλεξε τον δρόμμο της διπλωμματικής λύσης.
Η Χαμάς κέρδισε το 2006 τις εκλογές στην Γάζα λόγω του ισλαμιστικού ρεύματος που αναπτύχθηκε σε μερίδα του μουσουλμανικού κόσμου μετά την 11/09 και τους πολέμους σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Ένα χρόνο πριν, στις βουλευτικές εκλογές της Αιγύπτου είχε κερδίσει τις εκλογές η μητρική της Μουσουλμανική Αδελφότητα, επίσης για τους ίδιους λόγους.
Ισλαμολάγνος είναι ο πάτος σου είπαμε.
Ισλαμολάγνος αλλακμπαράκιας είσαι, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Είσαι υποστηρικτής της Χαμάς ακόμη και στα ενδοπαλαιστινιακά.
Η στήριξη μου είναι προς τον Παλαιστινιακό λαό και τα γυναικόπαιδα που χάνονται καθημερινά από όλες τις πλευρές, απλά "τυχαίνει" η αναλογία να είναι 100:1.
Εσύ σαν απόγονος συνεργατών των ναζί, γουάναμπη νεοναζί σήμερα και λάτρης του Αδόλφου Χίτλερ και του κράτους του Ισραήλ να είσαι ταυτόχρονα και τόσο ηλίθιος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
https://www.tiktok.com/@profaymi80/vide ... furAn&_r=1GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:40Οκ, καταλήγουμε στην εκδοχή του Bazoo όπου οι Εβραίοι έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία, πήγαν να φάνε την γη των Παλαιστινίων για αυτό και οι αλλαξοκωλιές με τον Χίτλερ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:32Γιατί άλλα διαβάζεις, αλλά καταλαβαίνεις.GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:22
Η ζωή δεν είναι Animal Crossing, "γη των άλλων" δεν υπήρξε ποτέ γιατί δεν ήταν ποτέ αναγνωρισμένο κράτος. Όταν ήταν γη των Άγγλων δίνανε στους "άλλους" το μεγαλύτερο κομμάτι γης να κάνουν κράτος. Οι "άλλοι" πήραν τα αρχίδια τους με απόφαση του ΟΗΕ.
.
.
.
.
Δεν έχω tiktok και κόβετε στα πρώτα δευτερόλεπτα.sys3x έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:42https://www.tiktok.com/@profaymi80/vide ... furAn&_r=1GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:40Οκ, καταλήγουμε στην εκδοχή του Bazoo όπου οι Εβραίοι έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία, πήγαν να φάνε την γη των Παλαιστινίων για αυτό και οι αλλαξοκωλιές με τον Χίτλερ.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν ήλεγχαν όμως το Λαικό Κόμμα του Παναγή Τσαλδάρη που έδωσε εντολή και καταψήφισε η Ελλάδα τη δημιουργία του Ισραήλ.GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:40 Οκ, καταλήγουμε στην εκδοχή του Bazoo όπου οι Εβραίοι έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία, πήγαν να φάνε την γη των Παλαιστινίων για αυτό και οι αλλαξοκωλιές με τον Χίτλερ.
Ούτε κ γω δεν έχω τικ τοκ αλλά παίζει κανονικά.GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:43Δεν έχω tiktok και κόβετε στα πρώτα δευτερόλεπτα.sys3x έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:42https://www.tiktok.com/@profaymi80/vide ... furAn&_r=1GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:40
Οκ, καταλήγουμε στην εκδοχή του Bazoo όπου οι Εβραίοι έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία, πήγαν να φάνε την γη των Παλαιστινίων για αυτό και οι αλλαξοκωλιές με τον Χίτλερ.
Κάπου διάβασα ότι μερικοί έχετε προβλήματα με τις διαφημίσεις, δοκιμάστε να σερφάρετε με brave, ίσως σου παίξει και το τικ τοκ.
.
.
Σε αυτό τον κόσμο κάποια πράγματα δεν εξαγοράζονται...
Ε, σιγά. 8 λεπτά βίντεο, το είδα κιόλας.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Golden Age
Μια χαρά σε θυμάμαι να υποστηρίζεις τη Χαμάς κάνοντας damage control για τις σφαγές της, κατηγορώντας το Ισραήλ για το τί έκανε σε άλλα χρόνια κλπ. Αλλά απο άνθρωπο που θεωρεί την Φατάχ, "δοσιλογική", δεν περιμένω κάτι καλύτερο.sys3x έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:41Νεοναζί και ηλίθιος ταυτόχρονα, που ακούστηκε ε.Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:00Όταν σε ρώτησα στην αρχή μου απάντησες ναι. Ότι δηλαδή εσύ το θεωρείς. Μετά άρχισες να μου λες "τί λένε οι Παλαιστίνιοι", λες κι έχεις μιλήσει με όλους.sys3x έγραψε: 30 Οκτ 2023, 13:51
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφει ο συνομιλητής σου ηλίθιε γουάναμπη νεοναζί, εγώ δεν είμαι Παλαιστίνιος, οι Παλαιστίνιοι όμως αυτό πιστεύουν, οι Παλαιστίνιοι όχι εγώ.
Ισλαμολάγνος είναι ο πάτος σου είπαμε.
Ισλαμολάγνος αλλακμπαράκιας είσαι, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Είσαι υποστηρικτής της Χαμάς ακόμη και στα ενδοπαλαιστινιακά.
