!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι ψεκ οι Ελβετοί που αρνήθηκαν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες σε δημοψήφισμα;

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Είναι ψεκ οι Ελβετοί που αρνήθηκαν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες σε δημοψήφισμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

O απατεώνας των παταριών ,μετα το πέρασμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ,μετατράπηκε σε αντιεμβολιαστή και τώρα πολεμά τα τζιπάκια των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Οποιο βόθρο κι αν ανοίξεις ,θα τον δεις να κολυμπάει μέσα . Ονόματα δεν λέμε ,υπολείψεις εξ άλλου δεν υπάρχουν για να θίξουμε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Είναι ψεκ οι Ελβετοί που αρνήθηκαν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες σε δημοψήφισμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 15:01
Αρίστος έγραψε: 11 Σεπ 2023, 14:51 Εγω δεν μιλαω για δημοψηφισμα στην Ελλαδα γιατι ολοφανερα ο σανος του ΣΚΑΙ θα νικησει και αν δεν νικησει θα γινει μαγειρεμα.
Εδώ έχεις ένα δίκιο, να τα λέμε αυτά. Ο ΣΚΑΪ και ο κάθε ΣΚΑΪ θα γαμηθούν στην προπαγάνδα για να ψηφίσει ο κόσμος υπέρ των ταυτοτήτων. Μονο αν κυβερνούσε ο Τσίπρας θα 'χατε ελπίδες.

Mπα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ειναι ταλε κουαλε με ΝΔ σε ολα τα νεοταξ.

.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Αρίστος έγραψε: 12 Σεπ 2023, 16:19
Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2023, 15:01
Αρίστος έγραψε: 11 Σεπ 2023, 14:51 Εγω δεν μιλαω για δημοψηφισμα στην Ελλαδα γιατι ολοφανερα ο σανος του ΣΚΑΙ θα νικησει και αν δεν νικησει θα γινει μαγειρεμα.
Εδώ έχεις ένα δίκιο, να τα λέμε αυτά. Ο ΣΚΑΪ και ο κάθε ΣΚΑΪ θα γαμηθούν στην προπαγάνδα για να ψηφίσει ο κόσμος υπέρ των ταυτοτήτων. Μονο αν κυβερνούσε ο Τσίπρας θα 'χατε ελπίδες.

Mπα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ειναι ταλε κουαλε με ΝΔ σε ολα τα νεοταξ.

.
Άλλο εννοούσα εγώ βέβαια... :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”