Αφενός αυτό, αφετέρου κάποιος από τους υπόλοιπους μπορεί να ανήκει στον κύκλο της Αχτσιόγλου ή του Τσακαλώτου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:54 θα μετραγε για την τρολια να πει οκ κάποιος απ τους επόμενους κ μετά να το παίξει παράγοντας Εδεσσαικου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Highlander
Σωστή η τοποθέτηση Ακρίτα.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν νομίζω ότι οι ομογενεις εξελέγησαν με διαφορετική λίστα στο Επικρατείας.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:52Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να παραιτηθούν οι 5 επιλαχόντες, αρκεί να παραιτηθεί ο Όθωνας Ηλιόπουλος, που εκλέχτηκε στο Επικρατείας του σύριζα ως ομογενής. Αυτόματα τον αντικαθιστά ο Κασσελάκης.George_V έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:42 Το κρίσιμο ερώτημα πάντως είναι το εξής.
Εάν εκλεγεί ο Κασελακης τι θα γίνει με τη Βουλή?
Θα υπάρξει διαρχία με Πρόεδρο του κόμματος εκτός Βουλής και ορισμός Κοινοβουλευτικου αρχηγού (με ότι συνεπάγεται αυτό καθώς είναι πολύ διαφορετικό και βάσει κανονισμών αλλά και σε πιο ουσιαστική βάση καθώς άλλο είναι να γίνεται διάλογος μεταξύ ΠΘ και Αρχηγού Αξιωματικης Αντιπολιτευσης και άλλο μεταξύ ΠΘ και ενός acting αρχηγού που πρέπει ανά πάσα στιγμή να περιμένει οδηγίες για το τι θα πει)
Η θα ξηλώσει όλη τη σειρά επιταχυντών στο Επικρατείας (μιλάμε για παραίτηση ενός βουλευτή σίγουρα και άλλων 5 επιάχοντων) για να μπει ο Κασελακης στη Βουλή?
Και αν επιλέγει το δεύτερο πόσο σίγουρο είναι ότι θα παραιτηθούν 6 άτομα για να μπει αυτός στην Βουλή?
Αλλά νομίζω δεν είναι κρίσιμο ζήτημα αυτό. Κάλλιστα μπορεί να λειτουργήσει ο συριζα (περίπου) όπως το κιναλ: ο Κασσελάκης πρόεδρος του κόμματος και ο Τσίπρας πρόεδρος της ΚΟ. Άλλωστε όλη η μανούρα γίνεται για να πάρει το κόμμα ο Τσίπρας (και να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του).
1 λίστα υπήρχε και ισχύει ότι λέει ο νόμος και ο κανονισμός για τις λίστες
Αν παραιτηθεί κάποιος μπαίνει στη θέση του ο πρώτος επιλαχών. Αν με τη σειρά του παραιτηθεί και αυτός ο δεύτερος κτλ. με τη σειρά που ήταν στη λίστα.
Δεν μπορεί ο Κασελακης που ήταν ξέρω γω 9ος στ λίστα να πηδηξει τους άλλους 5 που ήταν πιο μπροστά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλά αυτή μυρίστηκε ότι πόνταρε σε λάθος άλογο και τώρα πάει να το σώσει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Λίνο Βεντούρα
Φαντασου κατάντια να συμφωνεί κάποιος με Ακρίτα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Highlander
Να σου πωGeorge_V έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:57Καλά αυτή μυρίστηκε ότι πόνταρε σε λάθος άλογο και τώρα πάει να το σώσει.
Κι εγώ μπορεί να το σκεφτόμουν να ψηφίσω αχτσιογλου, άλλωστε πριν την ανακοίνωση Κασσελακη σίγουρα θα ψήφιζα αχτσιογλου, αλλά 1ον μετά τα αποτελέσματα που έδειξαν δυναμική του Στέφανου, 2ον μετά την ποιοτική διαφορά στις δηλώσεις του ενός και του άλλου θα αναθεωρουσα.
- Μαδουραίος
Τι έχετε πάθει όλοι; Ο ενθουσιασμός σας είναι κατανοητός αλλά υπάρχουν και όρια.Highlander έγραψε: 19 Σεπ 2023, 12:00 2ον μετά την ποιοτική διαφορά στις δηλώσεις του ενός και του άλλου.
Μπορεί να αποδειχθεί φελλός ο άνθρωπος. Δεν σας περνάει καν από το μυαλό;
Η αγαμη θυγατερα την εκανε γυριστη
Σταθερη στις αποψεις

Σταθερη στις αποψεις
Ναι, δίκιο έχεις. Πρέπει να παραιτηθεί ένας βουλευτής επικρατείας του σύριζα και ταυτόχρονα οι 5 επιλαχόντες πριν τον Κασσελάκη.George_V έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:57Δεν νομίζω ότι οι ομογενεις εξελέγησαν με διαφορετική λίστα στο Επικρατείας.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:52Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να παραιτηθούν οι 5 επιλαχόντες, αρκεί να παραιτηθεί ο Όθωνας Ηλιόπουλος, που εκλέχτηκε στο Επικρατείας του σύριζα ως ομογενής. Αυτόματα τον αντικαθιστά ο Κασσελάκης.George_V έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:42 Το κρίσιμο ερώτημα πάντως είναι το εξής.