Η στήριξη μου είναι προς τον Παλαιστινιακό λαό και τα γυναικόπαιδα που χάνονται καθημερινά από όλες τις πλευρές, απλά "τυχαίνει" η αναλογία να είναι 100:1.
Εσύ σαν απόγονος συνεργατών των ναζί, γουάναμπη νεοναζί σήμερα και λάτρης του Αδόλφου Χίτλερ και του κράτους του Ισραήλ να είσαι ταυτόχρονα και τόσο ηλίθιος.
![]()
Πατουλιλίνι, να σε ρωτήκσω κάτι και συ απαντάς άμα θέλεις.πατησιωτης έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:44Δεν ήλεγχαν όμως το Λαικό Κόμμα του Παναγή Τσαλδάρη που έδωσε εντολή και καταψήφισε η Ελλάδα τη δημιουργία του Ισραήλ.GoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:40 Οκ, καταλήγουμε στην εκδοχή του Bazoo όπου οι Εβραίοι έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία, πήγαν να φάνε την γη των Παλαιστινίων για αυτό και οι αλλαξοκωλιές με τον Χίτλερ.![]()
![]()
Το Ισραήλ γιατί πιστεύεις, όντας ο πιο πολυδιαφημισμένος λαός με εκδιώξεις & whatnot διαχρονικά και με ένα ολόκληρο ολοκαύτωμα στη πλάτη του, ότι ΔΕΝ αναγνώρισε ποτέ την γενοκτονία τόσο των Αρμενίων όσο και των Ελλήνων του Πόντου;
Επίσης, ποια είναι η θέση του Ισραήλ όσον αφορά στο Κυπριακό;
tia.
.
.
αναφερόμουν στο τελευταίο που έγραψες για τα μπα'αθικά κινήματαπατησιωτης έγραψε: 30 Οκτ 2023, 07:00Είναι προγενέστερα όσα συνέβησαν εκεί και ευθύνεται και ο ίδιος ο Αραφάτ και καμμία πολύχρωμη επανάσταση.Η ευκαιρία χάθηκε επί του συζύγου της κυρίας.Τη δεκαετία του 90 υπεγράφησαν οι συμφωνίες του Όσλο και ο Αραφάτ επέστρεψε από την εξορία και εγκαταστάθηκε στη Ραμάλα για να αρχίσουν οι συζητήσεις για λύση του προβλήματος.Οι συζητήσεις τράβαγαν σε μάκρος και όλο αυτό τον καιρό η Χαμάς έκανε επιθέσεις αυτοκτονίας για να τις ματαιώσει.Παρ όλα αυτά η πλειοψηφία των Παλαιστινίων ακολουθούσε ακόμη τον Αραφάτ.Orion22 έγραψε: 29 Οκτ 2023, 23:57πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2023, 22:33
Έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν χάσει το τραίνο.Μετη Φατάχ μπορούσαν να πουν ότι έχουν κάποια κοινή σοσιαλιστική ιδεολογία,αυτό έλεγε ο Παπανδρέου,με τη Χαμάς κοινή ιδεολογία έχει μόνο ο Ερντογάν.
Ο χαμασικοί στην Ελλάδα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να γίνουν τσιράκια του Ερντογάν και του Κατάρ.Υπό την έννοια αυτή η πλέον σημαντική οπαδός της Χαμάς ήταν η Καιλή.![]()
Ολα τα μπααθικά κινήματα βασίζονταν στο ανατολικό μπλοκ και μετά τη διάλυσή του έμειναν ξεκρέμαστα και το πάνω χέρι το πήρε ο ισλαμισμός.![]()
Ο ισλαμισμός πήρε το πάνω χέρι εκεί που ακούμπησαν οι οπλές χιλαρικών με όχημα τις πολύχρωμες "επαναστάσεις".
Μέχρι τις εκλογές του 16 στις ΗΠΑ, that is.
Οι τελικές συνομιλίες έγιναν στην Αμερική όπου ο Κλίντον προσπαθούσε να συμβιβάσει τις δύο πλευρές.
Δεν τα βρήκαν στο συμβολικό θέμα της Ιερουσαλήμ.Ο Αραφάτ διέκοψε τις συνομιλίες και γύρισε στη Ραμάλα.Αντί να περιμένει νέο γύρο συνομιλιών εξαπέλυσε την ιντιφάντα,ένα είδος αντάρτικου πόλεων.
Αυτό συνέβη το 2000.Ένα χρόνο μετά χτύπησε ο μπιν Λάντεν.Ο Αραφάτ αμέσως κατάλαβε ότι έχασε το παιγνίδι και τις καταδίκασε και μάλιστα πήγε και να δώσει αίμα συμβολικά ο ίδιος για τα θύματα αλλά ήταν αργά.Το μεσανατολικό μετατοπίσθηκε σε μέρος του πολέμου κατά της τρομοκρατίας και ο ίδιος άρχισε να χάνει επιρροή υπέρ των ισλαμιστών.Όταν πέθανε αυτοί πήραν το πάνω χέρι.Στις εκλογές που έγιναν κέρδισε η Χαμάς στη Γάζα και ο Αμπάς,διάδοχος του Αραφάτ στη Δυτική Όχθη αλλά κανένας από τους δύο δεν ξανάκανε εκλογές στην περιοχή που ήλεγχε.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις