!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
Συμπεριφορική ανάλυση διαλόγου
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η παρακάτω "μόδα" υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια. Αυτές που το κάνουν αυτό τις έχει κράξει το σύμπαν, ωστόσο μυαλό δεν βάζουνε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 17:56 https://nitter.net/UN_Women/status/1711 ... 37697685#m
Spoiler
τι επικό ακαου του οηε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
όταν τα λέγαμε εμείς ότι δεν πρέπει να μπλέκεις τον καλλιτέχνη με το έργο του, δεν μας ακούγατε
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί ο στερεοτυπικός sjw είναι πάντα τσαντισμένος, ουρλιάζει, βρίζει και χτυπιέται;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Δημοκράτης
Είναι από τον πολύ καημό για την άδικη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει στα τάρταραΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Οκτ 2023, 22:57 γιατί ο στερεοτυπικός sjw είναι πάντα τσαντισμένος, ουρλιάζει, βρίζει και χτυπιέται;
- hellegennes
Και ο τυπικός αντίπαλός του έτσι και χειρότερα είναι. Η συγκεκριμένη απλά είναι ψύχραιμη και εκπαιδευμένη. Αλλά λέει μαλακίες, btw. Στην Ευρώπη που αυτή η συζήτηση έχει γίνει εδώ και 50 χρόνια και έχουμε κατασταλάξει, η θεώρηση είναι ότι το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος και δεν έχει νομικά δικαιώματα. Στην καθυστερημένη Αμερική αυτή η σύζητηση γίνεται τώρα. Η τύπισσα λέει ότι το επιχείρημά της είναι επιστημονικό και η μόνη βάση συζήτησης είναι πόση αξία έχει το άτομο μέσα στην μήτρα, αλλά δεν είναι επιστημονικό επιχείρημα και δεν είναι αυτή η βάση της συζήτησης. Το επιχείρημά της είναι καθαρά θεολογικό, ότι από την στιγμή της σύλληψης υπάρχει άνθρωπος. Αυτό το λέει η θεολογία, όχι η επιστήμη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Οκτ 2023, 22:57 γιατί ο στερεοτυπικός sjw είναι πάντα τσαντισμένος, ουρλιάζει, βρίζει και χτυπιέται;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
Δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση σε θέματα ηθικής. Καμια επιστήμη δεν έχει απόδειξη ότι το έμβρυο γίνεται άνθρωπος τον 3ο μήνα. Επίσης τίποτα δεν είναι λυμένο στην ευρωπη ή γενικώς σε θέματα ηθικής. Για αυτό πχ είχες τις φεμινιστριες στα κάγκελα πριν 3 χρονια για την αλλαγή νομοθεσίας στην Πολωνία. Το θεωρεί ή κοινωνία ηθικο είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς σύγκρουσης ιδεών ή και όπλων.hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2023, 01:28Και ο τυπικός αντίπαλός του έτσι και χειρότερα είναι. Η συγκεκριμένη απλά είναι ψύχραιμη και εκπαιδευμένη. Αλλά λέει μαλακίες, btw. Στην Ευρώπη που αυτή η συζήτηση έχει γίνει εδώ και 50 χρόνια και έχουμε κατασταλάξει, η θεώρηση είναι ότι το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος και δεν έχει νομικά δικαιώματα. Στην καθυστερημένη Αμερική αυτή η σύζητηση γίνεται τώρα. Η τύπισσα λέει ότι το επιχείρημά της είναι επιστημονικό και η μόνη βάση συζήτησης είναι πόση αξία έχει το άτομο μέσα στην μήτρα, αλλά δεν είναι επιστημονικό επιχείρημα και δεν είναι αυτή η βάση της συζήτησης. Το επιχείρημά της είναι καθαρά θεολογικό, ότι από την στιγμή της σύλληψης υπάρχει άνθρωπος. Αυτό το λέει η θεολογία, όχι η επιστήμη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Οκτ 2023, 22:57 γιατί ο στερεοτυπικός sjw είναι πάντα τσαντισμένος, ουρλιάζει, βρίζει και χτυπιέται;
Για αυτό το λόγο αλλάζουν πολιτικά συστήματα, νόμοι, ποινες, σωφρονιστικό συστήματα κτλ
- hellegennes
Σωστά είναι όλα αυτά, άλλο είπα εγώ. Αυτή καμώνεται πως την στιγμή της σύλληψης δημιουργείται άνθρωπος και ότι αυτό είναι επιστημονικό επιχείρημα. Δεν είναι όμως. Η επιστήμη δεν λέει ότι το έμβρυο γίνεται άνθρωπος τον 3ο μήνα μαγικά, λέει ότι το σπέρμα και το ωάριο ενώνονται και ξεκινάει η εμβρυογένεση, που είναι μια σταδιακή διαδικασία. Ορίζουμε εν πολλοίς αυθαίρετα το σημείο που θεωρούμε ότι έχουμε άνθρωπο μεταξύ 12-14 εβδομάδων, που είναι το όριο έκτρωσης στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Οι περισσότεροι ορισμοί μας εμπειρικοί και εν πολλοίς αυθαίρετοι είναι ούτως ή άλλως, όπως ο ορισμός των διαφορετικών ειδών.Δημοκράτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 02:39 Δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση σε θέματα ηθικής. Καμια επιστήμη δεν έχει απόδειξη ότι το έμβρυο γίνεται άνθρωπος τον 3ο μήνα. Επίσης τίποτα δεν είναι λυμένο στην ευρωπη ή γενικώς σε θέματα ηθικής. Για αυτό πχ είχες τις φεμινιστριες στα κάγκελα πριν 3 χρονια για την αλλαγή νομοθεσίας στην Πολωνία. Το θεωρεί ή κοινωνία ηθικο είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς σύγκρουσης ιδεών ή και όπλων.