Εάν εκλεγεί ο Κασελακης τι θα γίνει με τη Βουλή?
Θα υπάρξει διαρχία με Πρόεδρο του κόμματος εκτός Βουλής και ορισμός Κοινοβουλευτικου αρχηγού (με ότι συνεπάγεται αυτό καθώς είναι πολύ διαφορετικό και βάσει κανονισμών αλλά και σε πιο ουσιαστική βάση καθώς άλλο είναι να γίνεται διάλογος μεταξύ ΠΘ και Αρχηγού Αξιωματικης Αντιπολιτευσης και άλλο μεταξύ ΠΘ και ενός acting αρχηγού που πρέπει ανά πάσα στιγμή να περιμένει οδηγίες για το τι θα πει)
Η θα ξηλώσει όλη τη σειρά επιταχυντών στο Επικρατείας (μιλάμε για παραίτηση ενός βουλευτή σίγουρα και άλλων 5 επιάχοντων) για να μπει ο Κασελακης στη Βουλή?
Και αν επιλέγει το δεύτερο πόσο σίγουρο είναι ότι θα παραιτηθούν 6 άτομα για να μπει αυτός στην Βουλή?
Αλλά νομίζω δεν είναι κρίσιμο ζήτημα αυτό. Κάλλιστα μπορεί να λειτουργήσει ο συριζα (περίπου) όπως το κιναλ: ο Κασσελάκης πρόεδρος του κόμματος και ο Τσίπρας πρόεδρος της ΚΟ. Άλλωστε όλη η μανούρα γίνεται για να πάρει το κόμμα ο Τσίπρας (και να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του).
1 λίστα υπήρχε και ισχύει ότι λέει ο νόμος και ο κανονισμός για τις λίστες
Αν παραιτηθεί κάποιος μπαίνει στη θέση του ο πρώτος επιλαχών. Αν με τη σειρά του παραιτηθεί και αυτός ο δεύτερος κτλ. με τη σειρά που ήταν στη λίστα.
Δεν μπορεί ο Κασελακης που ήταν ξέρω γω 9ος στ λίστα να πηδηξει τους άλλους 5 που ήταν πιο μπροστά.
Δεν πρόκειται να συμβεί, πιστεύω, οπότε θα πάει στο μοντέλο κινάλ.
Άλλωστε, όπως σού έγραψα, το παιχνίδι γίνεται πρωτίστως για τον Τσίπρα και δευτερευόντως για τον Κασσελάκη.
Καλά τώρα...εδώ μας κυβέρνησε ο γαπ. Μπροστά του ο κασελ είναι λόγιος.Σέλευκας έγραψε: 19 Σεπ 2023, 11:49 Εγώ παιδί Έλληνο πήρε υποτροφία στο αμερική, απαντήσε με κύριο Μητσοτάκη , ξέρω καλύτερο αγγλικά απο σας, καλύτερη ελληνικό καλύτερη μαθηματική, σε τι εσύ καλύτερη λέω ;
Καλό.
Μόνο ο Μπίστης μη τυχόν κάνει καμιά μαλακία και δηλώσει κι αυτός (όψιμη) στήριξη στον Κασσελάκη, γιατί όπου πάει δεν φυτρώνει χορτάρι!
- Highlander
Σχετικά με τις δηλώσεις η αχτσιογλου έδειξε δυσαρέσκεια και αγριαδα, ενώ ο Στέφανος χειρίστηκε πολύ καλά τη νίκη χωρίς κομπασμους και διχόνοια. Τώρα οταν λες φελλός τι εννοείς; Ο άνθρωπος έχει περγαμηνές, και σίγουρα δεν χαιρετάει κούκλες σαν τον Μωυσή. Επίσης είναι φανερό θεωρώ πλέον ότι τον στηρίζει ο Τσίπρας που καλώς ή κακώς είναι αυτός που έχει χτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.ST48410 έγραψε: 19 Σεπ 2023, 12:02Τι έχετε πάθει όλοι; Ο ενθουσιασμός σας είναι κατανοητός αλλά υπάρχουν και όρια.Highlander έγραψε: 19 Σεπ 2023, 12:00 2ον μετά την ποιοτική διαφορά στις δηλώσεις του ενός και του άλλου.![]()
Μπορεί να αποδειχθεί φελλός ο άνθρωπος. Δεν σας περνάει καν από το μυαλό;
Σημερα κλειδωσε και η τριτη τετραετια Κυριακου.
Οχι οτι θα εκανε συγκλονιστικη διαφορα μια ενδεχομενη νικη Αχτσιογλου.Απλα γινεται ακομα πιο ευκολο και απο το ευκολο.
Οχι οτι θα εκανε συγκλονιστικη διαφορα μια ενδεχομενη νικη Αχτσιογλου.Απλα γινεται ακομα πιο ευκολο και απο το ευκολο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση