!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Κοιτα να δεις που συμμετέχω στο σηριαλ :smt005:
Παρατηρητής...
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:34
Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:30
GoBzi έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:21

Έλα πες την αλήθεια. Όσο μυρίζεις το βρακί, έβαλες και μια κάμερα στο μπάνιο.
Δεν χρειάστηκε. Είμαι πολύ καλός στην κατασκοπεία. Το πού θα κατέληγε με τον beta το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που τον προσθεσε. Επειδή ειναι τοσο προβλεψιμη. Αυτόν βέβαια δεν τον έβαλε μέσα στο σπίτι της η κυρία, βγήκαν απλώς. Γιατί αν τον έβαζε σπίτι της δεν θα αρκουνταν στα βλέμματα και στα κομπλιμεντα. Εδώ έβαλε φρένο η κυρία και είπε ότι είναι too much να τον κοιμησει στο κρεβάτι της. Εμένα, που της είχα πει από πριν πάω ότι μου αρέσει, δεν την πείραξε να με παίξει γιατί, ακριβώς, ήξερε ότι δεν είμαι τέτοιος ανθρωπος, ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι απρεπες που θα την προσβαλε. Της είχα ζητήσει την άδεια μέχρι και για να κάτσω πιο κοντά της σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ καναπε. Και τι βρήκε να πει η κυρια; Πως την κοιτούσα και την κερνουσα. Λες και δεν είναι αυτονόητο ότι κερνάει κάποιος που τον φιλοξενεις.

Ας μην τα θυμάμαι και φουντωσω. Τελικά καλύτερα που δεν το πήρα το εσώρουχο. Ούτε για τις φαντασιωσεις μου είναι αξία. Αν έχω δίκιο και είχαμε κάνει όντως κάποτε sexting τυχαία σε ένα τσατ, είναι αρκετά ξενέρωτη και δεν συμμεριζοταν τα δικά μου κινκς με ενθουσιασμο.
Κατα πασα πιθανοτητα την πηδηξε οποτε ας αρχισουμε να τον αποκαλουμε αλφα
Δεν την πηδηξε, αποκλείεται. Αυτή τους μνηστήρες τους ξαποστελνει. Αν τον πηδουσε καλά θα ήταν, θα σταματούσε η επικοινωνία τους. Μόνο έναν έχει κρατήσει ως φίλο, με τον οποίο αρχικά ήταν μόνο φίλοι και μετά μου είπε ότι το πήγε αυτή στο ερωτικό αλλά αυτός είχε πολύ μεγάλο πεος και της προκάλεσε δυσπαρευνία άρα έληξε ο δεσμός τους. Εικάζω ότι και με εμένα κάποτε θα το πήγαινε στο ερωτικό, έκανα πολύ άσχημα που εξεφρασα ενδιαφέρον πρωτος και τα σκατωσα ολα. Ο beta είναι πράγματι πιο πονηρός από μένα και όχι ειλικρινης άρα αν δεν έδειξε ενδιαφέρον πολύ πιθανό στο μέλλον να το κάνει αυτή. Δεν το έκανε όμως ακόμα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:39
Δεν την πηδηξε, αποκλείεται. Αυτή τους μνηστήρες τους ξαποστελνει. Αν τον πηδουσε καλά θα ήταν, θα σταματούσε η επικοινωνία τους. Μόνο έναν έχει κρατήσει ως φίλο, με τον οποίο αρχικά ήταν μόνο φίλοι και μετά μου είπε ότι το πήγε αυτή στο ερωτικό αλλά αυτός είχε πολύ μεγάλο πεος και της προκάλεσε δυσπαρευνία άρα έληξε ο δεσμός τους.
Ποσο μεγαλο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Kappa

Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:35
Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:30
GoBzi έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:21

Έλα πες την αλήθεια. Όσο μυρίζεις το βρακί, έβαλες και μια κάμερα στο μπάνιο.
Δεν χρειάστηκε. Είμαι πολύ καλός στην κατασκοπεία. Το πού θα κατέληγε με τον beta το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που τον προσθεσε. Επειδή ειναι τοσο προβλεψιμη. Αυτόν βέβαια δεν τον έβαλε μέσα στο σπίτι της η κυρία, βγήκαν απλώς. Γιατί αν τον έβαζε σπίτι της δεν θα αρκουνταν στα βλέμματα και στα κομπλιμεντα. Εδώ έβαλε φρένο η κυρία και είπε ότι είναι too much να τον κοιμησει στο κρεβάτι της. Εμένα, που της είχα πει από πριν πάω ότι μου αρέσει, δεν την πείραξε να με παίξει γιατί, ακριβώς, ήξερε ότι δεν είμαι τέτοιος ανθρωπος, ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι απρεπες που θα την προσβαλε. Της είχα ζητήσει την άδεια μέχρι και για να κάτσω πιο κοντά της σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ καναπε. Και τι βρήκε να πει η κυρια; Πως την κοιτούσα και την κερνουσα. Λες και δεν είναι αυτονόητο ότι κερνάει κάποιος που τον φιλοξενεις.