Για αυτό το λόγο αλλάζουν πολιτικά συστήματα, νόμοι, ποινες, σωφρονιστικό συστήματα κτλ
Δεν είμαι υπέρ της έκτρωσης, το έχω πει πολλές φορές. Θεωρώ ότι είναι ένα μέτρο έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει και τα δυο μέλη να είναι υπεύθυνα και να μην καταλήγουμε σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αλλά είναι αναπόφευκτες. Όπως έχει εξηγηθεί πολλές φορές, ακόμη και τα προφυλακτικά έχουν 85% ποσοστό επιτυχίας, είναι αρκετά πιθανό να μείνει μια γυναίκα έγκυος ακόμη και με προφυλάξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
για μένα δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικά μια ημέρα που από την οποία και μετά το έμβρυο θα θεωρείται άνθρωπος ενώ ας πούμε την ακριβώς προηγούμενη δεν θεωρούτανhellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2023, 09:18Σωστά είναι όλα αυτά, άλλο είπα εγώ. Αυτή καμώνεται πως την στιγμή της σύλληψης δημιουργείται άνθρωπος και ότι αυτό είναι επιστημονικό επιχείρημα. Δεν είναι όμως. Η επιστήμη δεν λέει ότι το έμβρυο γίνεται άνθρωπος τον 3ο μήνα μαγικά, λέει ότι το σπέρμα και το ωάριο ενώνονται και ξεκινάει η εμβρυογένεση, που είναι μια σταδιακή διαδικασία. Ορίζουμε εν πολλοίς αυθαίρετα το σημείο που θεωρούμε ότι έχουμε άνθρωπο μεταξύ 12-14 εβδομάδων, που είναι το όριο έκτρωσης στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Οι περισσότεροι ορισμοί μας εμπειρικοί και εν πολλοίς αυθαίρετοι είναι ούτως ή άλλως, όπως ο ορισμός των διαφορετικών ειδών.Δημοκράτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 02:39 Δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση σε θέματα ηθικής. Καμια επιστήμη δεν έχει απόδειξη ότι το έμβρυο γίνεται άνθρωπος τον 3ο μήνα. Επίσης τίποτα δεν είναι λυμένο στην ευρωπη ή γενικώς σε θέματα ηθικής. Για αυτό πχ είχες τις φεμινιστριες στα κάγκελα πριν 3 χρονια για την αλλαγή νομοθεσίας στην Πολωνία. Το θεωρεί ή κοινωνία ηθικο είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς σύγκρουσης ιδεών ή και όπλων.
Δεν είμαι υπέρ της έκτρωσης, το έχω πει πολλές φορές. Θεωρώ ότι είναι ένα μέτρο έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει και τα δυο μέλη να είναι υπεύθυνα και να μην καταλήγουμε σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αλλά είναι αναπόφευκτες. Όπως έχει εξηγηθεί πολλές φορές, ακόμη και τα προφυλακτικά έχουν 85% ποσοστό επιτυχίας, είναι αρκετά πιθανό να μείνει μια γυναίκα έγκυος ακόμη και με προφυλάξεις.
η έκτρωση είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα, αλλά τα επιχειρήματα των sjw είναι επιεικώς για τα σκουπίδια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις