!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς θέλουμε να φορολογήσουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
Re: Πώς θέλουμε να φορολογήσουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
Θα είναι η αρχή του τέλους του Μητσοτάκη αν ανεβάσει το φορολογικό συντελεστή στους ΕΕ με εισόδημα ως 10000 Ευρώ.
Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες τον βγάλανε γιατί είχαν υποφέρει από την υπερφορολόγηση Τσίπρα και Σαμαρά. Αν κάνει και αυτός τα ίδια θα στραφούν αλλού.
Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες τον βγάλανε γιατί είχαν υποφέρει από την υπερφορολόγηση Τσίπρα και Σαμαρά. Αν κάνει και αυτός τα ίδια θα στραφούν αλλού.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι και;micmic έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:01Σου απάντησα παραπάνω: Αυτό σημαίνει ότι ο περισσότερος κόσμος δεν θα πλήρωνε ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΡΟ. Το κράτος θα κέρδιζε λιγότερα από τα έσοδα του ΦΠΑ απ'όσα κερδίζει αφαιμάσσοντας τους χαμηλόμισθους.Unique έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:00Αυτό ακριβώς λέμε και αυτό ακριβώς σημαίνει. Να περνούν τα έξοδα στη φορολογική δήλωση.
Η φορμουλα είναι ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ και μετά φόρος στο υπόλοιπο. Τέλος τα υπόλοιπα.
το ζήτημα εδώ δεν είναι το πόσα θα βγάζει το κράτος αλλά η πάταξη της φοροδιαφυγής. σου βρήκαμε ρεαλιστικκό τρόπο να παταχθεί η φοροδιαφυγή και μας λες ότι αν όλοι κόβουν απόδειξη το κράτος τελικά θα μαζεύει λιγότερους φόρους
δηλαδή θέλεις η απόδειξη να μην έχει κάποιο αντίκρυσμα για τον φορολογούμενο αλλά ταυτόχρονα περιμένεις ο φορολογούμενος να θέλει να πληρώνει περισσότερο για να την πάρει. ε κανείς δε πρόκειται να το κάνει αυτό. όποτε μπορεί θα το αποφύγει (δηλαδή τις περισσότερες φορές)
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αν δε βάλει χέρι στο ένα μυριο εισοδηματίες , δουλειά δε γίνεται.
Σκεφτείτε τι έσοδα έχουν που απλά κάθονται και δε δουλεύουν.
Ο ορισμός του παρασιτικού κεφαλαίου.
Παράσιτα δηλαδή.
Παράσιτα δηλαδή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πώς ρε παιδιά θα εξαφανιστεί η μαύρη παραοικονομία; Πρώτα απ'όλα, μόλις σ'αυτό το νήμα είδαμε πόσοι δηλώνουν απίστευτα χαμηλά εισοδήματα. Αυτός λοιπόν που βγάζει 50 χιλιάρικα και δηλώνει 5, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να παίρνει αποδείξεις διότι τότε θα φαίνεται ότι τα έξοδά του είναι περισσότερα από τα έσοδα. Αυτός ακόμα και να πάρει απόδειξη δεν θα την περάσει στην δήλωση, και οπωσδήποτε θα προτιμήσει να γλιτώσει τον ΦΠΑ. Όταν λέμε ότι η παραοικονομία είναι τόσο εκτεταμένη, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δηλώνει πολύ λιγότερα απ'όσα βγάζει αλλά και ξοδεύει περισσότερα απ'όσα δηλώνει. Αυτοί δεν έχουν κανένα κέρδος από το να ζητάνε αποδείξεις, ίσα-ίσα.Unique έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:08Και εξηγεί ο Τζήμερος. Με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανίστεί η μαύρη παραοικονομία που υπολογίζεται στο 80 δις(!!) αυτή τη στιγμή. Αύξηση μέσω μείωσης. Μπαίνουν οι βάσεις για μια ορθολογική οικονομία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Πρέπει να γίνει διαχωρισμός μεταξύ ελεύθερων επαγγελματιών. Τα μαγαζιά και γενικά οι πωλήσεις δεν είναι το ίδιο με την παροχή υπηρεσιών. Σε όσους παρέχουν υπηρεσίες (γιατροί, δικηγόροι, μάστορες κτλ) και ο Σαμαράς και ο Τσίπρας τους έκλασαν τους όρχεις.Ίακχος έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:16 Θα είναι η αρχή του τέλους του Μητσοτάκη αν ανεβάσει το φορολογικό συντελεστή στους ΕΕ με εισόδημα ως 10000 Ευρώ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δε πρόκειται να πειράξει την τάξη τουΕρμής έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:20 Αν δε βάλει χέρι στο ένα μυριο εισοδηματίες , δουλειά δε γίνεται.
Παράσιτα δηλαδή.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η τάξη του μητσοτάκη δεν ασχολείται με οικιστικό real estate, ή ασχολείται για ακίνητα που δεν αφορούν τον λαό . Μη βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τον εφοπλιστή με τον βαρκάρη που κάνει το γύρο των Μεθάνων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:26δε πρόκειται να πειράξει την τάξη τουΕρμής έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:20 Αν δε βάλει χέρι στο ένα μυριο εισοδηματίες , δουλειά δε γίνεται.
Παράσιτα δηλαδή.
Το πρόβλημα ειναι ο κάθε μπαρμπαγιωργος που του χαρίστηκαν καμια δεκαριά ακίνητα στο τζάμπα και ρουφάει αίμα χωρίς να παράγει ούτε μια οδοντογλυφίδα.
Ακολουθεί εκτενής ανάλυση μια και το έχω σκεφτεί αρκετά: αντικειμενικά είναι αρκετά καλή γιατί είναι εμφανίσιμη φθηνή λαϊκή γκόμενα, βέβαια ενώ μέχρι τα 38 ήταν ουσιαστικά ίδια με τα 30 ξαφνικά τα τελευταία 2 χρόνια έγινε απότομα σαν 50 αλλά και πάλι είναι ένα όμορφο 50, σε φωτογραφίες δηλαδή λες γουαου φοβερή γκόμενα.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Σεπ 2023, 10:44Γάμησέ την. Ο Θεός θα σου συγχωρήσει τα πάντα, εκτός απ'το να μη γαμήσεις κάποια που σου τρίβεται, είναι σαν να τον φτύνεις στη μούρη. Γιατί. Δεν κάνει.foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 10:24 Στο μεταξύ μόλις συνειδητοποίησα ότι αυτή η μαμά που ψάχνεται να τη γαμήσω, η οποία δουλεύει κατάμαυρα κομμώτρια σε σπίτια βγάζοντας πάνω από 3.000 το μήνα (πρακτικά γύρω στα 2000 με βενζίνες και υλικά) και ταυτόχρονα είναι εικονικά μισθωτή σε μια κουμπάρα της στην οποία δίνει το μισθό μετρητά για να της καταθέτει τα καθαρά στην τράπεζα, πληρώνοντας τελικά από την τσέπη της η ίδια ΕΦΚΑ, ΦΜΥ και κρατήσεις, θα αναγκαστεί να κάνει αύξηση στον εαυτό της και άρα θα χάσει λεφτά. Εκτός αν απολυθεί οπότε πρέπει να πληρώσει αποζημίωση στον εαυτό της.
Λέει τίποτα;
Ωστόσο δεν υπάρχει καθόλου αυτή η χημεία που ενδεχομένως θα οδηγούσε σε κάτι από μεριάς μου, ή μάλλον πιο σωστό είναι να πούμε ότι υπάρχει αντιχημεία, κανονικά σκέφτεσαι μια γκόμενα στα 4 και γουστάρεις ε αυτήν όταν τη σκέφτομαι στα 4 ψιλοσιχαίνομαι. Και όλες οι μαλακίες που μου λέει με αηδιάζουν, συχνά ασκώ έντονη προσπάθεια να μη φαίνεται στη φάτσα μου όσο περιμένουμε μαζί τα παιδιά και ακούω τις μαλακίες αλλά περίπου 2 μέρες στις 3 με ξενερώνει τόσο πολύ αυτή η διαδικασία που πάω και περιμένω μόνος μου σε απόσταση ασφαλείας, κάνοντας ντου τελευταία στιγμή όταν βγαίνει η τάξη τους.
