Το κολαρο πιστευεις οτι του το φορεσαν για ν'ακουει καλυτερα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Οκτ 2023, 20:49Με κολάρο θα ακούει καλύτερα κ από ροτβαιλερThor έγραψε: 25 Οκτ 2023, 19:39 Ε, ναι μωρε, σιγα, τι ειναι μια διατριση τυμπανου;
Θ'ακους απο το αλλο αυτι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντέρμπι στο τηγάνι 22/10/2023
Re: Ντέρμπι στο τηγάνι 22/10/2023
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- EKPLIKTIKOS
Ζαλίστηκε από την ακ που έσκασε δίπλα του. Κάθε Πάσχα έτσι φεύγουμε από την εκκλησία, με κολαρο
Καραπαπάς: "Δεν προκύπτει από πουθενά τραυματισμός, πώς να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για κάτι που μπορεί να υπάρχει στον εγκέφαλο του παίκτη;"
μπείτε ΤΩΡΑ και απολάυστε
https://www.sport24.gr/football/olympia ... 05648.html
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εχεις πολλη πλακα, ειναι το ιδιο να εισαι καπου που ξερεις οτι θα πεσουν εκρηκτικα και εισαι προετοιμασμενος, με καπου που σε αιφνιδιαζει μια εκρηξη;EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Οκτ 2023, 12:33Ζαλίστηκε από την ακ που έσκασε δίπλα του. Κάθε Πάσχα έτσι φεύγουμε από την εκκλησία, με κολαρο
Διαβασε τη ιατρικη γνωματευση για τη συγκεκριμενη βλαβη και θα παψεις να πετας μαργαριταρια παριστανοντας κατι που δεν εισαι.
Περιμενε, θα μας πει ο Εκπληκτικος αν οντως υπηρχε τραυματισμος ή οχι.Orion22 έγραψε: 26 Οκτ 2023, 12:47 Καραπαπάς: "Δεν προκύπτει από πουθενά τραυματισμός, πώς να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για κάτι που μπορεί να υπάρχει στον εγκέφαλο του παίκτη;"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
θα κανω την προβλεψη οτι αυτο θα μπει πρωτοδικα και μετα θα το παρουν πισω στην εφεσεωνGoBack έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:52 0-3 και -1 ειναι κλειδωμενο.Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για τον τιγρη.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- EKPLIKTIKOS
Τι παριστανω δηλαδή που δεν ειμαι;Thor έγραψε: 26 Οκτ 2023, 12:53Εχεις πολλη πλακα, ειναι το ιδιο να εισαι καπου που ξερεις οτι θα πεσουν εκρηκτικα και εισαι προετοιμασμενος, με καπου που σε αιφνιδιαζει μια εκρηξη;EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Οκτ 2023, 12:33Ζαλίστηκε από την ακ που έσκασε δίπλα του. Κάθε Πάσχα έτσι φεύγουμε από την εκκλησία, με κολαρο
Διαβασε τη ιατρικη γνωματευση για τη συγκεκριμενη βλαβη και θα παψεις να πετας μαργαριταρια παριστανοντας κατι που δεν εισαι.
Πάντως δεν είμαι εμπαθής όπως εσύ που είσαι ζελας. Εγώ αν στη θέση του Χουανκαρ ήταν ο Ροντινει τα ιδια θα λεγα.
Παριστανεις το γιατρο, αμφισβητεις την ιατρικη γνωματευση αντιπαραβάλλοντας αστεια και ακυρα παραδειγματα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Οκτ 2023, 13:18Τι παριστανω δηλαδή που δεν ειμαι;Thor έγραψε: 26 Οκτ 2023, 12:53Εχεις πολλη πλακα, ειναι το ιδιο να εισαι καπου που ξερεις οτι θα πεσουν εκρηκτικα και εισαι προετοιμασμενος, με καπου που σε αιφνιδιαζει μια εκρηξη;EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Οκτ 2023, 12:33
Ζαλίστηκε από την ακ που έσκασε δίπλα του. Κάθε Πάσχα έτσι φεύγουμε από την εκκλησία, με κολαρο
Διαβασε τη ιατρικη γνωματευση για τη συγκεκριμενη βλαβη και θα παψεις να πετας μαργαριταρια παριστανοντας κατι που δεν εισαι.![]()
Πάντως δεν είμαι εμπαθής όπως εσύ που είσαι ζελας. Εγώ αν στη θέση του Χουανκαρ ήταν ο Ροντινει τα ιδια θα λεγα.
Ναι, δεν εισαι εμπαθης το καταλαβαμε, απλα χρησιμοποιεις καυστικη ειρωνια για να καταδειξεις τα δικια του χαμαιτυπείου.
Δεν θα συρθει πολυ το θεμα,εχουν αρχισει και κλωτσανε τα συνδρομητικα και οι χορηγοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αιφνιδιαστικη εκρηξη κροτιδας σε ντερμπι μετα απο γκολ,πρωτη φορα πρεπει να συμβαινει.Εξαλλου στη λεωφορο δεν εχει ακουσει ποτε τετοιους ηχους ο ισπανος,μεχρι προχθες κροτιδα ειχε δει μονο σε εικονες στο ιντερνετ.Thor έγραψε: 26 Οκτ 2023, 12:53
Εχεις πολλη πλακα, ειναι το ιδιο να εισαι καπου που ξερεις οτι θα πεσουν εκρηκτικα και εισαι προετοιμασμενος, με καπου που σε αιφνιδιαζει μια εκρηξη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να' τος, κι αλλος γιατρος, εχει γεμίσει γιατρους και ειδικους κουφολογους το Φορουμ!GoBack έγραψε: 26 Οκτ 2023, 13:43Αιφνιδιαστικη εκρηξη κροτιδας σε ντερμπι μετα απο γκολ,πρωτη φορα πρεπει να συμβαινει.Εξαλλου στη λεωφορο δεν εχει ακουσει ποτε τετοιους ηχους ο ισπανος,μεχρι προχθες κροτιδα ειχε δει μονο σε εικονες στο ιντερνετ.Thor έγραψε: 26 Οκτ 2023, 12:53
Εχεις πολλη πλακα, ειναι το ιδιο να εισαι καπου που ξερεις οτι θα πεσουν εκρηκτικα και εισαι προετοιμασμενος, με καπου που σε αιφνιδιαζει μια εκρηξη;
Για πες γιατρε μου, υπηρξε τραυματισμος;
Ναι ρε προφανως και υπηρξε.Και εγω εχω λονγκ κοβιντ απο περσι,οποιος μπορει να αποδειξει το αντιθετο ας κανει ενα βημα μπροστα 
Θα σου πει ο Χελης ρε, μην ανησυχεις.GoBack έγραψε: 26 Οκτ 2023, 13:52 Ναι ρε προφανως και υπηρξε.Και εγω εχω λονγκ κοβιντ απο περσι,οποιος μπορει να αποδειξει το αντιθετο ας κανει ενα βημα μπροστα![]()
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Στα @@ μας η απόφαση, με ένα τηλέφωνο του Βαγγέλα στον Κυριάκο έχουμε τροπολογία που αναιρεί την όποια ποινή και από εδώ παν και οι άλλοι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-