!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κασσελάκης: Έκανε τον Ταρζάν σε σχολείο παιδιών με αναπηρία
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Κασσελάκης: Έκανε τον Ταρζάν σε σχολείο παιδιών με αναπηρία
Ε προφανώς είναι αληθινό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- omg kai 3 lol
georgebi έγραψε: 28 Σεπ 2023, 15:49 Σωστός ο Αδωνις![]()
https://www.enikos.gr/politics/georgiad ... k/2035706/
«ο τρόπος που φέρθηκε στο σχολείο ήταν απαράδεκτος. Θέλω να τον παρακαλέσω να μην το ξανακάνει. Στα σχολεία οι καθηγητές προσπαθούν αν εμποδίσουν τους μαθητές να κάνουν τέτοιες κινήσεις που μπορούν να τους φέρουν σε πιθανό ατύχημα. Και με έναν τρόπο δημόσιο που τα παιδιά μπορεί να μιμηθούν, δεν πρέπει να φέρεται με αυτόν τον τρόπο.
Αν ένα παιδί σε τέτοιο σχολείο αύριο πάει να μιμηθεί τον κ. Κασσελάκη στο συγκεκριμένο κάγκελο και χτυπήσει, θα έχει ευθύνη και ο κ. Κασσελάκης.
Άρα θέλω να τον παρακαλέσω τώρα που έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να σοβαρευτεί στην συμπεριφορά του λίγο, δεν είναι όλα TikTok. Το θεωρώ μεγάλο λάθος αυτό που έκανε».
![]()
![]()
![]()
αμα τα αλλα τα παιδακια το κανουν σωστα οπως το εκανε αυτος στο tik-tok δεν θα χτυπησουν
ναι μωρε τη Δομνα την εκτιμω αλλα κι αυτη πηγε εντελως τυχαια να δει τον παλιο συμμαθητη της που εχασε στο ριγιουνιον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 28 Σεπ 2023, 19:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- omg kai 3 lol
dp
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 28 Σεπ 2023, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
OK, τώρα ησύχασα κάπως, ότι τελικά δεν είναι τόσο ηλίθιοι εκεί στο επιτελείο του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:08Τελικά δεξιά τρολια είναι, το ανέβασε και ο σαραντακος. Έπρεπε ήδη να βγουν από τον σύριζα και να το ςνςφερουβ. Όρθιοι κοιμούνται;ST48410 έγραψε: 28 Σεπ 2023, 18:04Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ.Αρχέλαος έγραψε: 28 Σεπ 2023, 16:05 κάτι μου λέει ότι αν επικρατήσει της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε ανδρεοπαπανδρεϊκές καταστάσεις σε καρατομήσεις στελεχών ή επιλογών, όταν έρθει η στιγμή.
Η εκτίμηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί επιπόλαια και άστοχη, αλλά κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
Για την φωτογραφία. Δεκτό ότι μπορεί να μην ήθελε την υπουργό εκεί, ιδίως αφού δεν είχε προηγηθεί συνεννόηση. Μπορούσε να εμφανίσει άλλες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται μόνος του. Δεν ήταν ανάγκη να μπει κι αυτή με το χοντροκομμένο μοντάζ.
Ειλικρινά αυτό, δεν είναι ειρωνεία. Αυτός ο άνθρωπος πιθανόν κάποια στιγμή να κυβερνήσει κιόλας, θα ήταν πραγματικά μεγάλο πρόβλημα να είναι τόσο κάφρος όσο φάνηκε εξ αρχής με την τρολιά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Χίλια συγνώμη αν ενόχλησα με αυτό που έγραψα, αν σας άγγιξα κατά λάθος κάποια ευαίσθητη εσωτερική χορδή του ψυχισμού σας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:18Σε βαλκανικό. Εδώ πήρε το ασημένιο. Να πήγαινε ο τζημερος, να πάρει καλύτερη θέση.Esperos έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:14Ο Βαρουφάκης δίπλα του, είναι και γαμώ τα άτομα...Unique έγραψε: 28 Σεπ 2023, 09:32 Προσπάθησε να πηδήξει από πάνω αλλά το τζιν ήταν πολύ κολλητό οπότε σου λέει την έκανα που την έκανα τη μαλακία ας μπω ενδιάμεσα.
Πωπωπω μαλάκες, αυτός εδώ θα ξεπεράσει και τον Βαρουφάκη. Έχουμε να πάμε για καινούργια σαγόνια απο τα γέλια.
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι είπε μεγιστο κοινο πολλαπλάσιο και έχει πάει και σε διαγωνισμό μαθηματικών (βγήκε 37ος σε σύνολο 40τόσων)
Νομίζω θα ζήσουμε επικές στιγμές
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Η ιστορία με τα βραβεία Μαθηματικής Εταιρείας που όλο και μειώνονται έχει πολύ πλάκα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιατί κυκλοφορει ένα πάλι παραμύθι πως δήλωσε ότι βγήκε δεύτερους στους βαλκανικούς το λέω. Αφού είναι τόσο άχρηστος και λίγος ο κασσελακης γιατί τόση μουφα από τα δεξιά;Esperos έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:39Χίλια συγνώμη αν ενόχλησα με αυτό που έγραψα, αν σας άγγιξα κατά λάθος κάποια ευαίσθητη εσωτερική χορδή του ψυχισμού σας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:18Σε βαλκανικό. Εδώ πήρε το ασημένιο. Να πήγαινε ο τζημερος, να πάρει καλύτερη θέση.Esperos έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:14
Ο Βαρουφάκης δίπλα του, είναι και γαμώ τα άτομα...
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι είπε μεγιστο κοινο πολλαπλάσιο και έχει πάει και σε διαγωνισμό μαθηματικών (βγήκε 37ος σε σύνολο 40τόσων)
Νομίζω θα ζήσουμε επικές στιγμές
Κλαίω με λυγμούς...

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το πιθανότερο πάντως ήταν να μην έβαλε τις φώτο με την Δόμνα για να μην του την πουν οι "αριστεροί" στον κόμμα.Isildur έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:33OK, τώρα ησύχασα κάπως, ότι τελικά δεν είναι τόσο ηλίθιοι εκεί στο επιτελείο του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:08Τελικά δεξιά τρολια είναι, το ανέβασε και ο σαραντακος. Έπρεπε ήδη να βγουν από τον σύριζα και να το ςνςφερουβ. Όρθιοι κοιμούνται;ST48410 έγραψε: 28 Σεπ 2023, 18:04
Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ.
Για την φωτογραφία. Δεκτό ότι μπορεί να μην ήθελε την υπουργό εκεί, ιδίως αφού δεν είχε προηγηθεί συνεννόηση. Μπορούσε να εμφανίσει άλλες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται μόνος του. Δεν ήταν ανάγκη να μπει κι αυτή με το χοντροκομμένο μοντάζ.
Ειλικρινά αυτό, δεν είναι ειρωνεία. Αυτός ο άνθρωπος πιθανόν κάποια στιγμή να κυβερνήσει κιόλας, θα ήταν πραγματικά μεγάλο πρόβλημα να είναι τόσο κάφρος όσο φάνηκε εξ αρχής με την τρολιά.
Σιγά την Ταρζανιά!
Να το πήδαγε σαν μετ' εμποδίων, ΟΚ.
Ετσι όπως πέρασε απο κάτω, το ίδιο θα έκαναν και τα ΑΜΕΑ.
- Esperos
Αν έχει πάει κάποιος σε βαλκανιάδα μαθηματικών και βγήκε 37ος σε σύνολο 40, δεν κάνει να λέει ότι "βραβεύτηκε".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:42Γιατί κυκλοφορει ένα πάλι παραμύθι πως δήλωσε ότι βγήκε δεύτερους στους βαλκανικούς το λέω. Αφού είναι τόσο άχρηστος και λίγος ο κασσελακης γιατί τόση μουφα από τα δεξιά;Esperos έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:39Χίλια συγνώμη αν ενόχλησα με αυτό που έγραψα, αν σας άγγιξα κατά λάθος κάποια ευαίσθητη εσωτερική χορδή του ψυχισμού σας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:18
Σε βαλκανικό. Εδώ πήρε το ασημένιο. Να πήγαινε ο τζημερος, να πάρει καλύτερη θέση.
Θα ήταν πιο "σικ" να λέει συμμετείχε ή δεν το λες και καθόλου.
Δεν ξέρω τι δήλωσε ο ίδιος αλλά για να έχω μάθει μέχρι και εγώ την φάση με την κατάταξη 37ος, πάει να πει πως κάτι παπαριά πέταξε.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ή, θα μπορούσε να κάνει edit την φωτό και να την κάνει από έτσι:Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:44Το πιθανότερο πάντως ήταν να μην έβαλε τις φώτο με την Δόμνα για να μην του την πουν οι "αριστεροί" στον κόμμα.Isildur έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:33OK, τώρα ησύχασα κάπως, ότι τελικά δεν είναι τόσο ηλίθιοι εκεί στο επιτελείο του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:08
Τελικά δεξιά τρολια είναι, το ανέβασε και ο σαραντακος. Έπρεπε ήδη να βγουν από τον σύριζα και να το ςνςφερουβ. Όρθιοι κοιμούνται;

... κάπως έτσι:

... στα πλαίσια της (και καλά) καλής σχέσης και συνεργασίας με την ηττηθείσα.
- Esperos
Ήταν μικρότερο νούμερο το παντελόνι και υπήρχε κίνδυνος να ανοίξει πίσω και να φανεί το τανγκαImperium έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:54 Σιγά την Ταρζανιά!
Μα το θεό ρε παιδιά μια άσκηση έλυσα μόνοBeria έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:41 Η ιστορία με τα βραβεία Μαθηματικής Εταιρείας που όλο και μειώνονται έχει πολύ πλάκα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Το μωρό του ο Τάιλερ το βράδυ θα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Πολύ σέξυ η Δόμνα , κάνει άντρα και τον Στίβι .Isildur έγραψε: 28 Σεπ 2023, 20:00Ή, θα μπορούσε να κάνει edit την φωτό και να την κάνει από έτσι:Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:44Το πιθανότερο πάντως ήταν να μην έβαλε τις φώτο με την Δόμνα για να μην του την πουν οι "αριστεροί" στον κόμμα.Isildur έγραψε: 28 Σεπ 2023, 19:33
OK, τώρα ησύχασα κάπως, ότι τελικά δεν είναι τόσο ηλίθιοι εκεί στο επιτελείο του.
... κάπως έτσι:
... στα πλαίσια της (και καλά) καλής σχέσης και συνεργασίας με την ηττηθείσα.![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 1347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 578 Απαντήσεις