Το περιστατικό με έχει κάνει να συνειδητοποιήσω ότι έχω αρκετά υψηλά στάνταρ στις γυναίκες, τα οποία μάλιστα δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εμφάνιση γιατί τουλάχιστον μία πρώην μου ήταν πολύ πιο άσχημη και φθηνή από αυτήν την τύπισσα κι όμως με κάποιον απροσδιόριστο τρόπο ήταν ανώτερη και ελκυστικότερη, πράγμα που δεν είναι ιδέα μου γιατί αυτή η πρώην ποτέ δεν είχε πρόβλημα στη συνέχεια να βρίσκει και να αλλάζει γκόμενους ενώ αυτή που λέω εγώ από 17 χρονών ως τώρα έχει τον ίδιο μαλάκα με φάτσα Murloc από το Warcraft III.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα αυτό που ορίζει την τάξη του δεν είναι το εισόδημα αλλά ο τρόπος με τον οποίο αποκομίζεται (παρασιτισμός)Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:32Η τάξη του μητσοτάκη δεν ασχολείται με οικιστικό real estate, ή ασχολείται για ακίνητα που δεν αφορούν τον λαό . Μη βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τον εφοπλιστή με τον βαρκάρη που κάνει το γύρο των Μεθάνων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:26δε πρόκειται να πειράξει την τάξη τουΕρμής έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:20 Αν δε βάλει χέρι στο ένα μυριο εισοδηματίες , δουλειά δε γίνεται.
Παράσιτα δηλαδή.
Το πρόβλημα ειναι ο κάθε μπαρμπαγιωργος που του χαρίστηκαν καμια δεκαριά ακίνητα στο τζάμπα και ρουφάει αίμα χωρίς να παράγει ούτε μια οδοντογλυφίδα.
αν θυμάμαι καλά ο σεν σιμον είχε χωρίσει τη κοινωνία σε δύο τάξεις: τους εργαζόμενους είτε αυτοί είναι εργάτες είτε διευθυντές είτε εργοστασιάρχες και σε αυτούς που παρασιτούν (αριστοκρατία) που απλά εισπράττουν και δε δουλεύουν/δεν παράγουν
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ασε τωρα τις φορολογίες και άνοιξε νημα αμεσα για την λαϊκιά.foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:39Ακολουθεί εκτενής ανάλυση μια και το έχω σκεφτεί αρκετά: αντικειμενικά είναι αρκετά καλή γιατί είναι εμφανίσιμη φθηνή λαϊκή γκόμενα, βέβαια ενώ μέχρι τα 38 ήταν ουσιαστικά ίδια με τα 30 ξαφνικά τα τελευταία 2 χρόνια έγινε απότομα σαν 50 αλλά και πάλι είναι ένα όμορφο 50, σε φωτογραφίες δηλαδή λες γουαου φοβερή γκόμενα.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Σεπ 2023, 10:44Γάμησέ την. Ο Θεός θα σου συγχωρήσει τα πάντα, εκτός απ'το να μη γαμήσεις κάποια που σου τρίβεται, είναι σαν να τον φτύνεις στη μούρη. Γιατί. Δεν κάνει.foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 10:24 Στο μεταξύ μόλις συνειδητοποίησα ότι αυτή η μαμά που ψάχνεται να τη γαμήσω, η οποία δουλεύει κατάμαυρα κομμώτρια σε σπίτια βγάζοντας πάνω από 3.000 το μήνα (πρακτικά γύρω στα 2000 με βενζίνες και υλικά) και ταυτόχρονα είναι εικονικά μισθωτή σε μια κουμπάρα της στην οποία δίνει το μισθό μετρητά για να της καταθέτει τα καθαρά στην τράπεζα, πληρώνοντας τελικά από την τσέπη της η ίδια ΕΦΚΑ, ΦΜΥ και κρατήσεις, θα αναγκαστεί να κάνει αύξηση στον εαυτό της και άρα θα χάσει λεφτά. Εκτός αν απολυθεί οπότε πρέπει να πληρώσει αποζημίωση στον εαυτό της.
Λέει τίποτα;
Ωστόσο δεν υπάρχει καθόλου αυτή η χημεία που ενδεχομένως θα οδηγούσε σε κάτι από μεριάς μου, ή μάλλον πιο σωστό είναι να πούμε ότι υπάρχει αντιχημεία, κανονικά σκέφτεσαι μια γκόμενα στα 4 και γουστάρεις ε αυτήν όταν τη σκέφτομαι στα 4 ψιλοσιχαίνομαι. Και όλες οι μαλακίες που μου λέει με αηδιάζουν, συχνά ασκώ έντονη προσπάθεια να μη φαίνεται στη φάτσα μου όσο περιμένουμε μαζί τα παιδιά και ακούω τις μαλακίες αλλά περίπου 2 μέρες στις 3 με ξενερώνει τόσο πολύ αυτή η διαδικασία που πάω και περιμένω μόνος μου σε απόσταση ασφαλείας, κάνοντας ντου τελευταία στιγμή όταν βγαίνει η τάξη τους.
Το περιστατικό με έχει κάνει να συνειδητοποιήσω ότι έχω αρκετά υψηλά στάνταρ στις γυναίκες, τα οποία μάλιστα δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εμφάνιση γιατί τουλάχιστον μία πρώην μου ήταν πολύ πιο άσχημη και φθηνή από αυτήν την τύπισσα κι όμως με κάποιον απροσδιόριστο τρόπο ήταν ανώτερη και ελκυστικότερη, πράγμα που δεν είναι ιδέα μου γιατί αυτή η πρώην ποτέ δεν είχε πρόβλημα στη συνέχεια να βρίσκει και να αλλάζει γκόμενους ενώ αυτή που λέω εγώ από 17 χρονών ως τώρα έχει τον ίδιο μαλάκα με φάτσα Murloc από το Warcraft III.
- EKPLIKTIKOS
Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:42Ασε τωρα τις φορολογίες και άνοιξε νημα αμεσα για την λαϊκιά.foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:39Ακολουθεί εκτενής ανάλυση μια και το έχω σκεφτεί αρκετά: αντικειμενικά είναι αρκετά καλή γιατί είναι εμφανίσιμη φθηνή λαϊκή γκόμενα, βέβαια ενώ μέχρι τα 38 ήταν ουσιαστικά ίδια με τα 30 ξαφνικά τα τελευταία 2 χρόνια έγινε απότομα σαν 50 αλλά και πάλι είναι ένα όμορφο 50, σε φωτογραφίες δηλαδή λες γουαου φοβερή γκόμενα.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Σεπ 2023, 10:44
Γάμησέ την. Ο Θεός θα σου συγχωρήσει τα πάντα, εκτός απ'το να μη γαμήσεις κάποια που σου τρίβεται, είναι σαν να τον φτύνεις στη μούρη. Γιατί. Δεν κάνει.
Λέει τίποτα;
Πάω να πάρω το παιδί τώρα. Πάλι ημίγυμνη θα είναι με τη δικαιολογία της ζέστης.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:42Ασε τωρα τις φορολογίες και άνοιξε νημα αμεσα για την λαϊκιά.foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:39Ακολουθεί εκτενής ανάλυση μια και το έχω σκεφτεί αρκετά: αντικειμενικά είναι αρκετά καλή γιατί είναι εμφανίσιμη φθηνή λαϊκή γκόμενα, βέβαια ενώ μέχρι τα 38 ήταν ουσιαστικά ίδια με τα 30 ξαφνικά τα τελευταία 2 χρόνια έγινε απότομα σαν 50 αλλά και πάλι είναι ένα όμορφο 50, σε φωτογραφίες δηλαδή λες γουαου φοβερή γκόμενα.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Σεπ 2023, 10:44
Γάμησέ την. Ο Θεός θα σου συγχωρήσει τα πάντα, εκτός απ'το να μη γαμήσεις κάποια που σου τρίβεται, είναι σαν να τον φτύνεις στη μούρη. Γιατί. Δεν κάνει.
Λέει τίποτα;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
θα τα εξηγήσεις ωραία και με λεπτομέρειες στο νήμα που θα φτιάξεις.foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:44 Πάω να πάρω το παιδί τώρα. Πάλι ημίγυμνη θα είναι με τη δικαιολογία της ζέστης.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος να φορολογηθει ο καθε ραντιερης μπαρμπαγιωργος χωρις να υποχρεωθει και ο καθε μητσοτακης να κανει αυτο που σιχαινεται περισσοτερο: να δωσει δυο δεκαρες απο την τσεπη του στο κρατοςΕρμής έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:32 Η τάξη του μητσοτάκη δεν ασχολείται με οικιστικό real estate, ή ασχολείται για ακίνητα που δεν αφορούν τον λαό . Μη βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τον εφοπλιστή με τον βαρκάρη που κάνει το γύρο των Μεθάνων.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 52 Απαντήσεις