Ας μην τα θυμάμαι και φουντωσω. Τελικά καλύτερα που δεν το πήρα το εσώρουχο. Ούτε για τις φαντασιωσεις μου είναι αξία. Αν έχω δίκιο και είχαμε κάνει όντως κάποτε sexting τυχαία σε ένα τσατ, είναι αρκετά ξενέρωτη και δεν συμμεριζοταν τα δικά μου κινκς με ενθουσιασμο.
:giggle:
Για να μην λέτε πάλι βλακειες για στραπον, η συγκεκριμένη κοπέλα (που έχω ισχυρές υποψίες ότι ήταν αυτή) μου έλεγε ότι της αρέσει το bdsm, να τη δένουν κλπ κι εγώ της είχα πει ότι μπορώ να γίνω πολύ κυριαρχικος αν θελει αλλά όταν τη ρώτησα πώς της ακούγεται η δική μου φαντασίωση (να τελειώσω μέσα της χωρίς προφυλακτικό) φάνηκε ξενέρωτη και έλεγε για stds και ότι παίρνει αντισυλληπτικα (ως φαντασίωση της είπα, όχι ότι θα καναμε και παιδι) Άρα αν ήταν όντως αυτή, δεν κλικαραμε καλά. Αν θελει απλώς να τη δένω, ε γίνεται πληκτικο κάποια στιγμή.
Kappa

GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:42
Δεν την πηδηξε, αποκλείεται. Αυτή τους μνηστήρες τους ξαποστελνει. Αν τον πηδουσε καλά θα ήταν, θα σταματούσε η επικοινωνία τους. Μόνο έναν έχει κρατήσει ως φίλο, με τον οποίο αρχικά ήταν μόνο φίλοι και μετά μου είπε ότι το πήγε αυτή στο ερωτικό αλλά αυτός είχε πολύ μεγάλο πεος και της προκάλεσε δυσπαρευνία άρα έληξε ο δεσμός τους.
Ποσο μεγαλο;
Δεν διευκρινησε. Από φωτογραφίες του δεν είδα κάποιο εξωπραγματικο φούσκωμα. Μπορεί και να μου έλεγε μαλακίες. Ο beta δεν νομίζω να έχει μεγάλο πάντως και τα εξτρα κιλα δεν βοηθάνε. Άσε που με τον συνεχή αυνανισμο θα έχει θέματα επίδοσης, έτσι είχε συμβεί και με έναν άλλο που είχε βγει και δεν του σηκωνόταν. Αυτές είναι οι επιλογές της.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:46
Ποσο μεγαλο;
Δεν διευκρινησε. Από φωτογραφίες του δεν είδα κάποιο εξωπραγματικο φούσκωμα. Μπορεί και να μου έλεγε μαλακίες. Ο beta δεν νομίζω να έχει μεγάλο πάντως και τα εξτρα κιλα δεν βοηθάνε. Άσε που με τον συνεχή αυνανισμο θα έχει θέματα επίδοσης, έτσι είχε συμβεί και με έναν άλλο που είχε βγει και δεν του σηκωνόταν.
Επρεπε να της πεις να γινει πιο συγκεκριμενη,δεν γινεται να μενουν στον αερα αυτα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

φωτο απο αφεντρα να δω κατι περικαλω πολυ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ksk έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:33
GoBzi έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:02 user που είσαι :a040:
Θα περιμένεις. :P
Τι την κάνατε ρε αλήτες την κοπέλα;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:47

Ποσο μεγαλο;
Δεν διευκρινησε. Από φωτογραφίες του δεν είδα κάποιο εξωπραγματικο φούσκωμα. Μπορεί και να μου έλεγε μαλακίες. Ο beta δεν νομίζω να έχει μεγάλο πάντως και τα εξτρα κιλα δεν βοηθάνε. Άσε που με τον συνεχή αυνανισμο θα έχει θέματα επίδοσης, έτσι είχε συμβεί και με έναν άλλο που είχε βγει και δεν του σηκωνόταν.
Επρεπε να της πεις να γινει πιο συγκεκριμενη,δεν γινεται να μενουν στον αερα αυτα.
:smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ποσο μεγαλο;
Δεν διευκρινησε. Από φωτογραφίες του δεν είδα κάποιο εξωπραγματικο φούσκωμα. Μπορεί και να μου έλεγε μαλακίες. Ο beta δεν νομίζω να έχει μεγάλο πάντως και τα εξτρα κιλα δεν βοηθάνε. Άσε που με τον συνεχή αυνανισμο θα έχει θέματα επίδοσης, έτσι είχε συμβεί και με έναν άλλο που είχε βγει και δεν του σηκωνόταν. Αυτές είναι οι επιλογές της.
:smt005: :smt005: :smt005:
Δεν υπάρχει αυτό το νήμα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kostas Larisa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas Larisa »

Διάβασα λίγο το νήμα για να πάρω μια ιδέα. Ψιλοκαταλαβα, μέσες ακρες δηλ. Αλλά έχω κάποιες απορίες.

