!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
stergiosbik

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Πριν λίγο γύρισα σπίτι από την γύρα που έκανα.
Η κατάσταση είναι δραματική.
Το νερό ανεβαίνει με πιο γρήγορο ρυθμό και ειλικρινά δεν ξέρω τι θα δούμε το πρωι.
Στην πόλη υπάρχει μια παγωμαρα,μια βουβαμαρα μιας και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα.
Από το απόγευμα που βγήκα,το νερό είναι σίγουρα μισό μέτρο παραπάνω.
Είδα πολλά,παρά πολλά φορτηγά να κουβαλάνε πέτρες και χώμα για να ενισχύσουν τον περιφερειακό δρόμο μεταξύ ΔΕΥΑΛ και κόμβου Αλκαζάρ,που λειτουργεί σαν ανάχωμα για τις συνοικίες του Αγίου Χαράλαμπου και του Ιπποκράτη.
Το νερό από την πλευρά του ποταμού είναι ήδη πολύ πιο ψηλά από τις συνοικίες αυτές και αν ο δρόμος υποχωρήσει θα είναι ολέθριο.
Τι να πω.Ο Θεος είναι μεγάλος!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ST48410 έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:59
Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:55 Στάθη, αυτή η τραγική πιθανότητα πέρασε απ'το μυαλό πολλών απο μας. Με μια φίλη που μίλαγα σήμερα από Καρδίτσα, άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Το απεύχομαι.
Το γράφει κάποιος αρκετά γνωστός, διαχειριστής μετεωρολογικής ομάδας, επικαλούμενος πληροφορίες και όχι πιθανότητες. Επειδή όμως δεν είναι και το καλύτερο παιδί, προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει κάποιο παιχνιδάκι για να τραβήξει επισκεψιμότητα. Είναι λίγο διαφορετικό από το φόβο που περνάει από το μυαλό όλων μας.
Στάθη αν πρόλαβες κι εσύ και είδες τι μαλακία που πόσταρα Στην Παδιφάη, γράψε άκυρο. Δεν κατάλαβα σε ποιο νήμα είμαι κι ούτε διάβασα τι λέγατε. Την είδα ότι είναι τελευταίο ποστ και διάβασα μόνο τη τελευταία γραμμή. Νόμιζα μάλιστα ότι είμαστε σε κάνα νήμα "Τι κάνεις τώρα;". Ε και είπα να την πειράξω για να κάνουμε χαβαλέ. Μετά βλέπω ότι συζητούσατε για την πιθανότητα νεκρών και έτρεξα να το σβήσω. :oops:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:19
Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:55 Στάθη, αυτή η τραγική πιθανότητα πέρασε απ'το μυαλό πολλών απο μας. Με μια φίλη που μίλαγα σήμερα από Καρδίτσα, άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Το απεύχομαι.
Το γράφει κάποιος αρκετά γνωστός, διαχειριστής μετεωρολογικής ομάδας, επικαλούμενος πληροφορίες και όχι πιθανότητες. Επειδή όμως δεν είναι και το καλύτερο παιδί, προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει κάποιο παιχνιδάκι για να τραβήξει επισκεψιμότητα. Είναι λίγο διαφορετικό από το φόβο που περνάει από το μυαλό όλων μας.
Στάθη αν πρόλαβες κι εσύ και είδες τι μαλακία που πόσταρα Στην Παδιφάη, γράψε άκυρο. Δεν κατάλαβα σε ποιο νήμα είμαι κι ούτε διάβασα τι λέγατε. Την είδα ότι είναι τελευταίο ποστ και διάβασα μόνο τη τελευταία γραμμή. Νόμιζα μάλιστα ότι είμαστε σε κάνα νήμα "Τι κάνεις τώρα;". Ε και είπα να την πειράξω για να κάνουμε χαβαλέ. Μετά βλέπω ότι συζητούσατε για την πιθανότητα νεκρών και έτρεξα να το σβήσω. :oops:
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Δεν διάβασα κάτι.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ST48410 έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:22

ΟΚ ευτυχώς. Της έβαλα τον Μπομπ Σφουγγαράκη που λέει στα παπάρια μας. :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 09 Σεπ 2023, 01:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Μετά από 2 μέρες γράφω. Πλημμύρισε το διαμέρισμα που εμένα και το γραφείο μου. Έχασα 2 κατοικίδια Σκηνές αποκάλυψης. Δεν περιγράφεται τι ζήσαμε και φυσικά έχει και συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Arisvilla έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:26 Μετά από 2 μέρες γράφω. Πλημμύρισε το διαμέρισμα που εμένα και το γραφείο μου. Έχασα 2 κατοικίδια Σκηνές αποκάλυψης. Δεν περιγράφεται τι ζήσαμε και φυσικά έχει και συνέχεια.
Συλλυπητήρια φίλε και καλή δύναμη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:25
ST48410 έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:22

ΟΚ ευτυχώς. Της έβαλα τον Μπομπ Σφουγγαράκη που λέει στα παπάρια μας. :oops:
Άστο μωρέ μινάρα. Κατάλαβες λάθος. Τέρμα. Συμβαίνουν αυτά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Arisvilla έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:26 Μετά από 2 μέρες γράφω. Πλημμύρισε το διαμέρισμα που εμένα και το γραφείο μου. Έχασα 2 κατοικίδια Σκηνές αποκάλυψης. Δεν περιγράφεται τι ζήσαμε και φυσικά έχει και συνέχεια.
Υπομονή ρε φίλε. Τα συλλυπητήρια μου. Τι να πω πια για όσα γίνονται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Μόλις ηρεμήσω και πάω και στο γραφείο για να δω και τις ζημιές θα σας γράψω και για τις ευθύνες του κράτους. 2 μέρες εδώ πάντως ούτε ένας να μας δώσει ένα μπουκάλι νερό δεν ήρθε. Όσον αφορά την άντληση υδάτων από την πυροσβεστική αν έχεις μέσο στη ΝΔ έρχονται γρήγορα. Αλλιώς παίρνεις μια αντλία μόνος σου . Αυτό έκανα εγώ σήμερα. Βέβαια από το 1 μέτρο που ήταν το νερό στο υπόγειο τώρα κατέβηκε στα 30. Και αύριο μέρα είναι βρήκα μια μεγαλύτερη από έναν ιδιώτη. Το κράτος και ή τοπική αυτοδιοίκηση ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Από εβδομάδα περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Υπομονή και καλή δύναμη.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Εχει ο καιρος γυρισματα παρολαυτα

συνεχιζουμε σταθερα να λεμε "Σλαβα Ουκραηνα Σλαβα" :blm:
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ST48410 έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:45
taliban έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:32 Μόλις έσωσα σπίτι όλοι μέρα σήμερα....ευτυχώς...γιατί άλλοι δεν έχουν καν σπίτι.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μας έφεραν φάρμακα και πόσιμο νερό για όσους δεν έχουν.

Το αρνητικό είναι όχι ότι δεν έχουμε ρευμα αλλά ότι με μια γεννήτρια, την δικιά μου , περνάω από τα περισσότερα σπίτια για να διατηρησουμε τους καταψυκτες με τα τρόφιμα.

Διαφορετικά θα πεταχτούν όλα και θα πέσει πείνα.
Κανονικά το κάθε σπίτι έπρεπε να έχει από μία.

Οι δυνάμεις του δήμου,περιφέρειας κλπ έχουν επικεντρωθεί, όπως είναι λογικό, στον κάμπο όπου εκεί πνίγηκαν κόσμος και δεν έχουν πλέον σπίτια.

Ευτυχώς μου έφεραν επιπλέον βενζίνη για την γεννήτρια.

Και όσο αντέξει...
Καλή δύναμη και υπομονή.

Στο fb διαβάζω σήμερα για εκτιμήσεις που αναφέρουν εκατοντάδες νεκρών. Υπάρχουν τόσο γεροντάκια που μπορεί να πέθαναν μόνα τους στα χωριά χωρίς να προστρέξει κάποιος δικός τους ή αυτά που γράφονται είναι υπερβολές;
Για τα χωριά δεν έχω ακούσει κάτι.

Αλλά αρκετοί απ τα γεροντάκια δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει και νομίζουν θα επιλυθεί το θέμα σε λίγες ώρες.

Ένας παππούς χθες δεν είχε νερό να πιει και ετοίμαζε το αυτοκίνητο του να πάει....να πάρει προμήθειες....

Τον προλάβαμε ευτυχώς.

Πέταξαν 2 ελικόπτερα χθες από πάνω μας και μετά απ ότι έμαθα ήταν στρατιωτικά για να γίνει καταγραφή των ζημιών.

Περιμένουμε....
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

taliban έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:32 Μόλις έσωσα σπίτι όλοι μέρα σήμερα....ευτυχώς...γιατί άλλοι δεν έχουν καν σπίτι.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μας έφεραν φάρμακα και πόσιμο νερό για όσους δεν έχουν.

Το αρνητικό είναι όχι ότι δεν έχουμε ρευμα αλλά ότι με μια γεννήτρια, την δικιά μου , περνάω από τα περισσότερα σπίτια για να διατηρησουμε τους καταψυκτες με τα τρόφιμα.

Διαφορετικά θα πεταχτούν όλα και θα πέσει πείνα.
Κανονικά το κάθε σπίτι έπρεπε να έχει από μία.

Οι δυνάμεις του δήμου,περιφέρειας κλπ έχουν επικεντρωθεί, όπως είναι λογικό, στον κάμπο όπου εκεί πνίγηκαν κόσμος και δεν έχουν πλέον σπίτια.

Ευτυχώς μου έφεραν επιπλέον βενζίνη για την γεννήτρια.

Και όσο αντέξει...
Καλό κουράγιο φίλε. Και μπράβο σου που βοηθάς.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Συνέντευξη του δασκάλου για την κλιματική κρίση και την κατάσταση στην Ελλάδα
https://www.liberal.gr/synenteyxeis/dim ... den-kaname
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Κρίμα ρε φίλε, τι να πω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έπαθε ζημιά το αρχείο σου.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”