Είσαι πράγματι συγγραφέας ή πιστεύεις εσύ ότι εισαι; είναι λεπτό το θέμα, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Αλλά λίγοι είναι αυτοί που ότι δηλώνουν είναι όντως.
Λες θα γινόμασταν λογοτεχνικό ζευγάρι. Αυτή φίλε μου μόνο συγγραφέας δεν είναι . Ξέρεις πόσες ψευτοδιανοουμενες μπορείς να βρεις στον κόσμο; όρεξη να χεις μόνο. Μέχρι και εδώ μέσα αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις. Τώρα εσύ τη θες και ωραία να σε καβλώνει να μυρίζεις τα βρακιά της. Ε δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η συγγραφή, δεν σε νοιάζει τόσο η όλη εξωτερική εμφάνιση της άλλης. Άρα ερχόμαστε σ αυτό που είπα πριν . Είσαι και εσύ ένας επιφανειακός ψευτοδιανοουμενος .
Αλλά το πιο καυτό ερώτημα είναι άλλο
Πώς ξέρεις ότι τα αρχιδια του τύπου αυτού είναι ιδρωμενα;
Kostas Larisa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas Larisa »

Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 19:44 Αυτό που δεν καταλαβαινω παντως είναι γιατί δεν με διαγραφεί εντελώς. Περιμένει να το κάνω εγω; Είμαι στο τσακ αλλά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να της κάνω και τη χάρη, να λέει ότι εγώ την μπλοκαρα γιατί θίχτηκε ο εγωισμός μου πχ. Να το κάνει αυτή για να ολοκληρώσει όλη την απάνθρωπη συμπεριφορά της. Πρώτα να της κάνουμε την επιμέλεια, να μας λέει ότι μας δέχεται όσο περίεργοι κι αν είμαστε και μετά να μας στείλει με ένα μέιλ και να ασχολείται με έναν λουζερ. Ακόμα προσθέτει βιβλία αναρχίας, εργασιακών δικαιωμάτων κλπ κλπ. Δεν έχει δική της προσωπικότητα η κοπέλα. Και κάθισα και εχαψα τις βλακειες της. Όπως σε μένα έλεγε ότι της αρέσουν οι αγαπημένοι μου συγγραφείς, τώρα ασχολείται με τους αγαπημένους συγγραφείς αυτού. Ως πότε αραγε; Δεν βαρεθηκε; Τρεις μήνες μιλάνε. Αλλά δεν θα είμαι παρών να τη δω να συνειδητοποιει τη βλακεια της.
Μήπως είναι αριστερη; αυτές να ξέρεις δεν είναι και πολύ στα καλά τους. Αλλά είπες είναι όμορφη. Αριστερή και όμορφη είναι σα να λέμε ξανθιά πυρηνική φυσικός. Απλά δε γίνεται
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Λοιπόν, μετά τη περιγραφή των κινκ του Κάππα, να μετονομαστεί το νήμα σε "Ερώτηση Για δέρμα".

:whp:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kappa

Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 21:53 Διάβασα λίγο το νήμα για να πάρω μια ιδέα. Ψιλοκαταλαβα, μέσες ακρες δηλ. Αλλά έχω κάποιες απορίες.

Είσαι πράγματι συγγραφέας ή πιστεύεις εσύ ότι εισαι; είναι λεπτό το θέμα, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Αλλά λίγοι είναι αυτοί που ότι δηλώνουν είναι όντως.
Λες θα γινόμασταν λογοτεχνικό ζευγάρι. Αυτή φίλε μου μόνο συγγραφέας δεν είναι . Ξέρεις πόσες ψευτοδιανοουμενες μπορείς να βρεις στον κόσμο; όρεξη να χεις μόνο. Μέχρι και εδώ μέσα αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις. Τώρα εσύ τη θες και ωραία να σε καβλώνει να μυρίζεις τα βρακιά της. Ε δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η συγγραφή, δεν σε νοιάζει τόσο η όλη εξωτερική εμφάνιση της άλλης. Άρα ερχόμαστε σ αυτό που είπα πριν . Είσαι και εσύ ένας επιφανειακός ψευτοδιανοουμενος .
Αλλά το πιο καυτό ερώτημα είναι άλλο
Πώς ξέρεις ότι τα αρχιδια του τύπου αυτού είναι ιδρωμενα;
Είμαι συγγραφέας από αυτούς που δεν πληρώνουν για να εκδοθούν. Με μικρούς οίκους μεν, αλλα αξιοπρεπείς δε. Για τη συλλογη που θα εκδοσω τωρα ειχα προταση συνεκδοσης απο σχετικα μεγαλο εκδοτικο και την απέρριψα επειδη ειδα οτι δεν εκδιδουν απαραιτητα ποιοτικους τιτλους. Ούτε τη μούρη μου προβάλω στα σοσιαλ, ούτε κομπαζω. Είμαι πρώτα από όλα αναγνώστης και δεν είμαι από αυτούς που σπεύδουν να κάνουν γλειψίματα και γαλιφιες απλώς και μόνο για να μπουν σε υποτιθεμενους λογοτεχνικους κύκλους. Ακόμα και οι κριτικές μου είναι ειλικρινείς και too the point. Αυτό δεν με κάνει δημοφιλή αλλά με κάνει τουλάχιστον να νιωθω εντάξει με τον εαυτό μου. Δεν στοχευω καν στο να γίνω ευρεος γνωστός. Αυτό που με απασχολεί είναι η διαχρονικοτητα και η καινοτομία των γραπτών μου.

Αυτή αντιθέτως, παρόλο που προσπαθησα να το παραβλέψω στην αρχή, είναι πολύ επιφανειακή και σίγουρα στοχεύει και σε αναγνωρισιμοτητα και σε ευρεία αποδοχή. Αλλιώς γιατί ακολουθεί τον κάθε καημένο στα σοσιαλ; Γιατί καίγεται τόσο πολύ για την εικόνα της; Γιατί βγαίνει με τον κάθε συγγραφισκο που φοράει γυαλιά και πουλόβερ λες και αυτό εγγυάται κάποια ποιοτητα; Γιατί δεν βλέπει ότι ο πρώην της είναι απλώς ένας βλακακος χιπστερ και έχει κολλησει μαζί του για ακατανόητους λογους; Γιατί τρελαίνεται με επιφασεις κύρους όπως ένα διδακτορικό ή πολλοί ακόλουθοι στο ινστα; Γιατί λέει ότι της είναι δύσκολο να συνδέεται με ανθρώπους αλλά κάθε βδομάδα βρίσκει και έναν διαφορετικό; Γιατί μου φούσκωσε τα μυαλά ότι είμαι σημαντικός για εκείνη και η συνδεση μας είναι ξεχωριστή όταν ένα μήνα μετά το break μας βρίσκει έναν βλακακο χαμηλής ποιότητας με γυαλιά και πτυχίο και τον βάζει να γράφει γελοιοδέστατες κριτικές στο blog της;

Άρα ναι, διαφέρουμε με εκείνη, προφανώς. Εγώ δεν είμαι κάποιου είδους διψασμένος για λαικς καραγκιοζης. Στα αρχιδια μου την γραφω την αποδοχη του οποιουδηποτε, ξερω τι μπαζα μυαλα κυκλοφορουν εκει εξω, δεν ζω τη ζωη μου για να λατρευτω απο μια μαζα που περιφρονω αλλα για να αφησω παρακαταθήκη σκεψεων και αξιολογης προζας. Εκεινη θελει να ειναι παρουσα, ορατη. Εγω θελω μια γυναικα που να γραψουμε ιστορια μαζι, να ειμαστε μαζι εναντιας σε ολο τον κοσμο, να μπορουμε να εξαφανιστουμε σε καποια σοφιτα για μήνες. Εκεινη θελει την εικονα αυτου, οχι αυτο καθευτο.
Και εχετε δικιο πως ειμαι αρνητικος. Μονο με το σχημα θεση-αντιθεση αφηνεις κατι στον κοσμο. Αρα πρακτικα δεν ταιριαζουμε. Εκεινη θελει καποιον ινσταγκραμικο βλακα που βέβαια να της το παιζει και διανοουμενος.

Δεν της τα είπα ποτέ αυτα γιατι δεν ήθελα να την πληγώσω.
Kappa

Τα αρχιδια του beta είναι αναμφίβολα ιδρωμενα γιατί σύμφωνα με τις φωτογραφίες του στο ινσταγκραμ ιδρώνει εύκολα. Είχε σταμπες στα βυζια, στην πλάτη και, όπως απαθανιζεται σε μια φωτογραφία που ατενίζει τον ορίζοντα, φαίνεται να ήταν ιδρωμένος και στην αρχή της κωλοχαραδρας. Επίσης ντύνεται με κουρέλια. Γενικά δεν έχει τίποτα καλό πάνω του, ούτε σωματικά ούτε πνευματικά. Της αρκεί που έχει τίτλο διδακτορα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”